Resource War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól tartok, még mindig nincs meg. Sem a Single Mission, se a magyar tankok.
Biztos, hogy a SS Network Mod 2.0
Axon
Megtaláltam.
Az olasz csapatoknál található a 2 magyar tank és a Zrínyi páncélvadász, na meg itt van külön a magyar soför a tankokba.
Egyébként a magyar egységek magyarul is beszélnek.

Axon
Az SSNM2 moddal elindítva a játékot, indítsd el a következõ pályát

SSNM2 SCHWARZMEER: Krimsekt muss her
Az elején kapsz egy csomó tankot és ott lesz közte a 3 magyar tank is (Turán, Toldi, Zrínyi). Eredetileg vagy 4 single pályát adnak az SSNM2 moddal és közülük csak ezen az egy pályán vannak magyar egységek. Sajnos az editorban én sem találtam a magyar egységeket, ez azért lehet, mivel roppant megkésve, csak az utolsó pillanatban kerültek bele a modba a lengyel és a magyar egységek és az editorból már kimaradtak a magyar egységek, de ha jól emlékszem, akkor a lengyelek még benne vannak.

Üdv.

Leszedtem a Network Mod 2.0-t a SS2-höz, de nem tartalmazott magyar egységeket sem a szerkesztõben, sem a játékban.
Kérlek add már meg pontosan a mod nevét és letöltési helyét, hogy minél hamarabb kevehessük belõle a magyar tankokat.
Idõközben elkezdtem egy újabb multipálya építését. Az 1944 tavaszi Monte Cassino-i ütközetet fogja feldolgozni. Szombaton fogok szerencsémre - vagy szerencsétlenségemre Bütyiék költözni, arra utalt, mikor azt mondta, hogy beindul a tömeges SM gyártás...
Hát igen.
Akarok még egy Berlini pályát is építeni RCM 1.11-hez. Tiszta Der Untergang hangulata lesz. Pl.: üzenetek a Ballonhoz: "Der führer is Tot. Es is alles vorbei...."
Óriási lesz. Már kinéztem egy 256-os páylát hozzá....
A magyarországi harcokkhoz megvárjuk míg elkészül az RCM 2.5 Sommer Battles.
Ott a Budapest ostroma és a debreceni tankcsata kerül majd feldolgozásra.
A normandiai játékról annyit, hogy a pálya egy régebbi verzióján játszottunk, ahol még nem került kijavításra a kavarodás...
Sajnos elhanyagoltuk a Don-kanyart, a Voronyezsi harcokat, a finn-pályát, de ami késik nem múlik.

na mentem dolgozni.
A Normandia négyesben történõ kipróbálása kudarcot vallott. Az elõre lerakott egységek miatt minden indításkor gubanc keletkezett... Szárazföldön akarta beadni a hajókat, vízen a németeket, a partvédelmet a szövetségesek irányították stb...
Inkább a Maginot-vonallal próbálkoztunk, de ott is belépett mindig valami gikszer... vszínû, hogy a Rommel-féle csapatban valami egységhiba van... 😞 De azért 3 órán át mészároltuk egymást. Én franciákkal voltam...

Ó a single pályát tömeggyártása az RCM 1.11-hez mûár csak napok kérdése, Axon legnagyobb örömére... 😉

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

Axon
Az én kedvenceim a német-orosz pályák, és abból is a nyári pályák. Valahogy a havas tályon fehér harckocsik terelgetése nem tartozik a kedvenceim közé. Fõleg a német oldalt szeretem terelgetni, mivel a német haditechnikát ismerem a legjobban, a többit alíg.

Axon
Mindenesetre kíváncsian várom a summer battlest.
A PWM modot csak a megjelenésekor próbáltam ki és akkor még csak egyetlen pálya volt hozzá. Valamilyen sziget õserdejében kolbászoltam a gyalogsággal és minden bozót mögöl lõtt rám egy vágott szemû. Nem igazán élveztem. Ennek a modnak a nagyszámú repülõgép állománya lenne az erõssége, de azon a pályán amit nyomtam, nem volt egyetlen repülõgép sem.

