A nagy áttörés...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Ahh...a cikk író se tudja mi volt 😊 Akkor nem volt semmi, csak a szokásos retekklubbos szenzáció hajhászás

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Voltan
Azt lehet, hogy hagyta elsüllyedni. A menekülésbõl nem látszott semmi. Egyszercsak hopp, megjelent a vízben mentõmellényben, egy jelzõfáklyát lóbálva. Vicces volt...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kandurex
He? Mi? Akkor mi volt a lényeg? A menekülés? Most vitt a magával a betonyba magnézium fáklyát, meg mentõrucit is bemikuláscsomagolt? Ütvefúrót nem vitt?

Voltan
Én is azt hiszem. A legjobb az volt benne, hogy valami hihetetlen nagy feneket kerítettek a dolognak. "Nem is tudom, hogy most a hidegtõl remegek-e, vagy az izgalomtól." "Jézusom, már tényleg a víz alatt van!" LOL!

hykao
Hát, szó, mi szó ennél még az is nagyobb látványosság, amikor épp valamelyik idióta ugrik a Szabadság hídról... 😊))
Voltan
Valami hihetetlenül gagyi volt, gyerekek. Kivel akarták ezt a sz*rt megetetni? Mentõmellény? magnézium-fáklya LOL!

hykao
Nem, a lényege az volt, hogy lehetett megint egy jót röhögni... 😊)
Kandurex
Lemaradtam errõl a nagy törésrõl, 😞, mi is volt? Beöntötték a pecákot betonyba, azt bedobták a dunába, az meg kiharapta magát a felúszott? Vagy az volt a lényege, h meddig bírja skúló (Oxigén) nélkül?

akyyy
HAli.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Dichter
Erre nem is válaszolok, winnie már megtette. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, sztem az ilyen dolgokat nem szabadna Live adásban nyomni, mert tényleg teljesen elbassza az élményt. David Copperfieldet is csak felvételrõl látni a tv-n keresztül.

Dichter
Elõször is nem hét és fél, hanem KÉT és fél, amellett szted egyszerre csak egy trükkön dolgozik egyszerre??? Te vagy a LOL!

BADE
Az lett volna a legnagyobb szám,ha csak ma került volna elõ,akkor biztos tele lenne a világsajtó😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Mighty
Emberek, azt talán ne felejtsétek el, hogy nem volt kötelezõ megnézni a "prodikciót"...

Várható volt, hogy "kiszabadul". A bakik (mentõmellény, fáklya) nem kellettek volna. Az rtl-es "közvetítés" meg tudvalevõ, hogy borzalmas. Végül is ha jobb a körítés, lehetett volna egy színvonalasabb mûsor belõle.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Szomorúan olvastam már a tegnap reggeli bulvárban, hogy David anyukája félti a kicsit, és lehet, hogy elmarad a show. Na gondoltam magamban: kell a hírverés, talán nem biztos a nézõszám ? Sajna este csak az utolsó 15 percet csíptem el, de azt is minek.. Marsi összefüggéstelen, bugyuta kérdésekkel bombázta anyukát, miközben anyu minden erejét összeszedve próbált könnyeket fakasztani szemeibõl. Ennél nem is kell több a népnek

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

M@TriX
szerintem is úgy lett volna hihetõ ha halandó emberek, mondjuk egy profi kõmûves betonozta volna be 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
Szerintem a lényeg ebben a cikkben van, egyet értek vele, elég gagyi volt az egész:

A Nagy Át"verés", avagy Dávid Merlini

Punker
ha én betonozom be akkor tuti nem jön ki

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

nem hét és fél, két és fél, de a lényegen nem változtat... irreálisan sok idõ.....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CSOCSO
LOL ez az egesz😊
Bucser
És akkor is a legjobb kamu az Copperfíld dávid Kínai nagyfalon való átmászása volt😄 meg megállt a szíve közben😄D Levette a mûszert mgáról addig😊 És a poén, hogy ezekkel milliókat keresnek😄DDDD Be tudok halni a röhögéstõl ahogy közben meg megy felvételrõl ahogy a nézõk visszafojtják a lélegzetüket😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Én egyetlen percet láttam belõle de szétröhögtem rajta az agyamat😊 Mikor merlini feljött és Marsi elkezd ordítani, hogy valami sárga van a nyakában😄😄😄😄

