31698

• cypher
    "Tőle kaptam lehetőséget, hogy egy nagy klubba igazoljak. Nagy kockázatot vállalt azzal, hogy leigazolt egy kiscsapatból és segített érett játékossá és férfivá válnom. Szeretném bebizonyítani, hogy igaza volt, hogy hitt bennem! " Koscielny A.W.-ről.
    "A 31 éves játékost hat évvel ezelőtt szerződtette a Lorientből az Ágyúsok menedzsere, azóta válogatott játékos lett belőle, nem is akármilyen, sokan az Eb legjobb hátvédjei közé sorolták őt a nyáron."
  • cypher
    Fenét sem zavarja,Te mit osztasz...Magánvélemény volt,ha nem látod át,miben rossz a "board",az sem az én bajom.
    Ki-mit vesz ki,szerintem olvass amerikai lapokat is,Kroenke pl. "mások bosszantására" vett 80m pounds-ért újabb farmot-a pénz innen ment ki,fél éves cikk-kb.
    Más.Egy "topklub" nem utasít el(illetve-annyiba sem vették,hogy elutasítsák...)80m fontot átigazolásokra,amelyet Ushmanov adott volna a nyár elején. Nem kell "olajos" pénz,de ha valaki a Klubnak akar jót,ne szarjuk már le-"topklubként"...
    Cazorla-Sagna--üzleti alapú összehasonlítás??! Ez Kroenke-és,Wenger-es pl.
    A Wenger-es kifejtésed hagyom,szerintem Te ANNO nem láttad azt a szezont, max. videón. nem ugyan az. Egyébként "The Invincibles".
    A zárójeles újabb személyes makiság lenne,hanyagolom.
    Sokat akarsz mondani,de ....számomra keveset.
    20éve bérletes hőbörgését is idézhetném angol site-ról, leterelsz,szerinted Neked ez maga,a csoda. maradjon is az, lassan Karácsony.
    Legjobbakat!

