• 6unn3r
    #31463
    Kicsit zsúfolódnak az események:

    Állítólag az MU Mikhitariant adná csak Alexisért, pénzt nem. Egyes hírek szerint az örmény sem szakmai, sem anyagi tekintetben nem szívesen jönne hozzánk. Ebben az esetben vagy más játékost ajánlana a United vagy pénzt (utóbbi a valószínű). Mino Raiola elvileg járt Londonban a személyes feltételek tárgyalásáról, így kvázi Mikhitarianon múlik, hogy lesz-e üzlet.
    Továbbá Aubameyang benyújtotta távozási kérelmét a Dortmundnak, ahonnan egyre jobban kiáll a szénája. Már nyáron is hangos volt tőlük a német sajtó, hogy Abounak mehetnéke van. A BVB nem mindenáron vállna meg tőle, de van az a pénz (~60 milla), amiért elengednék. Ráadásul több játéklehetőség miatt akár Giroud is az üzlet része lehet, némi plusz pénzzel. Tovább erősítheti ezt a hírt, hogy Batshuayi is mindenképpen távozni akar a Chelsea-től, első számú kérője pedig nem más, mint a BVB.
    A Malcolmos hírek is tovább gyűlnek. Bár többen cáfolták, hogy bármiféle egyeztetés lenne a két klub között, még mindig arról hallani, hogy folyamatosan tartják a kapcsolatot egy esetleges transzfer kapcsán.

    Ez azért érdekes, mert így vagy úgy, de Alexis februárban már nem lesz Arsenal játékos. Ez tuti. Ebben az esetben őt sürgősen pótolni kell, mert nincs minőségi cseréje a padon. Ezért lenne ésszerű Mikhitarian érkezése. Továbbá Walcott orvosin van az Evertonnál, így támadók tekintetében tovább csökkenne az amúgy is szűk repertoárunk. Tehát akár lehet is abban valami, hogy nem 1, hanem két minőségi támadó is érkezhet még most januárban, mert a vak is látja, hogy Iwobi és Welbeck nem tudják azt a szintet hozni, amivel a csapat visszakapaszkodhatna sikerek útjára.

    És egy kis plusz hír: Jack ha minden igaz aláfirkantotta az új szerződését és mi sem bizonyítja jobban, hogy tartja magát a szavához, miszerint Arsenal legenda akar lenni, hogy az új szerződésében kevesebb fizetés szerepel, mint amit eddig kapott.