Meg amikor integet a helikopternek, hogy jöjjön lejjebb, hogy fel tudjon szállni😊 Marsi meg így kommentálja: "Dávid integetve jelzi, hogy jól van!!!"😄😄😄😄😄 Akkora LOL volt az egész😄😄😄 MEg mindig olyan baszott sok idõt készül a mutatványaira😊 Most erre 7,5 éve készül the one the only Merlini Dávid az elõzõ kunsztjára 6,5 et az az elõttire meg 8-at😊 ha összeszámoljuk minden készülõdését akkor a csávó majd 90 éves... ROTFL

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Satchfan
-Merlini tehetséges: fogalmazzunk úgy, hogy jó kondiban van az ilyen 10 órás (kamu)betonban álláshoz.

- Hatásos a trükk: Lóf@szt! Annyira átlátszóan gagyi!!! TV-n keresztül semmi izgalom nem jött át. Elõre tudni lehetett, hogy kijön, az elõzetes híresztelések, hogy a fõpróbán majdnem megfulladt, csak média... Egyébként is.. minek egy ilyen számhoz fõpróba?!? Nem 1xi és megismételhetetlen ????

- Körítés: szokásos retek klubbos show, bár szerintem Mónikával és Balázzsal biztos hatásosabb lett volna a mûsorvezetés .

Lényeg az, hogy Merlini legalább magának bebizonyította, hogy milyen jó csávó! Biztos kemény volt, de annyira átlátszó is, hogy senki nem izgult érte... Szegény jól megszívta a retek klubbal és Marsi Anikóval..

www.satriani.com

a lényeg, hogy merlini tehetséges, a trükk hatásos, a körítés, meg ahogy olvasom borzalmasan magyar volt.
Miröl beszélünk, hogy megszünt a kamerás felvétel?!😊

ne legyél már balf...ék!😊 mindenki így csinálja. david copperfield-nél is megszûnik az adás. a bûvész is letakarja a szétfûrészelendõ csajt. nem a szemed elõtt csinálják. pláne, hogy az ilyen trükköknél nem realtime képet adnak, hanem elõre felvettet. jaj...

komolyan ennyire naiv vagy, hogy azt hitted, hogy megmutatják a trükköt, a lényeget?

david copperfield és david merlini is illúzionista, s minden illúzió megtévesztésen alapul, így ez a mutatvány is (from runet)

a trükk nagyjából, ehhez a copperfield mutatványhoz hasonlít - itt is, ott is elõre felvett jelenetek láthatóak.
Adi
"Szóval szerintem inkább meg kéne köszönni neki, hogy az idejét, és legfõképp testi épségét, akár életét is a mi szórakoztatásunkra fordítja. Nem pedig fikázni, meg lenézni. Tessék, a lehetõség adott"
Leszopni nem kell?!?!?!?!?!
Öcsém, nem kötelezõ neki egy beton gecibe szorulnia órákig és a koszos dunába lesüllyednie.. A trükk meg akkor következet be mikor hirtelen vmilyen oknál fogva megszünt a kamerás felvétel.. 😊 Azzért nem a 19. századba vagyunk, hogy nincsenek vizalatti kamerák.. Ma már hegesztenek a víz alatt meg fasz tudja.. Miröl beszélünk, hogy megszünt a kamerás felvétel?!😊
SZVSZ meg még buvárok is voltak a víz alatt... Azt oda mentek és lehet, hogy kajakra segítettek neki..
Amúgy nézztétek, hogy az anyját, hogy fogadta. Szia Mama, - se puszi se semmi - aztán megy oda a Marsi Anikóhoz aki szerintem borzasztóan vezette le ezt az egész mûsört, és annak add két puszit meg fasz tudja.
Viszont az tényleg szar, lehetett, hogy ott kellett dekkolnia abba a beton tömbe be.. A keze jó csúnya volt basszam, meg.. Meg azzér mozogni is nehéz lehetett annyi állás után. Meg abból a meleg betomból a hideg vízzbe.. áááhh.. na ezeket elismerem, hogy kemény dolgok!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