Ma este ismét nagy harcoknak nézünk elébe. Angol és amerikai egységek készülnek megnyitni a második frontot Hitler Európa-erõdje ellen. A Normandia pályát fogjuk négyesben kipróbálni.
Egyébként a háború igazi gyõzteseinek az oroszokat tekintem.
Üdv.

Én jobban birom a német-orosz összecsapásokat, mert sokkal élvonalibb haditechnikák állnak egymással szemben, meg Ettõl függetlenül ugyanakkor élvezeteket okoz egy partraszállás végrehajtása, vagy éppen felszámolása is.
Mivel amcsi és angol mániás vagyok... szívesen elgyepálnáma szusizabálókat... 😊

Ja nekem egyik mod sincs meg, mivel gépem sincs... 😊
Salvaje-nak is csaka RCM van meg... Mi ezt szeretjük... 😛 Amúgy én a pacific warfare-t próbálnám ki... Az milyen? Mesélnél róla?

ja itt awinter warban a Szálasi röppentyûs katona az állat! Láttad? Egy tök nagy gombócot lõ ki... Végtére is buzogányvetõ...

Ja készüélnek majd single pályák is a Winter Warhoz... Majd küldjük õket!

Ja, az e-mailcímedet elküldhetnéd Axon, mert akkor direktbe elküldjük majd a legújabb pályákat. Bár ha minden jól megy nagyüzemi singlepálya gyártás lesz, mivel Salvaje lakótársam lesz... lehet már jövõ héten. Úgyhogy Axon gatyót felkötni, mert izgalmas küldetések várnak majd Rád! Fõként maygarokkal és finnekkel...

Salvaje hangja. Kicsit szarok a hangok... Felvettük késõbb hárman az új hangokat, de elkéstünk vele, mert Schelle már benyomta ezeket...
A legjobb: a gyalogoskatona azt mondja: "Harckocsi jelentkezik"... 😊

A felvételeknél még az volt vicces, ogy felvettünk egy Horthy-nótát is, de eg yórába tellet a 10 másodperces részlet, mivel mindig elröhögtük... Volt hogy Salvajeval csárásozni kezdtem, meg Kandúr elkezdett belemagyarázni... 😊
Nagy röhögések voltak.
A Summer Battles-höz viszont már többen adjuk a hangunkat ha mindne igaz... Kb 5-en 6-an...

Axon
Magyar katonák, magyar hangal:

Axon
Egy ágyús kép az RCM 2.0-ból:

Axon
Ez valóban nem az RCM mod, mivel ez maga az alapjáték, mindenféle mod nélkül :-)

De, ha már a konkurenciánál járunk. Nincs meg neked az LRM 5 mod? Van vagy 5 féle mod a Resource War-hoz és ebbõl 4-el simán elindul a Resource War bármelyik kampánya, kivéve az LRM modot, aminél hibát jelez és kilép. Arra lennék kíváncsi, hogy csak nálam van-e a hiba.

De ez nem real combat mod... Ez melyik? Konkurenciával nyumulunk? Ejnyebejnye! 😊 Semmi baj ám...

Ja a 81 mm-es aknavetõgt is leírom Schellének...
Gyakorlatilag olyan lesz mint a lenygel 81 mm-es, csak az lesz aláirva, hogy Ungarische 81 mm Mortar 😊
16 gránáttal...

Axon
Nincs könnyû dolgunk. így elsõre belekezdve rögtön elvesztettem az összes egységemet. Vigyázni kell mert minden lehetséges fedezék mögött ott lapul egy német egység és bõven vannak német tankok is a pályán. Bár eddig még csak könyedebb tankok jöttek. Pz II, Pz III G, Pz IV J

Axon
Mint látható, hatalmas a kezdõ térkép. Az elején rögtön kapunk egy lángszórós tankot.

