31698

• cypher
    Szimpatikus,kösz.
    Azért remélem,nem ez lesz,bár ha EL-győzelemmel búcsúzik a Főnök,nem bánom.Ám addig még a visszavágó,és egyéb kemény csapatok várnak a csapatra...
  • szucsy89
    Grat, jobbak voltatok... lehet mi húzunk ki titeket a mélyrepülésből :D vagy éppen menjük meg Wenger állását.
  • cypher
    Ennyi.
  • cypher
    Olvasom,az Everton vinné is az Öreget.
    Lelkük rajta...Adhatom a kabátját,Főnök??!
  • cypher
    Osztom!
  • 6unn3r
    A hétvégi kupameccsre visszatérve a Digin szakkommentálták a látottakat és ha jól emlékszem Sallói Pista hozta fel Sir Alexet példaként az Agüero-Mustafi esetnél. Mégpedig, hogy SAF a félidőben úgy ordította volna le Mustafit, hogy összepisálja magát, ráadásként a padra száműzte volna a soron következő meccsekre. Na én ezt hiányolom ebből a csapatból. Azt gondoltam, hogy Steve Bould vagy Lehmann lesznek a verőlegények, de mindent elárult Mustafi reakciója is, hogy rögtön reklamált és Wengeré is, aki nem Mustafinak ordibált oda elvörösödő fejjel, hanem rögtön a 4. játékvezetőhöz szaladt sírni. Málészájú, lelketlen, beszari pöcsök hada. Alig várom, hogy egy Jardim vagy Simeone stílusú edzőnk legyen, aki bevágja pucéron a zuhanyzóba Özilt is, hogy hideg vízsugárral csapdossa, mint Rambo-t a rendőrök.
  • grebber
    Nyáron távozik az öreg. Végre! Remélem nem gondolja meg magát.

Nagyon kíváncsi leszek bárki is lesz az utód mihez tud kezdeni majd a csapattal.
  • green6k
    Elneny szerintem jo, a többivel egyet értek, csak még hozzá csapnék egy Özilt is.
  • 6unn3r
    Bár Gary Neville mindig is szerette rugdosni az Arsenalt és egy arrogáns pöcs, de mégis most volt valami a szavaiban, miszerint soha nem igazán tetszett neki az Arsenal védekezése, a csapat vezetése, a játékoskarakterek és a szellemi hozzáállásuk a pályán, de szerette azt a focit, amire azért képesek voltak. De most az utolsó bástya is elesett, mert az Arsenal már nem játszik szép focit. Szebben játszik a Pool, a Spurs, a City. De az Arsenal már nem.

Külön kitért Ramsey és Xhaka játékára, akik sétáltak a pályán, kocogtak, amikor rohanni kellett volna visszazárni. Egy döntőben, a Wembleyben egy játékos ne sétáljon.

