2389
Sudden Strike mindörökké
-
perko #1109 Helló!
Használja valaki a HS2 2.02 patch-et? Van egy 2.02b fix is.
Korábbi hsz-ben látom, hogy volt róla szó, de nem derült ki, hogy valaki felrakta-e.
Én nem tudtam kipróbálni mert kéri a CD-t! Ki tudja miért? -
Nameny56 #1108 Íme az email címem:[email protected]
Előre is köszi még egyszer! -
Nameny56 #1107 Axon!Emailben küld már el légyszíves összesen hány Blitzkrieg rész van!(kiegészítők,nem hivatalos kiegek,stb!)Előre is köszi!Szia! -
#1106 Hy all!
Most töltöm lefelé a Sudden Strike Forever-t. Leöltöttem az RWM 5.0-ás modot (azért az 5.0-ást mert csak az a Sudden Strike Forever-hez való) és megszeretném kérdezni, hogy ez jó ez a mod? Van benne Pályászerkesztő?
Előre is köszönöm! -
HunButyok #1105 Az tetszik a Fall gelb pályámban, hogy a vidám tavaszias fák paradox módon viszonyulnak a komor, esős, zivataros éjszakához...
Tipp: van két SdKfz 222 propaganda autód, ezekkel át tudsz állítania Te oldaladra francia egységeket, tankokat, embereket a házakban stb... Szükséged lesz minden emberre! Mi Salvajéval az egész francia páncélvonatot megtérítettük... igaz beletellek 45 percbe, de összejött és lett egy páncélvonatunk is... :) Benne sok-sok crew-val akik hasznosnak bizonyultak.
A házikókra irányítottuk a propaganda autók hangszóróit és így egyzserre 5-6 ember is átállt hozzánk... Ezekből lettek majdan a Vichy Köztársaság hős katonái... :) -
HunButyok #1104 Persze fogadjunk Sanyi, hogy a Comet-Churchill stb tankok erején nem javítottál...
Dawe13!
Ha Bp-i vagy gyere egyszer el velünk Multizni és megtudod hogy mi a jó! :D -
#1103 A történelmi hűséggel semmi gond, csak én nyafogok az éjszakai pályák miatt, de ne is figyeljetek ilyenkor rám :-) -
HunButyok #1102 Igen Axon!
Valóban esős éjszaka van, ugyanais éjjel törtek rá Montcornet-rea a francia tankok... legalábbis én így tudom...
És jók benne a hangok... Esik az eső, nyikorog a házak ajtaja, dörög az ég... -
#1101 Köcce,de nem tudom,mit kell a multinál beállítani... -
#1100 Belekezdtem a pályába. Ha jól látom akkor ez éjszakai pálya. Minden sötét és hihetetlenül rövidek a látótávolságok. Lassan tologatom és közben készítek képeket is. -
#1099 Úgy látom, hogy a winter war-t fejleszted tovább és készíted el az RCM 3.0-t. Nekem a 2.0-tól kezdve az volt a problémám, hogy nem kompatibilis az alapjáték kampányaival és single pájáival. Csak az 1.11-ig volt az. Érdemesebb lett volna az 1.11-et továbbfejleszteni, hogy a kompatibilitás megmaradjon. De ez csak az én magánvéleményem és nem akarok beleugatni a munkátokba. -
#1098 Most hirtelen azt kérdezném, hogy melyik bolygón áltél az elmúlt 7-8 évben?
A Sudden Strike mindhárom részéhez (Sudden Strike Forever, Sudden Strike 2, Resource War) van pályaszerkesztő. Resource War-nál és a Sudden Strike 2-nél /Run/Editor alkönyvtár, edit3.exe. Az első résznál qed.exe a főkönyvtárában.
Pályákat ezrével találsz a www.sudden-strike-maps.de oldalon az alapjátékokhoz és szinte minden létező modhoz is.
Multizni pedig a multiplayer gomb megnyomásával lehet. -
#1097 Ja,és lehet rajta multizni??ha igen,hogyan??:D -
#1096 Sziasztok!!
Lenne 1 kérdésem!