Axon

Axon
Végre feltelepítettem a Resource War-hoz kiadott patch-et.
A kampányok között megjelent az orosz küldetés.
Nyomok belõle egy képet.

Ez az én szerény gyûjteményem... Csak ugye Schellének Salvaje lefordította németre...

Axon
Ez érdekes lista, nem ismertem eddig.

Szóval ez volt az összeírt jegyzékünk, amit anno felraktunk a sudden fórumra...

Ansaldo leicht pzkfw.: 150 Stück (1936)
L-60 schwedische leicht pzkfw.: 1 St. (1938)
L-62 schwedische leicht Panzerjäger.: 1 St. (1939)
Pz. I.: 1 St. (1938) und 8 St. (1942)
Pz. II. Ausf. F.: 8 St. (1942)
Pz. III. Ausf. M.: 10 St. (1942) und 12 St. (1944)
Pz. IV. Ausf. F1.: 22 St. (1942)
Pz. IV. Ausf. F2.: 10 St. (1942)
Pz. V. Ausf. D.: 10 St. (1944)
Pz. VI. Ausf. E.: 12 St. (1944)
Pz 38(t).: 108 St. (1942)
Hotchkiss H35.: 15 St. (1942)
Somua S35.: 2 St. (1942)
T-11 Cz leicht pzkfw.: 2 St. am 1939
T-21 Cz medium pzkfw.: 1 St. am 1940
TKS TH-3 polnische leicht pzkfv.: 20 St. am 1939
Renault R35.: 3 St. am 1939
Marder II.: 5 St. am 1942
Stug. III.: 10 St. am 1942
Stug. III. Ausf. G.: 50 St. am 1944
Hetzer.: 75 St. am 1944

de mindjárt bemásolom a németektõl kapott tankok mennyiségét Schelle fórumáról, mivel oda már felírtuk egyszer Salvaje-val.

Nem, Tigrisbõl volt kb 10-15 is, mivel a román árulás után a nekik ígért cuccot is mi kaptuk meg...

Axon
Lehetnének benne oláh hegyifelkelõk sima puskával. Azokat szivesen mészárolnám :-)

Axon
Nem igen tudok mit hozzáfûzni, mivel a gyalogsági fegyverzetet egyáltalán nem ismerem, bár a 81 mm-es aknavetõt nem látom, pedig az kifejezetten a magyar hadseregre jellemzõ fegyver volt. Sajnos pont ezen okból elég kevés lõszer volt hozzá. A németek adtak 80 mm-es aknavetõ gránátot, de azzal meg nem volt valami pontos.
A tigris harckocsiból összesen 2 db-ot kapott a magyar hadsereg.
Nos így ennyit tudnék hozzáfûzni.

Viszont ha lennének románok, akkor lehetne õket mészárolni... <#violent>

Igen-igen... a following az párthívõt jelent... Furcsa angolul, de hát most szegény német vagy angol vagy mittudomén kolumbiai kissrác csak kamillázna ha leírnánk, hogy "nyilas pártszolgálatos"

ööööö... az "Arrow Cross following" az a nyilaskeresztes akar lenni? Jól néz ki angolul 😊

Halihó!

A leningrád szörnyek a pl. következõ páncélosok:
T-32
T-35
TG tank
SMK
T-28

A Leningrádi Mozdonygyárban készült 30-as évekbeli többtornyú tankok

Amúgy felvázoltam Schellének a várt és tervezett magyar egységeket a Sommer Battles-be, de ha van még ötleted, Axon, akkor írj nyugodtan:

Hi Schelle!

If the hungarain tanks will not be in the Sommer Battles, then we content oneself with the expansion of the hungarain infantry units. We wish some new soldier in Sommer Battles. Salvaje, Kandur, Sven and I talk about the all hungarian units.

