374
David Merlini trükkje
-
#294 ja. nem csak neki klet volna készülnie erre, 2 évet hanem a stábnak is. -
#293 Jájj lányok ez illúzió, tehát átverés.
Mindenki tudja, h átverés.
A lényege az, h mikor vagy egyáltalán rá lehet-e jönni a cselre. Hogy meg tudnánk-e csinálni utánna.
Ez a mutatvány nagyon átlátszó volt és ennyi. A gyereknek és a stábnak még gyakorolnia kell.
Ami kölünlegessé teheti az illúzionistákat az a kézügyességük, rugalmasságuk, kitartásuk.
Az összes trükkel együtt is csak kevesen tudták volna megcsinálni, de természetesen lehetett volna jobban is.
Leírom még 1x.
Az illúzionistáknak az a dolguk, h olyan műsort adjanak elő, amire azt mondjuk: "Hogy a geccbe csinálta?"
Mert tudjuk, h valami turpisságot csinált, de azt olyan jól, h nem jövünk rá.
Most Dácinál tudjuk, vagyis elég jó és egyszerű és főleg bizonyítható elképzelésünk van, h hogyan csinálta. -
#292 Nem nagyon hiszem el, hogy az apját Merlininek hívták. Ez is csak kamu álnév. A srácot tutira valami Kolompár Dávidnak hívják, de hát ezzel a névvel, ugye nem lehet befutni... -
#291 de örülhet mert "véget ért a rémálma" -
#290 ja, még annyit, hogy ha én betonoztathattam volna be, mondjuk a Strabaggal, garantáltan nem mászik ki...
Egyszerű csalás, aminek a lényegét nem látjuk. És az, hogy ebből valaki pénzt csinál annyira tud engem bosszantani, mint Vágó Pista bá'-t a "mágusok"... -
#289 onnantól kezdve, hogy David Merlini+RTL Klub együtt...hehehehe! Ne már kérem, én ezt nem eszem meg.
A betonszakértőt állítólag nem engedték a beton közelébe. Szerintem instant beton volt, ami vízben oldódik... :DDD -
#288 hát már én is bánom hogy megnéztem,mert nem volt semmi izgalmas...nem is vártam mert RTL Klub,tehát gondoltam hogy nagy dobra verik az egészet... -
#287 nem is volt részlet,mert mindíg a fejét mutatták,aztán hogy betették a vízbe,és elmerült akkor is a fejét mutatták,majd juj de érdekes módon már nem mutatták a víz alatt,csak azt hogy már a víz felszínen van mentöövvel és magnéziumrúddal(vagy mivel)hadonászik...ennyi... -
#286 aki nézte, meg is érdemli... -
#285 persze...apja olasz,anyja magyar...csak mivel olasz ezért Merlini a neve... -
#284 Mé? Magyar? -
Dr DeViLKiNG #283 azért nem lehet egy ép elméjű ürge, ha már gyerekkorában is azzal ütötte el az időt, hogy elásatta magáta kertbe :DDD
(egyébként nincs fennt valahol? szeretném megnézni még1szer, mert élőben csak fél szemmel néztem (na nem azért mert nincs meg a másik :))) és így nem nagyon figyeltem az apróbb részletekre ~) -
#282 ezér' adózunk hogy ő hírnevett szerezhessen magának!:DDDD -
#281 Köszönjük meg Davidnak (bocsánat, Dávidnak) hogy zsebretett több százezer forintot! -
#280 Narancs! -
#279 Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk. -
#278 há' nem tom'...szvsz kam az egész...suliban dumáltunk róla és ilyeneket mondtunk hogy az nem is beton csak szimpla homok szerű anyag,meg ilyen hülyeségek...de ez nagyon tré volt..de bazz bebetonozzák körbe és még egy vasmerevítés is köré van heggesztve...hülyeség...és hirtelen a kamera tönkre ment ami a víz alatt kamerázott...áhhh...pont akkor amikor kiszabadult volna...PONT akkor... -
#277 Előre leírom, hogy csak egy egyszerű halando vagyok aki tegnap kis megszakítással nézte ezt a "műsort".
Már amikor megláttam Marsi Anikót aki az első 5 percben vagy 10x mondta el, hogy mennyire fázik (annyi pénzért amit ő kap sokan szívesen fáznának) de amikor a műsor közepe felé beomynták, a szokásos sms játékukat vagy mi a sz*rt akkor süllyedt a mélypontra az egész.
Amit én láttam:
(hozzáteszem csak 1x láttam, akkor is megszakításokkal és nem vettem videóra)
Először is ha egy kőműves betonozza be normális betonnal akkor haleledel lesz de ezt úgyis tudja mindenki. Akormit kamuzhatnak, hogy ilyen meg olyan betont használnak.
Amikor a kocka alja bent volt a vízben szerintem nem véletlenül vártak annyit, megvárták, amig a víz fellazítja a "beton"-t és Merlini kirugdossa a kocka alját. Ez után jelzett többszöri fejbólintgatással majd szép lassan teljesen elmerítették.
