• 6unn3r
    #31442
    Azért valljuk be, hogy mindent érdemeltünk csak vereséget nem. Két szar védelmi hibát használtak ki a meccs elején, amikor még a mieink azt keresték merre kell támadni. Ez pedig Józsinak pont elég volt ahhoz, hogy visszarántson mindenkit a kapu elé. Amit De Gea művelt, arra nincsenek szavak. A játék képe és a helyzetek mennyisége és minősége alapján az első félidőt 3-2-re, míg a meccset 6-2-re kellett volna megnyernünk. Őszintén szólva megint egy fals eredmény, ahogy a City ellen is. Akkor is kiegyenlített játék volt, itt pedig az MU a saját tizenhatosán belül is csak kereste a labdát. Tartom továbbra is, hogy a védelemmel kezdeni kell valamit. Kell jó középhátvéd és kell egy normális vkp is, mert Xhaka meccsek óta borzalmas teljesítményt nyújt.
    Azt pedig nem értem, hogy ha Giroud és Welbz is a pályán volt, akkor miért Lacazette várta bent a labdákat az utolsó negyedórában? Nem is nagyon volt beívelés. Be kellett volna zavarni Giroud-t, Welbz-t meg Kos-t is előre, aztán kenni befele a labdákat.
    Na mindegy, egyetlen pozitívum, hogy elképesztő iram volt. Régen láttam ennyire küzdeni őket az utolsó percig. Ráadásul ALexis és Özil is nagy elánnal nyomta, pedig biztos vagyok benne, hogy mindkettő lépni fog. Én sokkal jobban megbocsájtom az ilyen vereségeket, mint a gatyábaszarok futballt. De nagyon csalódott vagyok, mert ezt a meccset gólokkal kellett volna nyerni. Ez a United meg szerintem egy arrogáns, nagyképű csürhe, pont mint Mou.