• Hmuda
    "Aha. Tehát beállítom valamire a kamerát, nevezetesen hogy weaken-re jelezzen. De aztán nekem kell kijelölni, kit weakeneljen."

Nem. A kamera csak tag-eket érzékel de azt mindegyiket. Tökmindegy, hogy az most kill, capture vagy weaken, mindhármat kijelzi, csak a hangosbemondó környékén a megfelelő minionok fognak odarohanni az ellenséghez. Szóval nem lehet beállítani, hogy melyik kamera mit jelezzen ki, mivel mindegyik kijelez mindent.

A hangosbemondók is függetlenek ettől, tehát ha egy kamera észlelt egy weaken tagelt ellenséget, akkor minden social minion akik a hangosbemondók körzetében vannak, odarohannak az észlelt enemyhez. Ugyanez kill-capure tagnél csak ott katonai minionok rohangálnak.

Az egyetlen dolog amivel lehet egyedivé tenni a megfigyelőhálózatot, az a szinek, mivel mindegyik biztonsági pulthoz külön szín tartozik. Én személy szerint csak pirosat használtam, mivel éppen elég nehéz egyetlen pultot is folyamatosan elfoglalva tartani a time-clockkal, nehogy kettőt vagy többet.

Hangosbemondókat rakj barakkba, ebédlőbe, staff-roomba, forgalmasabb folyosórészletekre, archives-ba, esetleg infirmary-ba, stb. Controll roomba én sose raktam, mivel akkor folyton kiürülne ami nem tesz jót a world sceennek.