Nemtudjátok,hogy hol lehetne letölteni a sudden sztire-hez mapokat? és ha már letöltöttem,melyik fájlba kell rakni??
Nincsen véletlenül letöltehtő pályaszerkesztője?? -
Salvaje #1095 Üdv.
Jó híreim vannak.
Rájöttem a sue titkára
siekrült a némileg módosított winter war-t elindítani
sok sok benzint kaptak derék páncélosaink
főleg a nehézpánvcélosok kaptak sokat:
párduc 255
tirgis 205
királytigris 187
joszif 215
pörsing 235
a közepes tankok átlag 250 benzint kaptak, a könnyű tankok 320-350-et
Néhány teherautó nevetségesen kevés benzinjét is feljavítottam minimum 7-800ra
némi változás történ a páncélvédelemben is:
pl.: tigris1 et előlről csak a 85 milis ágyú fogja, oldalról azért a 76-ossal is ki lehet lőni, persze nem elsőre. A párduc hasonló módosításokat kapott.
A legértékesebb tank ezutn a királytigris lesz:
előlről - történelmi hűségre törekedvén - 100mm alatt ne mlehet kárt tenni benne, oldalról azonban már a 85-ös is töri...
Gyakorlatilag átsétálhatnak egy ellenséges "tankelhárító" záron, minimális veszteséggel.
természetesen új hangokat is kaptak
Na mit szóltok?
További javításokat eszközöltem a pontotsságon, és a tűzerőn.
már csak arra kell rájönnöm, hogyan tudom mindezt egy patch formájában összehozni, és kész az RCM következő része.... -
HunButyok #1094 Ez a Montcornet-i csata, ahol egy valagnyi Char B1 tank megszoptatta a németeket és a németek nehezen tudták csak alégierővel tudták visszafoglalni a várost... -
HunButyok #1093 Pedig az...
1. Verd vissza az alulról/oldalsó sarokból jövő francia támadásokat
2. Robbantsd fel ahidat
3. foglald el a gyárat
4. szabaditsd ki a pilótákat a dutyiból és vidd mindhármat a kezdőegység eredeti helyén lévő rádióhoz, és kapsz repcsiket
5 vedd be a várost, s ha van időd foglalt el a kórházat
6. védd meg a várost... -
#1092 Itt vagyok azért néha, úgyhogy bátran mondjátok a problémákat.
A Fall Gelb pályát még nem próbáltam ki, de holnap talán lesz rá időm. Kíváncsi vagyok rá. -
#1091 Igen Bütyök ,Már próbáltam. de a feladat ott sem egyértelmű.
-
Nameny56 #1090 Axon!Sürgősen beszélnünk kellene!Ha észre vetted az üzim szólj légyszives!Csá!
-
HunButyok #1089 Fall Gelb 1940
Ez egy RCM 1.11-hez használható pálya. A nagysikerű Fall gelb-em. Axon: kipróbáltad már? És Te eLGi? -
HunButyok #1088 Holnap holnapután még nem lesz letölthető: Sven "köszörüje" nincsen Bp-n és azon van csak meg a pálya... -
HunButyok #1087 Kandúr meg Sven szerint állati lett... De azért eg yAxon-féle Sudden-betyár is letesztelhetné.. ;) Igaz tesó?
eLGi! Ez neked is szól ám! ;) -
HunButyok #1086 Ja, holnap-holnapután ahonlapunkról letölthető tesztekés céljából a magyar campaign első pályája, ami ízelítő jellegű, még nyers változat és várom rá az észrevételeket! :) -
HunButyok #1085 Lopni, megyünk lopni... a Pityinger meg a Váradi...
Lopni csodás...
Csak az a hülye sue lenne jó! -
HunButyok #1084 Melyik single pályákra gondolsz? Írj cimeket és segítek! Én mindent végigvittem... még a Resource War összes campaign-át is... -
#1083 Vki letudná írni magyarul, hogy mit kell csinálni az RCM modok single pályáin? előre is köszi
-
Salvaje #1082 jah, azt lehet hogy mondtam már régebben, de rájöttem ,hogyan lehet vasútat javítani:
Az eDitorban a vasúti objektum alá egy kocka csík repteret kell húzni. És lám-lám már javítja is.:D
A sudden apró örömei... -
Salvaje #1081 igen, de még ezidáig nem sikerült felraknom: (
MEg a RWM 6.7-ben 99%ban minden egység megvan ,ami nekünk kell.
