Sudden Strike mindörökké
  • HunButyok
    Hahó!

Megannyi jó hír Bütyöktől, a Sudden-felderítőről, és fő informátortól:

hol is kezdjem? Kíváncsiak vagytok?

Kiderült jópár érdekes dolog a singleplayer pályák készítéséhez pl:
    hogyan láthatjuk azt is amit a szövetségeseink látnak?
    hogyan állnak át hozzánk a szövetségesek?
    Hogyan kell a SM-öket Campaign-á alakítani?
    Hogyan kell a SM-ökhöz a kezdetekkor látható térképre harci feladatokat elmaygarázó nyilacskákat rajzolni. Azaz animációkat a haditervnek.

Sajnos Arzok nem ismeri a Sue-tools-ot, de Schelle-vel megpróbálja felvenni a kontaktot.
    Kaptam infót Arzoktól Schelléről: Az RCM-et megbukottnak vélte, ezért abbahagyta.
    Arzok örül nekünk, és soxor csókol mindannyiónkat (na ezt a csókot csak én találtam ki), mivel tovább akarjuk vinni a RCM-et.
    Hamarosan kapok kontaktot MOD-készítőkhöz, mert Arzok azt mondta...

Szóval jófej ez a csigazabáló francia...

Ja amúgy remélem nem mondtam el a meglepetésünket. Ez Axonnak szól...
    Ugyanis valamiért nem küldtük el a már kész magyar single pályáinkat. De vajon miért nem? Na Axon? Van ötleted?
    Na jó elárulom: Sven és én lázasan dolgozunk egy-egy magyar campaign-on.
    Én készítek egy Hungary '41-'42-t, Sven pedig egy '43-'45-öt. És összekapcsoljuk majd őket...
    Bár nekem van egy kész galiciám, ami 44-es, és Svennek van egy '42-es magyar pályája, de majd kicseréljük.
    A Hungary '41-'42 ötpályás lesz, és amiket kapturelsz, azt tiovább tudod vinni a másik pályákra is...
    A tervezett campaign-epizódok (magyarra fordítva)
    1. Partizánvadászat
    2. Ejtőernyős vadászok
    3. Az út a Donhoz
    4. Alekszejevkai kaland
    5. Hídfő a Don-on

A téli dolgok úgy lesznek megoldva a Sommer Battlesben, hogy hópaca és hóesés ezerrel... Éppen úgy mint a Sudden 2 német kampányában...
    A campaign nyáron kezdődik, majd ősz lesz, és végül hideg tél...

Sőt, Axon, csak Neked az első campaign-pálya tartalmából:
    Hol volt hol nem volt... volt egyszer kb 40 Hungarian Cavalry Scout, akikkel ki kellett söpörni a bolsevik partizánokat a tőlük 15 centire kezdődő erdőből, mert azok veszélyeztették a vasútvonal biztonságát. Amikor ez megvolt, akkor el kellett pacigolniuk (gy.k. lovagolniuk) a pálya északi részén lévő német táborba. Ott találkoztak egy Deutsche General-lal, aki azt mondta a Hungarian Cavalry Scout-oknak: Itt ez a captured francia Somua S-35 tank, ennek segítségével törjetek be az ukrán kisfaluba, és ejtsétek foglyul az ott lakókat! 20 civilian-t kellett a németekhez elvinniük. (Úgy tudod befogni a civilians-okat, hogy: neutral unit-ok, de ha a tiszttel melléjük mész, egy idő után átállnak hozzád, és be tudod dugni őket egy teherkocsiba.) De ekkor egy fránya szovjet kémrepülő tűnt fel a Sudden-égbolton, és láss csodát! Jött egy kisebb szovjet támadás... Jött egy... (inkább nem írom le micsoda.) A hungarian cavalry scout-ok, a hungarian officer, a Somua állta a sarat és visszaverte a szovjet támadókat, majd elvitte a foglyokat a németekhez, akik örültek. És boldogan éltek, míg meg nem haltak...
    Hogy tetszik Axon?