This list is the following:
Hungarian Infantry (1935M Rifle 7,9mm)
Hungarian Infantry (1936M Mortar 50mm)
Hungarian SM-Guner (43M Kiraly 9mm)
Hungarian Officer (37M Pistol 7,65mm)
Hungarian Machineguner ("Gebauer" 8mm)
Hungarian Tankhunter (Solothurn AT 20mm)
Hungarian Tankhunter (44M AT-Rocket 60mm)
Hungarian Crew 43M Kiraly 9mm)
Hungarian Medic (1935M Rifle 7,9mm)
Hungarian Engineer (1935M Rifle 7,9mm)
Hungarian Pilot (29M "Frommer 7,9mm)
Hungarian Scout (1943M Rifle 7,9mm)
Hungarian Elite Paratropper (like the american paratropper in RCM 1.11) with 43M Kiraly 9mm
Hungarian Partisan with PPSh SMG 7,62 mm
Hungarian Partisan with 37M Rifle or Mosin-Nagant or K98
Hungarian "Arrow Cross following" soldier (black clothes like SS, with a little red stripe in their arm) with MP40 smg
Hungarian "Arrow Cross following" soldier (black clothes like SS, with a little red stripe in their arm) with K98
Hungarian "Arrow Cross following" officer with Luger (black clothes like SS officer, with a little red stripe in their arm) with Luger or Frommer-stop
Hungarian Provost with Horse (like polish equestrian officer) with 37M rifle (with black Hat)
Hungarian equestrian officer with 37M Pistol
Hungarian equestrian scout with 1943M rifle
Hungarian equestrian soldier with 37M rifle
Hungarian Heavy Machine gunner with MG34 and MG42

Hungarian Motorbicycle BMW with MG34 or Gebauer LMG
Hungarian Aircraft: FW-189, Ju-52, ME-109 with hungarian marking
Hungarian tanks from Germany (Pz. III./M, Pz.IV/F1,G,H, Pz.V., Pz.VI/E with hungarian marking
Hungarian SPG/SPH: Hetzer, Stug III., Stug Iv., JdPz IV
Hungarian truck: Opel fueltruck, Krupp 1,5 tons
Hungarian Supply truck Rába-Maros (like Morris C8 but in hungarian colors)

Hungarian Fielgun like German Gebirgskanone 75 mm
Hungarian 150 mm howitzer like japanese 150 mm howitzer
Hungarian "Szálasi-röppentyû" (300 mm) like Nebelwerfer but this shot two rocket and fire at precise (300 mm)

These are the names of the German tanks that we used in worl war 2:
Pz. IV. - PANCELFIR
Pz. V. - PARDUC
Pz. VI. - TIGRIS
Jagdpanzer IV - GUDERIAN-KACSA
Pz. 38t - in hungary this was the T-38 SKODA
Weapons:
Leichte haubitze 105 mm - GÖRING-TARACK

Anyhow the hungarian tanks are will be very good too...
Some hungarian Hero:

Ödön Bese - Tank officer ace with Pz. IV.
Ervin Tarczay - Tank officer ace with Tiger
Gusztav Jany - Hungarian general
Janos Heszleny - Hungarian General
Ferenc Szombathelyi - Hungarian General
Miklos Horthy - Hungarian governing (i think like the Polish Cav. Officer with white Horse , but with General-Binaculars and Hitpoint 85)

The color of hungarian units like the russian soldiers were in the Sudden Strike Forever os SS 2. But this color will be the most beautiful:

Number "RAL 6021" in this honpage http://www.betatherm.hu/RAL.htm

The color of hungaraian vehicles is like the SS2 Network Mod (yellow-green-brown)

And at the end some Eastern-Europe soldier, who fought in the World war 2
Romanian infantry with K98 (in german service)
Romanian officer with Luger (in german service)
This figure type like the german soldiers but their clothes will be dark-brown

Romanian infantry with Mosin-nagant (in soviet service)
Romanian officer with TT Pistol (in soviet service)
In clothes like soviet infantry

Slovakei infantry, and officer with german weapons
Slovakei infantry, and officer with russian weapons
In dark green clothes german and russian frigure form...