Ami nincs, az megvan a SSNM2.0-ban vagy a siberiumban.
ebből a háromból gyakorlatilag mindent össze lehet szedni.
Az Winter War-ban eszközölt módosítások már készen vannak, csak nem tudom visszatömöríteni a Sue-val bassza meg
GRR..
Megsassantottam a RWMod téli sémáját, minden megvan benne, ami kell.
Annyit akarok még, hogy a 3 db. magyar tankot átfestem télire, és kész is.
Ami a kiadást ilelti, halvány fingom sincs, hogy kellene ezt patch formájában összerakni.
Legegyszerűbben a 3db descEditorban használt pontot: desc_common.sue, game_common.sue és Editor_sue fájlokat kéne felülírni, mert minden ezekben van.
JAh, és meló közben kiagyaltam, hogyn fogok vasúti kocsikat belerakni.
1db vasúti kocsinak, mindössze 6 db. BMP váza van, ellentétben a repülővel, és a tankokkal, mert azoknmak minimum 288!
Ezen bmp vázakat pedig legyegyszerűbben az Editorból ki lehet vágni képszerkesztővel, pck Explorerrel pedig egységgé fűzni őket....
marhavagon 20 férőhelyel, pőrekocsi, személykocsi, lőszeres kocsi - amiről lehetne lőszert tölteni sokat.
Így a vonatoknak is nagyobb értékük lenne.
Nézegettem br-52-es német hadimozdonyról 3d-s modellt, c sak fizetős.
Pedig jó lenne.
Pálya elején bepöfögni egy olyannal, egy szerelvény marhavagonnal, amiontaná a katonákat, lőszert, felszerelést...
repülőkben is rengeteg újítás van: BF-110, Ju-88 csatarepülők, la-7...
leszedtem a 3dsmaxot is. itt - ha értenék hozzá, - csinálhatnák magyar felségjellel BF-109-est, Sólymot, Héját AR-5000.
Tovább böngészve a DescEditor pontjait, találtam egy hivakozást, ami a benzinesautó hordóból történő ivását szabályozza.
Beraktam egy tankhoz is, hátha megszomjazik.
De amíg nem tudom visszatömöríteni Sue-val ezek csak vágyálmok maradnak
Tankok tetejére - az Editor kijátszásával - már tudok tenni benzint.
Grrr...
Habár.. ...most megint van egy ötletem. -
#1080 Ne legyenek ezügyben gátlásaid :-)
Egyébként ha az összes egységet kiszedted és belegyúrtad az RCM modba, akkor ki lehetne adni az RCM 3.0-ás modot. Belegyúrva a kampányt meg néhány single és multi pályát. Ez igazán minőségi munka lenne. Ilyet eddig csak az FMRN mod csinált, mármint abban volt egyedül két teljesen új kampány (orosz és német oldalról).
Apropó. Abból is ki lehetne szedni az egységeket. Ez egy teljesen oroszok által készített szuper jó mod, ami oroszországban hallatlan nagy népszerűségnek örvend. Talán ennek a modnak van a legnagyobb aktív felhasználói tábora. Megállás nélkül gyártják hozzá a pályákat és rengetegen tolják multiban. -
Salvaje #1079 Üdv.
úgy döntöttem, hogy pofátlanul kilopom az egységeket a RWM 6.7-ből.
Valamint hozzáadom azokat, amiket a siberiumból meg a network Mod-ból szedtem ki.
-
HunButyok #1078 Halihó!
Bizonytást nyert, hogy MP esetében a Sudden 2-ben és Foreverben használt "reserve for flags" parancs nem működik... csak a "reserve for flags new"! Előző használatakor ugyanis minden erősítést az A kapun ad be... Tegnap emiatt nem lett jó a MP pályám... azért játszottunk rajta...
