Egy kicsit tényleg fárasztó ez a negatív hullám. A csapat az első - várhatóan visszacsúszik a második helyre-, vannak könnyebb, nehezebb mérkőzések. Egész jó formában vagyunk az utóbbi időben, a többiek is megszenvednek, ikszelnek akár kiesőjelölt PL csapatokkal is. Az előző idényben balfaszok voltunk, mert nagy esély mutatkozott a PL aranyra, mégsem sikerült megugranunk. Azt gondolom, hogy a múlt évhez képest egy hajszállal, de egyenletesebben teljesítenek a nagyok, nagyobb lesz a verseny.
Megértem a keserűséget, a fásultságot, de azt, hogy gyakorlatilag csak a frusztrációt érzem ki ezekből a kommentekből az borzasztóan elkeserít. Ha tényleg ennyire mély sebeket hagy az emberben a csapat múltja, jelene, jövője, akkor nem kötelező őket támogatni. (Ez nem egyenlő azzal, hogy csöndben kell lenni, de egy kapcsolatban sincs értelme benne ragadni évtizedekig, ha az nem jó. Azzal, hogy a szemfedő mögül csak fröcsögtök, semmivel nem jutunk előrébb, csak annyit értek el, hogy személyeskedésbe fordul át az egész topik. (Ez már meg is történt.)
Mindenkiről a legjobbat feltételezem, intelligens, felnőtt emberek lévén, én benne vagyok egy vitában, de érveket kérek, mert eddig azokat nem igazán láttam.