993
  • Hmuda
    Ez már vagy ötmilliószór le lett írva. Halgasd ki a keverőtálas konyhapulton.
  • [HUN]PAStheLoD
    és az 1. szigeten azt a szentpétervári mészárost ? nikita-t ?
    azzal mit kell tenni ?
  • kozso
    Köszi, az fini... ;P
  • Hmuda
    Csak a második szigeten kapod meg hozzá a küldetést, addig nem lehet (hatalmas faszság a készítőktől, hogy hangoztatják, hogy neked kell rájönni hogy mi a szuperügynökök gyengéje, közben meg szájbarágós küldetésekkel kell kicsinálni mindent :P).
  • kozso
    Hali!

Vki tuggya hogy a szupörédzsent cicát (Mamba) mivel lehet kinyírni?

Thnx.
  • BlackShadow
    ott azt kell h a fake gépet ellopják tőled.. egy tipp h amikor kezdted a gamet akkor külön kinti résznél volt a pénzeshelyed, azt szedd szét és csinálj oda labort, pont van annyi hely h elhelyezd oda a hamis gépet, oszt hagyod h ellopják
  • Goat
    Üdv!
    Az én hibám, hogy nem fogalmaztam pontosan, mert a multkori #491 kérdésem lényegére nem kaptam választ.
    Van az a kuldetés: Better Living Through Chemistry.
    Build a fake, and trick them into stealing that.
    elméletileg ezt kéne csinálni, de hogyan!
    Mindenem megvan a laborba, a Fake gep is.
    Az egesz bolygot vegigkerestem, és semmi.
    Három napja ennél a küldetésnél vagyok, kérlek segítsetek!

• Hmuda
    "Aha. Tehát beállítom valamire a kamerát, nevezetesen hogy weaken-re jelezzen. De aztán nekem kell kijelölni, kit weakeneljen."

Nem. A kamera csak tag-eket érzékel de azt mindegyiket. Tökmindegy, hogy az most kill, capture vagy weaken, mindhármat kijelzi, csak a hangosbemondó környékén a megfelelő minionok fognak odarohanni az ellenséghez. Szóval nem lehet beállítani, hogy melyik kamera mit jelezzen ki, mivel mindegyik kijelez mindent.

A hangosbemondók is függetlenek ettől, tehát ha egy kamera észlelt egy weaken tagelt ellenséget, akkor minden social minion akik a hangosbemondók körzetében vannak, odarohannak az észlelt enemyhez. Ugyanez kill-capure tagnél csak ott katonai minionok rohangálnak.

Az egyetlen dolog amivel lehet egyedivé tenni a megfigyelőhálózatot, az a szinek, mivel mindegyik biztonsági pulthoz külön szín tartozik. Én személy szerint csak pirosat használtam, mivel éppen elég nehéz egyetlen pultot is folyamatosan elfoglalva tartani a time-clockkal, nehogy kettőt vagy többet.

Hangosbemondókat rakj barakkba, ebédlőbe, staff-roomba, forgalmasabb folyosórészletekre, archives-ba, esetleg infirmary-ba, stb. Controll roomba én sose raktam, mivel akkor folyton kiürülne ami nem tesz jót a world sceennek.
  • [HUN]PAStheLoD
    pedig a csapdák ... elvileg van mindeféle szuperhalálos is ;]
  • dikki*yysw
    Meg akkor már két szekjuríti table kell gondolom, vagy mi az, eddig nem volt olyanom :)
  • dikki*yysw
    Aha. Tehát beállítom valamire a kamerát, nevezetesen hogy weaken-re jelezzen. De aztán nekem kell kijelölni, kit weakeneljen.

Jó, végül is menni fog, ezért játék, hogy néha csinálni kelljen valamit :)

De akkor már lerakok két kamerát ugyanoda, és a másik capture lesz, aztán ugyanoda szól a hangosbemondó, de a workereknek meg a HENCSMENnek.

Csak még nem tom hova rakjam, a vezérlő ne ürüljön ki mindig, a konyha általában üres, a folyosó is..
  • dikki*yysw
    Jólvan, jólvan, tényleg műxik. Király :)
  • Hmuda
    Csak taggelt ellenséget érzékel a kamera (hatalmas balfaszság a készítőktől) és a tagnak megfelelő minion fog odafutni, tehát weaken tag-nél social, kiss és capture tag-nél meg worker, militarty+henchmen.
  • dikki*yysw
    Pár kamera a bejárathoz, hangosbemondó a forgalmasabb helyekre.

Ekkor a kamerát triggerelő helyszínre mennek az emberek? De utána ugye kézzel kell weaken-eket nyomnom.

És persze fut oda worker is.

Mindegy, ha box lesz úgyis kell ő is, ha csak valet kell, akkor meg gondolom úgysem avatkozik közbe. Bár még soha nem weakeneltem, gondolom tud ő is.

