David Merlini trükkje
-
Előre leírom, hogy csak egy egyszerű halando vagyok aki tegnap kis megszakítással nézte ezt a "műsort".
Már amikor megláttam Marsi Anikót aki az első 5 percben vagy 10x mondta el, hogy mennyire fázik (annyi pénzért amit ő kap sokan szívesen fáznának) de amikor a műsor közepe felé beomynták, a szokásos sms játékukat vagy mi a sz*rt akkor süllyedt a mélypontra az egész.
Amit én láttam:
(hozzáteszem csak 1x láttam, akkor is megszakításokkal és nem vettem videóra)
Először is ha egy kőműves betonozza be normális betonnal akkor haleledel lesz de ezt úgyis tudja mindenki. Akormit kamuzhatnak, hogy ilyen meg olyan betont használnak.
Amikor a kocka alja bent volt a vízben szerintem nem véletlenül vártak annyit, megvárták, amig a víz fellazítja a "beton"-t és Merlini kirugdossa a kocka alját. Ez után jelzett többszöri fejbólintgatással majd szép lassan teljesen elmerítették.
Az viszont már szánalmasnak tűnt, amikor teljes elmerülése előtt belecsusszant szegény a betonba (remélem nem én láttam rosszul) és eltűnt a feje (szépen kijött alul gondolom). Majd kameraváltás, vízalatti kamera. Az addig sokszor bevibráló szar kamera, hirtelen víz alatt (!!!) csodálatos képet adott a mocskos dunában, ráadásul annyi fény volt a víz alatt, mint otthon az akváriumunkban. Ennyire nem világítják át a reflektorok a vizet és szerintem a sodrás se volt az a rohadt nagy, amit még lehetett látni, amikor engedték bele.
Tudom, hogy mindenki tudja, hogy valami trükkről van szó de legalább megcsinálhatták volna úgy is, hogy ne vegyem le 5mp alatt, hogy mi is történt.
Rengeteg olyan bűvésztrükk volt amire nem jöttem rá egykönnyen vagy sehogy sem, ott voltak pl. Copperfild nagy mutatványai.
A "feszült" várakozás idejére amig fel nem bukkant a víz alól át is kapcsoltam de azt megkérdezném még tőle, hogy melyik haltól csórta el a fáklyát meg a mentőmellénty.
Bocs, ha ezt már valaki leírta, nem olvastam végig a topicot.