rage
Ok, vegyük pl a legnagyobb problémát, a riportert...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

azért az amerikai show-lehetõségeket, és a magyarokat ne hasonlítsuk össze.
rage
Marsi Anikó:
"nem látom , mert kanyar van a hajóban"
"S hallgassuk a tapsrivalgást"

Merlini anyja: "...s ugye Merlini a neve az apukájának..."
Marsi : "Houdidninek az apját Merlininek hívták?!"

Merlini anyja : "Nem, hát Dávid apja Merlini!"
Marsi : "Jaaa..."

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Dichter
Lehet, nem ártana. De fenttartom, hogy aki kintvolt, az élvezte. Na én részemrõl balra el. Jó8!

rage
nem a trükkel volt a baj
Én amúgy is szeretem a bûvészeket

csak hát, a mûsor, a körítés, az egész tálalása...
Hát, nézzen már meg az RTL Klub 1-2 Copperfield mûsort,
hogy hogy kell ennek kinéznie...

Dichter

rage
Merlini felbukik , kezében ég a fáklya
Marsi: Ott van, vajon õ az?
(nem, a Télapó)

Úszik a mentõmellényben,
Marsi: Mi lehet az a piros körülötte?
:-)

Dichter
Mondom, ezzel senki nem vitatkozik, hogy trükk. Az hogy hülyén van tálalva, az nem Merlini hibája. De mind1, nem akarom senkire sem ráerõltetni. Aki akarja, útálja. Szíve joga. Nekem speciel szimpatikus srác. Ennyi.

rage
Pl csodálatos volt, hogy az elmerülés elõtt fél másodperccel Dávid lebukott a "beton" mélyére
Csak kicsit volt illúzióromboló..

Majd jött a víz alatti kamera - vízszintes felfelé futó csíkkal, mintha gyûrt videoszalagról ment volna
Majd a kamera vált a fent szálló helikopterekre - majd vissza a víz alá, ahol már nem látható Merlini.

Majd Marsi Anikó sajnálkozása, hogy szegénynek elhalt a keze, nem tudja megfogni a poharat - igaz, elõtte a ki tudja honnan elõkerült fáklyát, plusz a karabinert meg tudta...stb

Dichter
Na azt láttam a tv-ben. Az télleg szánalom volt...

rage
Az a Dávid anyja volt.
Szerintem, jobb, hogy csak ott láttad.

Ha a tv-n nézted volna, más volna a véleményed
Hidd el:-)
Vagy olvasgass hozzászólásokat egyéb fórumokban is róla😊

A Sztárbox ehhez képest mûveltségi vetélkedõ volt

Dichter
Igazad van ,ezt nem láttam, de kintrõl tényleg élvezetes volt. Mondjuk itt is voltak bakik. A kivetítõn, éppen Merlini beszélt, vagy valaki más, de zene szólt a hangfalakból. Még most sem tudom, hogy ki volt az a nõ, ott a Marsi Anikóval 😄 Pedig lehetett volna a riportokat is hallani, mert egyszer kétszer átkapcsoltak.

rage
Ha kint voltál, akkor nem láthattad, mennyire "színvonalas" volt maga a mûsor!
Marsi Anikó, a körítés, az átlátszó bakik...

