• cypher
    #31359
    igen,sejtem,miről beszélsz.
    minden évben van megfelelő kiszemeltünk adott posztra, HA megvettük volna őket-minden alkalommal,amikor "névről" volt szó,lenne 5újabb bajnoki címünk,meg ha elődöntő,vagy döntő is, BL-szinten.
    De mi veszünk tényleg jót,nagyon hasznosat,meg olyan "majd kölcsön adjuk,aztán elmehet szabadon-3Arsenal-mezes meccs után...nem értem,nem fizetjük ki a vételárat(Kazetta közölte is,h nem szívleli annyira az Arsenal-t,mert ""Lacazette mondta:: tavaly is csak "beszélgettünk"", mert nem fizették ki a a kért pénzt
    Most állítólag a hazavágyó,plusz több játékidőre számító Giroud lehet a cserealap pár helyen. Konkrétan Monaco-ban(akik a PSG-t ajánlgatják neki,mert "francia földön,a francia futtball fejlődését segítené"-komolyan. Ez ugye az álmodott Mbappé lenne.persze,tudom,ajánlottunk érte 100k-t. a Real meg 130-at,de a Monaco most tárgyal vele,gyanítom,a maradásról.HA nem tapsolunk el ennyit egy tényleg nagy tehetségre,mert Közgáz-os a Főnök,kérdezzen tá Aubára,mennyibe' fájna pl.? Max. 80m,és szar? nem.
    Am. néztem a Franciao-Anglia meccset,nem ügyetlen a srác.jól bánik a bogyóval,jövőre jobb lehet,,,nehéz...
    Jobb védőnek utoljára Sidibe-t olvastam,ha eladjuk Bellerin-t.(állítólag Wenga nem adná szívesen...Turan-szál remélem kamu!!!)
    Tényleg kell egy jó irányító,és egy igazi befejező ember,plusz Özil,és Sanchez maradása is.ezért,és a Klubért kellene végre tényleg invesztálni,nem szórakozni.elfogytak a bérletek,nyugi.most már Ti jöttök valamivel.
    A szokásos "valamivel",aug. végén,"de majd beérik"??!hu.