Az viszont már szánalmasnak tűnt, amikor teljes elmerülése előtt belecsusszant szegény a betonba (remélem nem én láttam rosszul) és eltűnt a feje (szépen kijött alul gondolom). Majd kameraváltás, vízalatti kamera. Az addig sokszor bevibráló szar kamera, hirtelen víz alatt (!!!) csodálatos képet adott a mocskos dunában, ráadásul annyi fény volt a víz alatt, mint otthon az akváriumunkban. Ennyire nem világítják át a reflektorok a vizet és szerintem a sodrás se volt az a rohadt nagy, amit még lehetett látni, amikor engedték bele.
Tudom, hogy mindenki tudja, hogy valami trükkről van szó de legalább megcsinálhatták volna úgy is, hogy ne vegyem le 5mp alatt, hogy mi is történt.
Rengeteg olyan bűvésztrükk volt amire nem jöttem rá egykönnyen vagy sehogy sem, ott voltak pl. Copperfild nagy mutatványai.
A "feszült" várakozás idejére amig fel nem bukkant a víz alól át is kapcsoltam de azt megkérdezném még tőle, hogy melyik haltól csórta el a fáklyát meg a mentőmellénty.
Bocs, ha ezt már valaki leírta, nem olvastam végig a topicot. -
#276 Sure. -
Noodlee #275 Ez a Merlini csóka tök gáz! -
#274 Ahh...a cikk író se tudja mi volt :) Akkor nem volt semmi, csak a szokásos retekklubbos szenzáció hajhászás -
#273 #258 -
#272 Azt lehet, hogy hagyta elsüllyedni. A menekülésből nem látszott semmi. Egyszercsak hopp, megjelent a vízben mentőmellényben, egy jelzőfáklyát lóbálva. Vicces volt... -
#271 He? Mi? Akkor mi volt a lényeg? A menekülés? Most vitt a magával a betonyba magnézium fáklyát, meg mentőrucit is bemikuláscsomagolt? Ütvefúrót nem vitt? -
#270 Én is azt hiszem. A legjobb az volt benne, hogy valami hihetetlen nagy feneket kerítettek a dolognak. "Nem is tudom, hogy most a hidegtől remegek-e, vagy az izgalomtól." "Jézusom, már tényleg a víz alatt van!" LOL! -
#269 Hát, szó, mi szó ennél még az is nagyobb látványosság, amikor épp valamelyik idióta ugrik a Szabadság hídról... :))) -
#268 Valami hihetetlenül gagyi volt, gyerekek. Kivel akarták ezt a sz*rt megetetni? Mentőmellény? magnézium-fáklya LOL! -
#267 Nem, a lényege az volt, hogy lehetett megint egy jót röhögni... :)) -
#266 Lemaradtam erről a nagy törésről, :(, mi is volt? Beöntötték a pecákot betonyba, azt bedobták a dunába, az meg kiharapta magát a felúszott? Vagy az volt a lényege, h meddig bírja skúló (Oxigén) nélkül? -
#265 HAli. -
#264 Erre nem is válaszolok, winnie már megtette. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, sztem az ilyen dolgokat nem szabadna Live adásban nyomni, mert tényleg teljesen elbassza az élményt. David Copperfieldet is csak felvételről látni a tv-n keresztül. -
#263 Először is nem hét és fél, hanem KÉT és fél, amellett szted egyszerre csak egy trükkön dolgozik egyszerre??? Te vagy a LOL! -
#262 Az lett volna a legnagyobb szám,ha csak ma került volna elő,akkor biztos tele lenne a világsajtó:) -
#261 Emberek, azt talán ne felejtsétek el, hogy nem volt kötelező megnézni a "prodikciót"...
Várható volt, hogy "kiszabadul". A bakik (mentőmellény, fáklya) nem kellettek volna. Az rtl-es "közvetítés" meg tudvalevő, hogy borzalmas. Végül is ha jobb a körítés, lehetett volna egy színvonalasabb műsor belőle. -
Aspyrin #260 Szomorúan olvastam már a tegnap reggeli bulvárban, hogy David anyukája félti a kicsit, és lehet, hogy elmarad a show. Na gondoltam magamban: kell a hírverés, talán nem biztos a nézőszám ? Sajna este csak az utolsó 15 percet csíptem el, de azt is minek.. Marsi összefüggéstelen, bugyuta kérdésekkel bombázta anyukát, miközben anyu minden erejét összeszedve próbált könnyeket fakasztani szemeiből. Ennél nem is kell több a népnek -
#259 szerintem is úgy lett volna hihető ha halandó emberek, mondjuk egy profi kőműves betonozta volna be ;) -
#258 Szerintem a lényeg ebben a cikkben van, egyet értek vele, elég gagyi volt az egész:
A Nagy Át"verés", avagy Dávid Merlini -
#257 ha én betonozom be akkor tuti nem jön ki -
cyrus #256 nem hét és fél, két és fél, de a lényegen nem változtat... irreálisan sok idő..... -
#255 LOL ez az egesz:)