Resource War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos, hogy a SS Network Mod 2.0
Az olasz csapatoknál található a 2 magyar tank és a Zrínyi páncélvadász, na meg itt van külön a magyar soför a tankokba.
Egyébként a magyar egységek magyarul is beszélnek.
SSNM2 SCHWARZMEER: Krimsekt muss her
Az elején kapsz egy csomó tankot és ott lesz közte a 3 magyar tank is (Turán, Toldi, Zrínyi). Eredetileg vagy 4 single pályát adnak az SSNM2 moddal és közülük csak ezen az egy pályán vannak magyar egységek. Sajnos az editorban én sem találtam a magyar egységeket, ez azért lehet, mivel roppant megkésve, csak az utolsó pillanatban kerültek bele a modba a lengyel és a magyar egységek és az editorból már kimaradtak a magyar egységek, de ha jól emlékszem, akkor a lengyelek még benne vannak.
Leszedtem a Network Mod 2.0-t a SS2-höz, de nem tartalmazott magyar egységeket sem a szerkesztõben, sem a játékban.
Kérlek add már meg pontosan a mod nevét és letöltési helyét, hogy minél hamarabb kevehessük belõle a magyar tankokat.
Idõközben elkezdtem egy újabb multipálya építését. Az 1944 tavaszi Monte Cassino-i ütközetet fogja feldolgozni. Szombaton fogok szerencsémre - vagy szerencsétlenségemre Bütyiék költözni, arra utalt, mikor azt mondta, hogy beindul a tömeges SM gyártás...
Hát igen.
Akarok még egy Berlini pályát is építeni RCM 1.11-hez. Tiszta Der Untergang hangulata lesz. Pl.: üzenetek a Ballonhoz: "Der führer is Tot. Es is alles vorbei...."
Óriási lesz. Már kinéztem egy 256-os páylát hozzá....
A magyarországi harcokkhoz megvárjuk míg elkészül az RCM 2.5 Sommer Battles.
Ott a Budapest ostroma és a debreceni tankcsata kerül majd feldolgozásra.
A normandiai játékról annyit, hogy a pálya egy régebbi verzióján játszottunk, ahol még nem került kijavításra a kavarodás...
Sajnos elhanyagoltuk a Don-kanyart, a Voronyezsi harcokat, a finn-pályát, de ami késik nem múlik.
na mentem dolgozni.
Inkább a Maginot-vonallal próbálkoztunk, de ott is belépett mindig valami gikszer... vszínû, hogy a Rommel-féle csapatban valami egységhiba van... 😞 De azért 3 órán át mészároltuk egymást. Én franciákkal voltam...
Ó a single pályát tömeggyártása az RCM 1.11-hez mûár csak napok kérdése, Axon legnagyobb örömére... 😉
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
A PWM modot csak a megjelenésekor próbáltam ki és akkor még csak egyetlen pálya volt hozzá. Valamilyen sziget õserdejében kolbászoltam a gyalogsággal és minden bozót mögöl lõtt rám egy vágott szemû. Nem igazán élveztem. Ennek a modnak a nagyszámú repülõgép állománya lenne az erõssége, de azon a pályán amit nyomtam, nem volt egyetlen repülõgép sem.
Én jobban birom a német-orosz összecsapásokat, mert sokkal élvonalibb haditechnikák állnak egymással szemben, meg Ettõl függetlenül ugyanakkor élvezeteket okoz egy partraszállás végrehajtása, vagy éppen felszámolása is.
Salvaje-nak is csaka RCM van meg... Mi ezt szeretjük... 😛 Amúgy én a pacific warfare-t próbálnám ki... Az milyen? Mesélnél róla?
Ja, az e-mailcímedet elküldhetnéd Axon, mert akkor direktbe elküldjük majd a legújabb pályákat. Bár ha minden jól megy nagyüzemi singlepálya gyártás lesz, mivel Salvaje lakótársam lesz... lehet már jövõ héten. Úgyhogy Axon gatyót felkötni, mert izgalmas küldetések várnak majd Rád! Fõként maygarokkal és finnekkel...
A legjobb: a gyalogoskatona azt mondja: "Harckocsi jelentkezik"... 😊
A felvételeknél még az volt vicces, ogy felvettünk egy Horthy-nótát is, de eg yórába tellet a 10 másodperces részlet, mivel mindig elröhögtük... Volt hogy Salvajeval csárásozni kezdtem, meg Kandúr elkezdett belemagyarázni... 😊
Nagy röhögések voltak.
