• 6unn3r
    #31488
    Bár Gary Neville mindig is szerette rugdosni az Arsenalt és egy arrogáns pöcs, de mégis most volt valami a szavaiban, miszerint soha nem igazán tetszett neki az Arsenal védekezése, a csapat vezetése, a játékoskarakterek és a szellemi hozzáállásuk a pályán, de szerette azt a focit, amire azért képesek voltak. De most az utolsó bástya is elesett, mert az Arsenal már nem játszik szép focit. Szebben játszik a Pool, a Spurs, a City. De az Arsenal már nem.

    Külön kitért Ramsey és Xhaka játékára, akik sétáltak a pályán, kocogtak, amikor rohanni kellett volna visszazárni. Egy döntőben, a Wembleyben egy játékos ne sétáljon.

    Továbbra is úgy tartom, hogy a fejétől bűzlik a hal. Mert minőség van a csapatban, csak a hozzáállás a szar. És ez már teljes mértékben Wenger sara. Ha nem tudja feltüzelni a játékosait, ha nem lelket nevelni beléjük, akkor mennie kell. Mert hiába lesz Abou meg Özil és társai, hiába lesz pénz nevekre, ha nem tudja irányítani őket. Illetve ahogy korábban is írtam: Welbz, Iwobi, Chambers, Mustafi, Elneny azonnali hatállyal kuka.
    Utoljára szerkesztette: 6unn3r, 2018.02.26. 13:46:23