na ezt most meg kell néznem, fákk.
  • dikki*yysw
    Viszont akkor nekem már felejtős a dolog, mert ügynök alig jön, inkább már csak a nehézfiúk.
    Hát elég evil voltam, szó mi szó :)
  • dikki*yysw
    Ja pont most olvastam vissza, mert emlékeztem hogy magyarázol valamit :)
  • dikki*yysw
    Látom, Hmuda valetekkel nyomja. De a weaken this character vagy mi, azt csak vallet fogja csinálni?
    Bár ezek ellen az 5-ös ninjász csoportok ellen szvsz kevés lesz ez már, de megnézem :)
  • Hmuda
    Szerintem hagyd a csapdákat a fenébe és csak social minionokra gyúrj rá aztán mindenkit weaken taggelj le és nem lesz gondod. Beraksz pár kamerát a bejárathoz, pár hangosbemondót a forgalmasabb helyekre és máris megvan a tökéletes védelem. Csökkenti a heatet a world képernyőn, mivel nem gyanus hogy mindenki eltünt akit a szigetre küldtek és csak annyi a lényeg, hogy kék karikával menjenek haza (ha valaki találta valamit, akkro csak elfogod, kihallgatod egy smarts csökkendő tárgyban és máris elfelejt mindent. Ezzel a módszerrel, csak a katonákat kell legyilkolnom, de őket amúgyis muszály lenne, mivel addig nem mennek el, amíg el nem végzik a küldetésüket. De úgyis csak akkor jönek a szigetre, ha valami nagyon csúnya dolgot csináltam.
  • dikki*yysw
    Mostanra egymillió $-om van, csak kezd nagyon sok és erős ellenfél jönni. Magamtól meg nem jöttem rá, milyen csapdával tudnám meggyilkolászni őket.

A turbina csak odébbfúj, a popup thingie az én embereim is meghülyíti, a poison gas akármi meg soha nem csap le jó időben/ütemben. Meg ha jön 5 akkor abból max 1-et fog meg, de azt sem öli, marad pár HP-ja.

Képek frankó csapdarendszerekről vkinél?
  • dikki*yysw
    Azon gondolkozom, hogy elköltöttem több mint 400.000 $-t a hotelre, és hogy nem volt semmi értelme.
    Mindegy, megyek vissza játszani :DD nagyon nagy ez az EG.
  • I.C.ram
    Nálam nem segített. :( concept.cfgvel van gondom, de hiába cserélem ki, tovább bírja jóval, de előbb-utóbb kifagy :(
  • Hmuda
    Igen mindegyiknek megvan a gyenge pontja, de ezt csak a második szigeten fogod kideríteni (illetve neked semi szereped nincs benne, símán benyom egy alküldetést oszt győzd le, enyni).
  • Goat
    A jelenlegi küldetesem az, hogy találjam meg a szövetségesek kürtjét építsem meg és cseréljem ki.
    Eddig oké, de nem találom sehol, majdnem minden területet végigkutattam, hol lehet megtalálni.
    Meg van ez a két ügynök, a Lee meg a nő állandóan jönnek alíg bírom elfogni őket, utána meg kiprobaltam mindent, mar lezerrel és présgeppel is kinoztam őket, de semmit eredmény, pedig azt irja a program mindegyik ügynöknek van egy gyengéje!
  • Hmuda
    Nem a szobában kell keresniük, hanem az egész szigeten. Legjobb módszer, ha mindenből építesz minimum egyet (és úgyértem mindenből). Csapdákat pl egy elzárt külön szobában lehet betárolni, ahol nincsenek egybekötve, szóval senkire nme veszélyesek, de ötleteket azért adnak.
  • ZsZso
    De láma vagyok, köszi HMUDA ... majd akkor még olvasgatom a helpet, meg csinálok még pár tudóst ... de azok a köcsögök nem is mennek be a szobába ... hát ... dolgozok még rajta, mindenesetre köszi a segítséget!
  • Hmuda
    Adj időt a tudósoknak, hogy ötleteket keressenek. Amúgy minden le van írva a glossaryban és a videókban is nagyjából eldarálják a lényeget.
  • ZsZso
    Nem tudok riszörcsölni ... van egy lézerem, de amikor rámegyek a riszörcs gombra, akkor nincs semmi, amit lehetne fejleszteni ... méééé ? :)
  • HUN Thomas
    Nos nekem a kilépés problémára sikerült megoldást találni, véletlenül letöröltem a ResourceList.erl-nevezetű fájlt és azóta tökéletesen fut igaz csinált egy újat de semmi gond nincs vele, remélem másnál is segít.
  • I.C.ram
    Hmuda! Nem tudnád elküldeni a concept.cfg fájlodat? Valszeg, amiatt akad ki a játék.
  • I.C.ram
    Legújabb DirectX fent van?
  • Dankó
    Sziasztok!

az lenne a problémám hogy nincs hang a játék alatt.Ez mitöl lehet?Van e rá vmi gyógyír?
  • I.C.ram
    Még mindig semmi gyógyír a kifagyásokhoz?
  • Laci08
    HAli!
    Hogy lehet pénzhez jutni a játékban?
  • Damned One
    A hotel eléggé drága, én nem is igen építettem csak amikor már igen fölöslegers volt a pénzem....Nem tom nekem elég jól szokott jönni a pénz a lopásból, csak keressed meg melyik orszog fizet többet.
  • shogun1
    Hi
    egy is segítség kéne az első pályán ill. a játékkal kapcsolatban, melyik a legkönnyebb és leggyorsabb pénszerzési lehetőség,mert a főkonferenciát kell megszerveznem de van kb 800dollárom....a hotelépítés bezavarhatott a képbe? plz help thx
  • antijedi
    nem azért mondtam, csak ha meg nem tudsz akkor minek találgatsz? :)
  • Damned One
    Köszönöm, de ha nem tanultam soha angolt, akkor egy kicsit nehéz, németül tudok, de ez nem az.
  • antijedi
    meg onnét hogy nem az első két szó alapján kéne értelmezi az egész angol szöveget hanem rendesen elolvasni... :P
  • Hmuda
    Már a demóban is meg tulajdonképpen minden oldalon hangoztatják, hogy nem csak a szék használható kihallgatásra.
  • Damned One
    Egyébként köszönöm a segítséget.