A Summer Battles-höz viszont már többen adjuk a hangunkat ha mindne igaz... Kb 5-en 6-an...
De, ha már a konkurenciánál járunk. Nincs meg neked az LRM 5 mod? Van vagy 5 féle mod a Resource War-hoz és ebbõl 4-el simán elindul a Resource War bármelyik kampánya, kivéve az LRM modot, aminél hibát jelez és kilép. Arra lennék kíváncsi, hogy csak nálam van-e a hiba.
Ja a 81 mm-es aknavetõgt is leírom Schellének...
Gyakorlatilag olyan lesz mint a lenygel 81 mm-es, csak az lesz aláirva, hogy Ungarische 81 mm Mortar 😊
16 gránáttal...
A kampányok között megjelent az orosz küldetés.
Nyomok belõle egy képet.
Ansaldo leicht pzkfw.: 150 Stück (1936)
L-60 schwedische leicht pzkfw.: 1 St. (1938)
L-62 schwedische leicht Panzerjäger.: 1 St. (1939)
Pz. I.: 1 St. (1938) und 8 St. (1942)
Pz. II. Ausf. F.: 8 St. (1942)
Pz. III. Ausf. M.: 10 St. (1942) und 12 St. (1944)
Pz. IV. Ausf. F1.: 22 St. (1942)
Pz. IV. Ausf. F2.: 10 St. (1942)
Pz. V. Ausf. D.: 10 St. (1944)
Pz. VI. Ausf. E.: 12 St. (1944)
Pz 38(t).: 108 St. (1942)
Hotchkiss H35.: 15 St. (1942)
Somua S35.: 2 St. (1942)
T-11 Cz leicht pzkfw.: 2 St. am 1939
T-21 Cz medium pzkfw.: 1 St. am 1940
TKS TH-3 polnische leicht pzkfv.: 20 St. am 1939
Renault R35.: 3 St. am 1939
Marder II.: 5 St. am 1942
Stug. III.: 10 St. am 1942
Stug. III. Ausf. G.: 50 St. am 1944
Hetzer.: 75 St. am 1944
A tigris harckocsiból összesen 2 db-ot kapott a magyar hadsereg.
Nos így ennyit tudnék hozzáfûzni.
A leningrád szörnyek a pl. következõ páncélosok:
T-32
T-35
TG tank
SMK
T-28
A Leningrádi Mozdonygyárban készült 30-as évekbeli többtornyú tankok
Amúgy felvázoltam Schellének a várt és tervezett magyar egységeket a Sommer Battles-be, de ha van még ötleted, Axon, akkor írj nyugodtan:
Hi Schelle!
If the hungarain tanks will not be in the Sommer Battles, then we content oneself with the expansion of the hungarain infantry units. We wish some new soldier in Sommer Battles. Salvaje, Kandur, Sven and I talk about the all hungarian units.
This list is the following:
Hungarian Infantry (1935M Rifle 7,9mm)
Hungarian Infantry (1936M Mortar 50mm)
Hungarian SM-Guner (43M Kiraly 9mm)
Hungarian Officer (37M Pistol 7,65mm)
Hungarian Machineguner ("Gebauer" 8mm)
Hungarian Tankhunter (Solothurn AT 20mm)
Hungarian Tankhunter (44M AT-Rocket 60mm)
Hungarian Crew 43M Kiraly 9mm)
Hungarian Medic (1935M Rifle 7,9mm)
Hungarian Engineer (1935M Rifle 7,9mm)
Hungarian Pilot (29M "Frommer 7,9mm)
Hungarian Scout (1943M Rifle 7,9mm)
Hungarian Elite Paratropper (like the american paratropper in RCM 1.11) with 43M Kiraly 9mm
Hungarian Partisan with PPSh SMG 7,62 mm
Hungarian Partisan with 37M Rifle or Mosin-Nagant or K98
Hungarian "Arrow Cross following" soldier (black clothes like SS, with a little red stripe in their arm) with MP40 smg
Hungarian "Arrow Cross following" soldier (black clothes like SS, with a little red stripe in their arm) with K98
Hungarian "Arrow Cross following" officer with Luger (black clothes like SS officer, with a little red stripe in their arm) with Luger or Frommer-stop
Hungarian Provost with Horse (like polish equestrian officer) with 37M rifle (with black Hat)
Hungarian equestrian officer with 37M Pistol
Hungarian equestrian scout with 1943M rifle
Hungarian equestrian soldier with 37M rifle
Hungarian Heavy Machine gunner with MG34 and MG42
Hungarian Motorbicycle BMW with MG34 or Gebauer LMG