Továbbra is úgy tartom, hogy a fejétől bűzlik a hal. Mert minőség van a csapatban, csak a hozzáállás a szar. És ez már teljes mértékben Wenger sara. Ha nem tudja feltüzelni a játékosait, ha nem lelket nevelni beléjük, akkor mennie kell. Mert hiába lesz Abou meg Özil és társai, hiába lesz pénz nevekre, ha nem tudja irányítani őket. Illetve ahogy korábban is írtam: Welbz, Iwobi, Chambers, Mustafi, Elneny azonnali hatállyal kuka.
    Utoljára szerkesztette: 6unn3r, 2018.02.26. 13:46:23
  • grebber
    Fasza meccs volt hozta a tutit a tippmixen. Most jön a bajnokágban is ez a meccs az is tejel majd. Meg a Milan elleni is jó ez a csapat a biztos vereséget mindig hozza.
  • cypher
    Eddig jó emlékeim voltak a Wembley-ről.
    Eddig...->.
  • grebber
    LOL hova álmodsz? City egy laza 4-es hint nekünk a milan meg már az első meccsen megmutatja hogy az europa liga nem a vakoknak való...
  • Dean Winchester
    máshol írják,hogy döntő előtt és 0-3 után minek hajtani.... oké, nem kell hajtani de azért nem szabadott volna így szerepelni az Öster ellen. Hazai pályán simán nyerni kell volna, de nem ilyne játékot mutatni. Megkellett volna halniuk a pályán, de van aki leszarja az egészet sajnos. Wenger ideje lejárt és ezt akkor is mondom ha netán megnyernénk az EL-t vagy a city-t megvernénk holnap. Kell egy olyan edző aki feltüzelni sé az öltözőben leordítja a játékosokat, aki motiválja őket
  • 6unn3r
    A játékosok is meg Wenger is a szurkolókat gyalázzák ezekkel a mérkőzésekkel.
    Azonnali hatállyal szerződést bontani Welbeckkel, Iwobival, Chambersszel, Elnenyvel. Aprópénzt se érnek.
    Ha Wengerben meg van egy kis önbírálat, akkor szezon végén lemond. Most már nem lehet takarózni a 20 évvel. Imádom az öreget és nehéz lesz nélküle elképzelni az Arsenalt, de most már hónapról hónapra jön valami gyalázatos meccs, ami miatt az egész futballtól elmegy a kedvem. És nem arról van szó, hogy kikaptunk. Mert kikaptunk az MU-tól is, de milyen játékkal? Azóta se láttam olyan küzdeni akarást, max a Pool ellen. Itt arról van szó, hogy a nélkülözött játékosok a kisujjukat sem mozdítják meg azért, hogy harcoljanak a helyükért. Mindegy lett volna tényleg egy Nketiah-val meg full tarcsival kiállni.
  • Balázs 17
    siralmas
    oké, hogy 0-3 volt az első meccs, de ha 0-10 lett volna, akkor is hazai pályán, szurkolók miatt is menni kéne... de hát ezek a szutykok ennyire képesek
  • green6k
    Jó érzéseim vannak a mai meccsel kapcsolatban, szerintem behuzzuk.
  • cypher
    Remzi azért megköszönhette volna a gólpasszt Mikinek...
    Utoljára szerkesztette: cypher, 2018.02.03. 20:06:09
  • green6k
    Lefosom a bokám...Iwobi kezd, Laci padon.
  • 6unn3r
    Hasonló érzelmek kavarognak bennem. Elmúlt évek nagy kedvence volt nekem a francia. Még akkor is, ha nem teljesített jól. Ízig-vérig Arsenalos volt, aki imádja/imádta a klubot és akivel megint méltatlanul bánt el Wenger. Hatalmas szenvedéllyel viseltetett a klub iránt és nekem akkor nőtt igazán naggyá a szememben, amikor nyáron annyi kérőt visszautasítva itt maradt. Hasonlóan vagyok Wilshere-rel, aki szintén teljes szívéből imádja az Arsenalt. Ráadásul azt sem értem, hogy miért nem lehetett kölcsönbe adni a Chelsea-nek....potom pénzért elhappolták és gyanítom, hogy padra fogja verni Moratát.
  • green6k
    Girou meg 15 milláért a Chelsea-t erősíti.
    Baszott mérges vagyok, elmondhatatlanul. Miért kell a riválisokat erősíteni?
    Bezzeg Iwobi, meg Wellbeck még mindig a keret tagja...Mit lát bennük az öreg?
    Miért nem lehetett átállni két csatáros rendszerre? Lacazett és Girou mögöttük Özil, majd Ramsey, Wilshere, és Xhaka.
    Előre látom hogy ezzel Lacazette megnyerte a padot, és a Gabonival váltják majd egymást.
  • Balázs 17
    en nem vettem volna meg....
  • 6unn3r
  • grebber
    Ez már a legalja alatt van
  • Balázs 17
    őszinte mosoly :DDD
  • 6unn3r
  • cypher
    Auba,Miki megvan. Lesz még cb,vagy vkp-igazolás?
    Nem.Mindenkit lerohanunk!!!
  • cypher
    “Sanchez for Mkhitaryan in a straight swap,” said one fan (via Express). “NO MONEY INVOLVED. Ed Woodward is an absolute genius. United have won this deal.”
    Remélem,azért MI is kihozzuk az adott szituból a legjobbat!
    Még jöjjön(!!!)Auba,aztán...lesz itt támadósor,de a vkp&cb sor.....gyengus,Wengus!!!
  • cypher
    Sajnálom Walcott-ot,de teljesen megértem,minden jót neki!Like!
    HA Sanchez megy,kellene Aubam,plusz Walcott helyére vki,meg egy vkp.
    Vagy nem?!
  • Balázs 17
    most majd kiderül, hogy Wenger nem tudta kihozni belőle vagy tényleg ennyi van benne
    válogatottban amikor láttam mindig jó volt...
  • 6unn3r
    Na Wenger megerősítette, hogy Alexis távozni fog és esélyes az örmény érkezése, illetve kitért arra, hogy a kért fizetést is meg tudják neki adni. Források 4 éves szerződésről és heti 120 ezer fontos fizuról írnak.

