• 6unn3r
    #31358
    Hát nem tudom. Draxlert is megvettük 100-szor, mégis PSG játékos. Lacazette-tel vegyesek az érzelmeim, mert ha nem tiltják el az Atletit, akkor gondolkozás nélkül odamegy. De szerintem megvárja azt a fél évet és télen fog csatlakozni, sem mint hozzánk az Európa Ligába. Ha nincs ló, jó a szamár alapon nagyon ne is jöjjön, úgyse fog tudni azonosulni a klub célkitűzéseivel. Lemar-t is annyira emlegetik, mint Tolisso-t, akit el is vitt a Bayern.

    Mbappéval sem vagyok teljesen kibékülve. Nagyon jó a srác, van benne valami Henry-s. De annyira fiatal. És azért a francia liga nem PL. Azt olvastam, hogy a Real készül olyan ajánlatot tenni, hogy megveszik x százmilláért és otthagyják még egy évet kölcsönben. Ilyen opcióval kiegyeznék én is, viszont az ára nevetséges. Nekem egy 18 éves játékosért ne fizessenek 130 millát úgy, hogy bőven van hova fejlődnie még (valamiért Deschamps sem nagyon erőlteti még a válogatottban). Ha már nagyon pénztárcába kéne nyúlni, akkor én pl Icardit jobban csípném, de sajnos ő van olyan lojális, hogy nem hagyná ott az Intert. Értünk legalábbis biztosan nem.

    Szóval ALexistől függetlenül Lacazette jöhetne éppen, de 40 millától én nem adnék érte többet. Ox jó lenne ha maradna, és valami állandósult versenyformát összeszedne, mert tud ő nagyon focizni, ha akar. Bellerin is remélem, hogy nem csinál segget a szájából. Özilnek meg kellene egy vetélytárs irányító posztra, mert Santi kihullásával nem igazán van versenyhelyzet irányító pozícióban, talán ezért is annyira hanyag. Bár anno a Realban sem nagyon akart megküzdeni a helyéért, amikor megérkezett Isco, rögtön hozzánk igazolt. Mindenesetre egy nagyon jó szervező kellene a középpályára, viszont fingom nincs, hogy ki. Isco hosszabítani fog ez tuti. Santi sose lesz már a régi, ahogy Özil sem. Égetőbb probléma, mint a csatárkérdés. Giroud láthatóan él a lehetőségeivel, klub és válogatott szinten is. Van benne tűz és bizonyítási vágy, pláne, hogy folyton kérdéses a helye a csapatban, de mégis maradni akar.