Észrevetélek RCM 2.5-höz: az amerikai tankok annyira használhatatlanok, hogy ezentúl csak német vs német pályát csinálok...
Pl.: a Jackson lő egyet és 3(!) centivel mellélő!
az amerikai tüzérség ha lövetek mondjuk egy 10X10 centis területet, akkor ez a terület a lövedékek rossz szórása miatt 30X30-as kocka lesz...
Nagyon elkúrta a schelle... éppen ez van az oroszoknál is... :(
Na meg az angoloknál is...
Mp-ben ezentúl a szövetségesek kapturelt német dolgokat fognak használni... Hülyén néz ki, de legalább játszható lesz a pálya...
Mert semmi kedvem olyan pályát csinálni, ahol szériánként 30 Sherman jön az amcsiknak, és 2 párduc a németeknek... Mivel ajátékban íg ylenne reális... Ez azért is zavaró probléma, mert a magyar Campaign-ban végig lesznek német szövetséges csqapatok, de így most hogyan állítsam be jól az utánpótlásaikat? Berakok mondjuk 30 T-34-est, és mennyi német tankot tegyek be, hogy lehessen egy kimért folytonos tankcsatát csinálni a pálya azon részén, ahol a magyarokkal nem kell harcolni... Amolyan "látványharcokat" szeretnék, de ez a lövegek pontatlansága miatt nem lesz jó... Sanyi! Inkább a sommer battles-t szerkeszed, ne a Winter Wart. Sven is ezt mondja, meg Albert is, meg Kandúr is meg én is.. :)
Először is a nem németek járműveinek (USSR, UK, USA, Fr, Pl, , Italy, Hungary)lövegeit kell pontosítani legalább 50%-kal, illetve pl. olyan malőröket kijavítani, hogy a Sherman-ek másodlagos fegyvere ne 0.5-ös Browning legyen hanem cal.30-as, ellenben a Hellcat, Jackson, Wolverine másodlagosa ne cal.30-as legyen hanem 0.5-ös.
Miért nem az RCM 1.11-et vitte tovább ez a tejfölösfejű Schelle...?
-
HunButyok #1077 A magyar vampaigne lső pályája tesztelésre került, egész jó lett. -
#1076 Napközben van annyi időm, hogy tudok ide írogatni, de másra már nemigen. Dolgoznom kell a melóhelyemen, így nem sok mellékes időm van. Február elején pedig lesz egy rakás vizsgám amire tanulnom kell, így otthon sincs rá időm.. -
HunButyok #1075 Ez az! Axon! Te amúgy is nagy PC mágus vagy... ;) És megvan csomó Mod Neked... Lopkodni biztosan tudnál Te is egységeket, és tulajdonságokat adni nekik! Axon! Vesd bele magad, mit szólsz hozzá? -
Salvaje #1074 Nem rossz.
Így az RCM az RWM Resource War-os változata lenne.
Szerintem Schelle is ilyesmiben gondolkodott. Írtam ost neki egy levelet, hogy segítsen.
Axon, te olyan helyen dolgozol, ahol nap mint nap tudnál ezzel a modkészítéssel foglalkozni.
Nemde?
Szívesemegmutatnám nekd a nyitját, legalábbis azt, amire én eddig rájöttem. -
HunButyok #1073 na jó, max két hét múlva...
-
HunButyok #1072 Így max jövő hétre készen lenne a magyar kemping... azaz a kampány...
-
HunButyok #1071 Sebaj Axon! A lényeg hogy regelj a honlapomra és fórumozz! :)
Kaptram egy németnyelvű kampánykészítő segédletet... Na majd már nem is sok dolgunk...
Ja kérdés: varázsszavakat tudtok a Resource War-hoz? Halhatatlanság, meg iylemssik? Ki kéne próbálni a pályákat gyorsítottan...
Csak a *omniscience*-et ismerem...
-
#1070 Na megvan a Quicktime codecet hiányolja, annak pedig nincs linuxos verziója.
Na majd ha egyszer vindózos gép közelébe kerülök, akkor meghalgatom.