A BVB képviselői nem tagadták, hogy szemeznek Giroud-val, de egyelőre csak kölcsön szeretnék elhozni, függetlenül Aubameyangtól, akinek leigazolását Wenger nem cáfolta, de nem is erősítette meg. Malcolm viszont kuka.
  • 6unn3r

Azt gondoltam, hogy ő a büdös életben nem fog elmenni tőlünk. Max 30 fölött levezetni. Pont azért, mert az Arsenal szintet nem üti meg, viszont jobb játékos annál, hogy középcsapatban játsszon. Úgy gondoltam, hogy több mint 10 éve vérbeli Ágyús, megkapja a maga pénzét, és elvan ő magának itt. Sajnálom. Nagyon sajnálom. Azért idén többet érdemelt volna. Jó volt azért a tudat, hogy egy Theo ott van még mindig a padon.
  • 6unn3r
    Szerintem nem rossz játékos. Nem egy Alexis, ez tény. De megfelelő formációban hasznosabb lehet, mint Welbz vagy Iwobi. Emlékeim szerint a BVB-ben kifejezetten jó volt. A gyors támadójáték feküdt neki, Mou taktikája meg nem neki való.
  • Balázs 17
    Mkhitaryan nem kéne, hulladék egy játékos....
  • 6unn3r
    Kicsit zsúfolódnak az események:

Állítólag az MU Mikhitariant adná csak Alexisért, pénzt nem. Egyes hírek szerint az örmény sem szakmai, sem anyagi tekintetben nem szívesen jönne hozzánk. Ebben az esetben vagy más játékost ajánlana a United vagy pénzt (utóbbi a valószínű). Mino Raiola elvileg járt Londonban a személyes feltételek tárgyalásáról, így kvázi Mikhitarianon múlik, hogy lesz-e üzlet.
    Továbbá Aubameyang benyújtotta távozási kérelmét a Dortmundnak, ahonnan egyre jobban kiáll a szénája. Már nyáron is hangos volt tőlük a német sajtó, hogy Abounak mehetnéke van. A BVB nem mindenáron vállna meg tőle, de van az a pénz (~60 milla), amiért elengednék. Ráadásul több játéklehetőség miatt akár Giroud is az üzlet része lehet, némi plusz pénzzel. Tovább erősítheti ezt a hírt, hogy Batshuayi is mindenképpen távozni akar a Chelsea-től, első számú kérője pedig nem más, mint a BVB.
    A Malcolmos hírek is tovább gyűlnek. Bár többen cáfolták, hogy bármiféle egyeztetés lenne a két klub között, még mindig arról hallani, hogy folyamatosan tartják a kapcsolatot egy esetleges transzfer kapcsán.

Ez azért érdekes, mert így vagy úgy, de Alexis februárban már nem lesz Arsenal játékos. Ez tuti. Ebben az esetben őt sürgősen pótolni kell, mert nincs minőségi cseréje a padon. Ezért lenne ésszerű Mikhitarian érkezése. Továbbá Walcott orvosin van az Evertonnál, így támadók tekintetében tovább csökkenne az amúgy is szűk repertoárunk. Tehát akár lehet is abban valami, hogy nem 1, hanem két minőségi támadó is érkezhet még most januárban, mert a vak is látja, hogy Iwobi és Welbeck nem tudják azt a szintet hozni, amivel a csapat visszakapaszkodhatna sikerek útjára.

És egy kis plusz hír: Jack ha minden igaz aláfirkantotta az új szerződését és mi sem bizonyítja jobban, hogy tartja magát a szavához, miszerint Arsenal legenda akar lenni, hogy az új szerződésében kevesebb fizetés szerepel, mint amit eddig kapott.
  • Balázs 17
    tegnap Ox játékát is néztem, teljesen más, mint nálunk volt, őt is Wenger baszta el, pedig több volt benne
    már csak akkor fogok sírni, ha eladjuk Walcottot és máshol jól fog játszani :D