Bulgarian infanry and officer with german and russian weapons but dark-grey clothes
Yugoslavian infantry and officer with german and russian weapons but their clothes will be green-blue
Yugoslavian partisan with K98 and Molotov Coctail...

Thank You!
Greeting from Hungary

Axon
Mik azok a Leningrád-szörnyek? Még sosem hallottam róluk.

Sziasztok!

Remélhetõleg ma elkészül a Finn-Szovjet összecsapás... Multiplayerben ez is... 😉

Finnek a félelmetes szovjet medve ellen... Alig várom, hog ylemészárolhassam a Nightwish tagjainak képzeletbeli nagyapjait... 😊 Lesznek benne fehér ruhás finn civilek is... Az egyik Tarja Turunnen nagyanjának lesz kinevezve. Igaz férfi ruhában lesz, de az a szovjet katonák elleni szerelés, mert akkor férfinak vélik és nem erõszakolják meg... Persze így viszont lelõvik...
A kezdõegységnek érkezõ kedvenc Leningrádszörnyemet csakis finn civilek lemészárlására fogom használni... (Na nem azért mert gyakorlatilag semmire nem jó ez a tank, és a civileknek nincs fegyvere...)

Éljenek a Leningrád-szörnyek, a kedvenc páncélosaim...

Axon
Így semmiképpen nem tudsz képet belinkelni, hogy a saját vinyódat adod meg a címnek. Valami nyilvános szerverre fel kell töltened és onnan belinkelni.

úgy tünik, nem lehet lokákisan képet beszúrni. Kár
Üdv.

Íme néhány kép az Ardenneki csatánkból.
Oké, megkérdem Schellét, hogy honnan lehet beszerezni a suetools-t!

Axon
Kaptam egy SS parancsnokot is, hihetetlenül messze látó messzelátóval :-)

Axon
Itt pedig egy tigris

Mellete pedig:
Pz IV D
Pz IV H
Külön érdekesség egy
SdKf 250/9 szintén 20 mm-es L/55-ös ágyúval
Érdemes összehasonlítani az elõzõ képen levõ hasonló jármûvel.

Axon
Ezen a képen egy rakás remek egység:

Jgd. Pz. 38(t)
Jgd. Pz. IV.
Stug III/F
Stug III/G

Érdemes megfigyelni az SdKf 251-es 20 mm-es L/55-ös ágyúval

Axon
Lángszórós tank (Flammpanzer III)

Axon
Nebelwerfer

Axon
Ahogy megkaptam az SS egységek parancsnokságát, jött még egy rakás reguláris hadsereg beli erõsítés.
Jg. Panther (talán a leghasznosabb)

Axon
Az elõzõ képen egy Panther G látható és 2 db van belõle, míg ezen a képen egy panther A található, amibõl 3 van és a morálja is kisebb.

Axon
Érdekes megfigyelni az SS pácélos egységek morálját :-)

Axon
A 6. pályán végre ismét kaptam tankokat, méghozzá rögtön királyokat is, na meg elit SS egységeket. Bastogne városát kell elfoglalnom.
Reszkessetek jenkik! :-)

Axon
A Hidden Stroke 2-ben végre átverekedtem magam a német kampány 5. pályáján. Itt szimpla gyalogsággal kellett elfoglalni egy benzin raktárat, majd megtartani. Volt két tank is a pályán, de azokat a páncélöklösök könnyen kilõtték. A sûrû erdõs rész okozott gondot, ahol keményen amprította egymást mindkét fél. 44' decemberében járunk a nyugati fronton, ahol ilyenkor kulcsfontosságú volt a benzin.