Sajnálhatod, hogy lemaradtál Marsi Anikóról tényleg
Remek szórakoztató mûsort csinált belõle :-)

Dichter
Nem olvastam vissza sokat, de annyi lejött, hogy egy két embernek tipikus magyar felfogása van itt. Vagyis csak azt látja, hogy Merlini mennyit szakít ebbõl. Nos, én kintvoltam, nagyon jó volt a hangulat, annak ellenére is, hogy sokat kellett várni. És biztos, hogy trükk, (mert ugye abban talán mindenki egyetért velem, hogy varázslatok nincsenek) de azt a trükköt is ki kell dolgozni, élethûvé kell tenni. Copperfield is egy illuzionista. Csak õ repked, meg embereket vág félbe, Merlini meg szabadul. Mint Houdini. Ezek trükkök. És Merlini sem állította, hogy az nem mállós beton, hogy nincs kifúrva alul, stb. Szóval szerintem inkább meg kéne köszönni neki, hogy az idejét, és legfõképp testi épségét, akár életét is a mi szórakoztatásunkra fordítja. Nem pedig fikázni, meg lenézni. Tessék, a lehetõség adott. Szabaduljon ki bármelyikõtök, aztán lehet leugatni, hogy minek csinálja. DBoy te kis unintelligens törpe, ezt már bizos nem olvasod, mert fellötték a pizsit, de mi az, hogy dögölne meg??? Majd ha kicsit felnõsz, és megérted, mi is az, hogy élni, akkor átgondolod, hogy miket írogatsz. Na jólvan, nem flémelni jöttem, csak leírtam a véleményem. No offense!! Písz

fú, olyan programom is van valahol. valami prezentálós. megnézem, de az lehet, hogy az otthoni gépemen van.
CSOCSO
sajna nem lattam de lol lehetettt biztos😊
Mhosah Myth
Nem tudsz valami olyan oldalt ahol le vannak írva kártyatrükkök amiket kis ügyességgel egy magánember is meg tud csinálni?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Adam5
"-Nem sikerült.... sajnos nem, úgy tünik Dávidnak nem sikerült... De várjunk csak! Mi az ott??!! Hisz az Dávid! Ott a vízben és él! Te jó ég a közönség tombol! <És ekkor hirtelen felszáll a levegõbe és elmegy>

Imremagdi
volt vki a helyszinen ? mert amikor felhuzták a betontömböt, akkor azonnal kiderülhetett a trükk !

Szerintem a kalitka a megoldás ahol amiben benne volt + a beton igazi volt, de csak a tetején, és az alján, középen csak egy sima sóder volt, mert ha beton lenne akkor a tüdeje se mozogna, és nem tudna lélegezni

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

petee
thx!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

illúziórombolóknak😊)

copperfield és a kínai nagy fal trükkjének megoldása

+ alatt linkekben ott van a többi trükk leírása.

tényleg csak saját felelõsségre! örömöt ronthat

# Áthatolás a tükrön keresztül

# Százdolláros bankjegy átdöfése egy ceruzával

# A keleti expressz eltüntetése

# Gyûrû a homokórán

# Repülõ rózsa

# A Szabadság-szobor eltüntetése

# A David Copperfielden való áthatolás

# A falon lévõ rajz jövendölése

# A halálos fûrész

# Menekülés a felrobbanó épületbõl

# A nagy fekete láda

# Tinta-háromszög

# Õsszezsugorodás a ládában

# Lebegés a szökõkúton

# Táncoló asztal

# A kés

# A repülõgép eltüntetése

# Egy lány feldarabolása több részre

# A lift

# Repülés

# Metamorfózis

# A vörös ruhás lány

# Lerajzolt kártya

# A Barkley-ház

# A Tûztornádó titkai

LOÁLLLL !!!!!!!!

akor legyen inkább ez a topik alcíme 😄DDDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

más : "ott kell lenned, hogy megtudd!"

Ez lehetne a topik alcíme ! 😄DDD

ha 220ért ennyit kapsz akkor nem lehet soksok milliós a beruházás....