Lacát sajnálom, szerencsétlen idejött nagy reményekkel, erre nem is tudom mit játszik már a csapatban, de minden meccsen félpályára kell visszajönnie vagy saját magának kiharcolni a labdát
    ötlettelen szar az egész amit látunk, nincsenek egyéni megmozdulások, 1v1-ben megverni esetleg a végőt stb.
    mostani meccsen is, meglépnek a szélen az embereink és nem csinálnak semmit, visszalassítást majd alibi passzolgatás, semmi váratlan...

az egész elmúlt 10 meccs pozitívuma az Wilshere visszatérése és küzdeni akarása, a többi primadonna meg eltakarodhatna innen
    szerencsétlen Niles is egy kiváló technikás középpályás, van benne potenciál és akkor jön ez a baromság, hogy balvédőként játszik :)
    más csapat tud igazolni hiányposztra nálunk ez luxus lenne, ezért inkább mindenkit fail posztokon kell játszani, hogy jól megutálják az egész csapatod, pl OX mint védekező kp és ilyen finomságok

de megint a francia ligából fogunk igazolni, minek? itt van a tetves PL, miért nem lehet innen venni valakit aki már bizonyított, nem hiszem el, hogy mi nem találunk senkit, csak egy gyengébb szar ligából, aki vagy be válik vagy nem
  • 6unn3r
    Pazarlás. Alexis meg Özil köré eszméletlen jó csapatot lehetett volna építeni.
  • cypher
    Egyébként nem tudok mást írni,mint hogy GUSZTUSTALAN,amit művel a vezetőség.
    Csáncsit vitték volna a nyáron Párizsba is,"nem,mi meggyőzzük,hogy maradjon".
    Erre mi lett??!
    RvPersie sztori 2.0.
    Hazudoznak,ahogy náluk "kell".Remélem,innentől 10ezer ember előtt fociznak,és visszatér a "könyvtár-hangulat" a meccseken. Ezt érdemlik.

Utoljára szerkesztette: cypher, 2018.01.14. 18:05:46
  • cypher
    ...azt meg hagyom is,ha megint a mu-nak adnak el egy(eddig)húzóembert...
    Józsit utálom,de Ő majd kihozza a pénzéhes kurvából a legjobbat,ez is fix.
    Pl. ezért gyenge már Wenger...
  • cypher
    Szerintem ezen (is)múlik.
    Ideje egy rendszerváltásra az Arsenal-nál,köszönjünk meg mindent,amit a Sikeres Wenger tett a klubért,és zavarjuk el a mára begyöpösödött,minden extra nélküli Főnököt. Is.
    A mai meccsre inkább semmit sem mondok,és tartom,hogy innentől-amíg érdemi változás nem lesz-nem nézem a meccseket.
    Elég kemény munkát végzek heti 5-6napban,a 7végéim nem akarom,hogy elba***ák ezek a díszmadarak Arsenal-mezben...
  • 6unn3r
    Nem hiszem, hogy már csak ezen múlna. Amíg egy szaros Iwobi megteheti azt, hogy a meccs előtt elmegy hajnalig bulizni úgy, hogy hónapok óta a csapat egyik legrosszabb teljesítményt nyújtó játékosa, hogy kín szenvedés nézni, amit művel a pályán, addig felesleges ide bárkit is igazolni. Pont ma olvastam Wright nyilatkozatát az esettel kapcsolatban és szerinte nagy baj az Arsenalban, hogy se az öltözőben, se a pályán nincs vezér. Mert egy Roy Keane a maga korában odament a kis buzi faszfejekhez és úgy leordította a fejüket, hogy szaros gatyát kellett este az anyjuknak otthon mosni. Wenger több, mint 20 éve van a klubnál és mindenkitől megkapja a tiszteletet csak a játékosoktól nem. Nagy ívben szarnak rá, nem képes összerántani a bandát, alkalomadtán olyan tiszteletet kiharcolni, ami volt SAF esetében. Konkrétan, hogy fostak tőle. Látni lehet a viselkedését meccsek közben is. A bírókkal mindig annyira tud pörölni, de amúgy végiggubbasztja a mérkőzést a padon. És hiába van egy szúrós tekintetű Bould, hiába jött vissza Lehmann, hiába Mertesacker. Nincs senki, aki az ilyen kis ngayképű fasszopókat hazaküldje a kurva anyjába, nincs senki, aki Özilt vagy Sanchezt seggbe baszná, aki vérben forgó szemmel verdesné a címert a mellkasán. Rá kell nézni Lacazette-re is, milyen bárgyú pofával játszik. Minden kiül a játékosok arcára, mint akiknek se anyjuk, se apjuk.