Hungarian Aircraft: FW-189, Ju-52, ME-109 with hungarian marking
Hungarian tanks from Germany (Pz. III./M, Pz.IV/F1,G,H, Pz.V., Pz.VI/E with hungarian marking
Hungarian SPG/SPH: Hetzer, Stug III., Stug Iv., JdPz IV
Hungarian truck: Opel fueltruck, Krupp 1,5 tons
Hungarian Supply truck Rába-Maros (like Morris C8 but in hungarian colors)
Hungarian Fielgun like German Gebirgskanone 75 mm
Hungarian 150 mm howitzer like japanese 150 mm howitzer
Hungarian "Szálasi-röppentyû" (300 mm) like Nebelwerfer but this shot two rocket and fire at precise (300 mm)
These are the names of the German tanks that we used in worl war 2:
Pz. IV. - PANCELFIR
Pz. V. - PARDUC
Pz. VI. - TIGRIS
Jagdpanzer IV - GUDERIAN-KACSA
Pz. 38t - in hungary this was the T-38 SKODA
Weapons:
Leichte haubitze 105 mm - GÖRING-TARACK
Anyhow the hungarian tanks are will be very good too...
Some hungarian Hero:
Ödön Bese - Tank officer ace with Pz. IV.
Ervin Tarczay - Tank officer ace with Tiger
Gusztav Jany - Hungarian general
Janos Heszleny - Hungarian General
Ferenc Szombathelyi - Hungarian General
Miklos Horthy - Hungarian governing (i think like the Polish Cav. Officer with white Horse , but with General-Binaculars and Hitpoint 85)
The color of hungarian units like the russian soldiers were in the Sudden Strike Forever os SS 2. But this color will be the most beautiful:
Number "RAL 6021" in this honpage http://www.betatherm.hu/RAL.htm
The color of hungaraian vehicles is like the SS2 Network Mod (yellow-green-brown)
And at the end some Eastern-Europe soldier, who fought in the World war 2
Romanian infantry with K98 (in german service)
Romanian officer with Luger (in german service)
This figure type like the german soldiers but their clothes will be dark-brown
Romanian infantry with Mosin-nagant (in soviet service)
Romanian officer with TT Pistol (in soviet service)
In clothes like soviet infantry
Slovakei infantry, and officer with german weapons
Slovakei infantry, and officer with russian weapons
In dark green clothes german and russian frigure form...
Bulgarian infanry and officer with german and russian weapons but dark-grey clothes
Yugoslavian infantry and officer with german and russian weapons but their clothes will be green-blue
Yugoslavian partisan with K98 and Molotov Coctail...
Thank You!
Greeting from Hungary
Remélhetõleg ma elkészül a Finn-Szovjet összecsapás... Multiplayerben ez is... 😉
Finnek a félelmetes szovjet medve ellen... Alig várom, hog ylemészárolhassam a Nightwish tagjainak képzeletbeli nagyapjait... 😊 Lesznek benne fehér ruhás finn civilek is... Az egyik Tarja Turunnen nagyanjának lesz kinevezve. Igaz férfi ruhában lesz, de az a szovjet katonák elleni szerelés, mert akkor férfinak vélik és nem erõszakolják meg... Persze így viszont lelõvik...
A kezdõegységnek érkezõ kedvenc Leningrádszörnyemet csakis finn civilek lemészárlására fogom használni... (Na nem azért mert gyakorlatilag semmire nem jó ez a tank, és a civileknek nincs fegyvere...)
Éljenek a Leningrád-szörnyek, a kedvenc páncélosaim...
Íme néhány kép az Ardenneki csatánkból.
Mellete pedig:
Pz IV D
Pz IV H
Külön érdekesség egy
SdKf 250/9 szintén 20 mm-es L/55-ös ágyúval
Érdemes összehasonlítani az elõzõ képen levõ hasonló jármûvel.

Jgd. Pz. 38(t)
Jgd. Pz. IV.
Stug III/F
Stug III/G
Érdemes megfigyelni az SdKf 251-es 20 mm-es L/55-ös ágyúval

Jg. Panther (talán a leghasznosabb)

Reszkessetek jenkik! :-)