*Cazorla nevénél javítottam,sry.
    Utoljára szerkesztette: cypher, 2016.10.25. 18:37:13
  • yamato41
    Nézd. Amit Wengerről írsz, azt osztom. A board már más kérdés. Miért rossz a board, vagy a tulaji kör? Mert nem tesz bele pénzt, mint a ruszki maffiózó, vagy az arab olajos? Ki nem vesz olyan mértékű pénzt, ami akár csak kicsit is befolyásolja a klub működését, évi Ł3-5M nem igazán tétel, tavaly már annyit sem vett ki. Igazából neki (SK) likviditás szempontjából nem is igazán éri meg a tulajdonrésze, inkább tezaurál és értéket növel, hogy ha kell pénz, eladhassa. Nekem igazából azon extulajok érdekesek, akik lépten-nyomon hangoztatták klubhűségüket, meg elkötelezettségüket és egyéb blablát, aztán szépen eladták úgy, ahogyan az illik.
    Az Arsenal azon kevés topklubok egyike, amelyik saját lábán, nem pedig külső pénzek csecsén éldegél. Ez érték, nekem legalábbis az. Ez nem elég ahhoz, hogy konstansan bajnokesélyes legyen a csapat? Ez van. Erről ki tehet? A tulajtól miért lenne elvárandó, hogy saját pénzét tegye a csapatba? Ha már Lady Nináék eladták a részüket, adták volna olyannak, aki nem puszta üzletet lát a klubban.
    Cazorla 32 éves lesz, meg kell gondolni, hogy milyen szerződést adunk neki. Ha a Juve ráígér a mienkre, ő pedig azt fogadja el, akkor menjen Isten hírével. Sagna-eset lenne.
    Wenger szerintem meg éppen hogy nem fásult bele semmibe. Mert a kihívások is változtak. Amikor idejött, akkor egy rássengózó, vánniltoárszenal stílusú csapatot vett át. Formált belőle egy technikai bázisú, gyönyörű focit játszó csapatot, aminek éke lett az Invocobles. Aztán kihúzták a lába alól a pénzügyi talajt, gyakorlatilag gyenge középcsapat forrásának szintjéből kellett az elitben tartania a csapatot. Most már a pénzügyi helyzet az elit alja, de még így is messze az éltől. Viszont sikerült egy olyan keretet összehoznia, amelyik jobb, mint a csapat gazdasági lehetőségeinek szintje, kis szerencsével sikerre is viheti ezt a társaságot. Szerintem meg éppen élete főművére készül az Öreg. Ma sokkal nehezebb lenne megnyerni az Arsenallal a PL-t, mint bármikor.
    (Szerintem nem a semmin megy a vita. Lehet, hogy neked az semmi, hogy olyan elvárások mentén anyázzák egyesek a csapatot, ami teljesen és totálisan irreális, de nekem nem az.)
  • cypher
    Nem váltogatok csapatot,mert nem tv, mert nem szokásom divatozni,és mert nem azt hozza,amit a szíve-tudása ad,hanem amit kihoznak belőle.Várjunk legalább a január végéig,kiderül,mi változott.
    Mai hír szerint "nem kell senki főpléjert elengedni,van money",ezt is meglátjuk.Cazorla-val pre-contact-ot vesz fel a télen a Juve-pl.
    Egy megvezetett közgazdász áll a klub élén,a tulajok meg szedhetik ki a 80milliókat ranch-re.Nekik jó,nekünk,a többségnek nem biztos.
    Imádom Wengert,az elejétől nézem,de tényleg belefásult.Stadion miatt nuku pénz,közben a jók mehetnek,most meg lenne pénz,de AZ a pénz ma már kevés,amit ad(hat)unk,innentől nem kell a matek,sajnálom,a klubért ment "tönkre." Nem ezt érdemli,a vezetőség nem véletlen nem engedi el...
    El kell dönteni,megéri-e miatta közszerepelni,meg vitázni a semmin.Véleményeken.
    Tényleg óvoda...
  • cypher
    nézz fel nso-ra.
    itt meg érezd jól magad.
  • mooo
    Ami itt megy arra nincsenek szavak. Ennyi buta embert egy helyen már rég láttam.
  • yamato41
    Akkor meg ki a f*szt ugatsz? Azt sem tudod miről beszélsz...
  • grebber
    "Mondjuk Azért ezt én a helyedben nem igazán hangoztatnám egy pubban meccs után, mert nem biztos, hogy elérnél a stadionig" Ez a veszély nem fenyeget ugyanis eredménytelen csapat meccseit soha nem nézem. (no nem mintha bármilyen meccset néznék)
  • yamato41
    Tedd azt, ha ahhoz van kedves. Aztán az Arsenal-szurkolók eldöntik, hogy veled tartanak-e. Mondjuk Azért ezt én a helyedben nem igazán hangoztatnám egy pubban meccs után, mert nem biztos, hogy elérnél a stadionig. Ezt nyugodtan vedd baráti tanácsnak ;-)))
    No de megint remek észérveket soroltál. Alig bírtam végigolvasni azt a logikus, adatokkal alátámasztott gondolatmenetet, amit írtál...
  • grebber
    "szörpiském... " Ezt hol tanultad óvoda kiscsoportba nagyon megy.
    Nem mellesleg őt van mire szopkodni ha innentől kezdve semmit nem érne el akkor is 567 ezerszer nagyobb sikerű ember mint Wenger valaha lesz.
    Inkább menjél keress valami múltbeli kazit a padláson neked wengerfaszverőnek biztos van és keress olyan évet amikor bajnok lett az arsenal mert nem igen lesz többet olyan... debilkém
  • yamato41
    Na most sz*pkodjad a műringyód f*szát, szörpiském...
  • yamato41
    A 2. év és a 20 év között nincs "némi" különbség? Egyébként a Hertha még semmit sem ért el. A 7. hely jó, de azért hanyatt esni nem kell tőle. A középmezőnyben nem egyedi a kiugró egy-két év. Emlékezhetünk a Wiganre, például. Ha az idén dobogón lesznek, az már valóban elismerésre méltó lesz. De azért messze lesz még attól, hogy a 20 éves statisztikában említésre méltó elmozdulást okozzon.
  • Balázs 17
    Hertha 2. éve is stabil
  • yamato41
    A Leicester az egyetlen 20 év alatt, tehát az 5%. Ennyit az érvedről. A németeknél a végeredményt nézzük. A Hertha tavaly 7. lett. Jobb, mint a gazdasági helyzetük, de messze a dobogótól. Az idei, 7-8 lejátszott meccset szembeállítani 20 éves trenddel, hát, hadd ne mondjak erre semmit.
    Érveket kellene mondani, hasonló erejűeket, nem a véleményedet mantrázni.
  • grebber
    Lícseszter bajnoki cím is a pénz miatt volt igaz? ..nem kell válaszolnod.
    Németeknél a most feljutó lipcse menetelése az is a tonnányi pénz miatt van igaz... ne erőlködj erre se kérem a válaszod.
    Nem minden a pénz... sokat jelent egy fasza hozzáértő és motiválni tudó csávó is.

Wenger kb ilyeneket mondhat nem baj faszák vagyunk nem kapunk ki jó ez az X is. Jó a faszt jó. Tuti ,hogy ez is csak a bíróknak tud ugatni az öltözőbe meg makog összevissza minden hülyeséget.
  • yamato41
    Köszönöm az alapos, velős érveket. Ennyire vagy csak képes? Szánalmas...
    Adatok kellenének a cáfolathoz, nem fellengzős frázis. De mit várhat az ember egy tótenhammerestől...
  • Balázs 17
    van ami nem valtozik.. felallalt vedelem ellen evek ota em tuduk mit csinalni (ilyenkor latszik, hogy papaban nincs mar semmi lendulet)
    ha nincs Cech ujabb hazai vereseg pff
  • grebber
    Nincs egyetlen kiragadott példa több is van.Körbe néz nézni a többi bajnokságban + kivenni a fejedet a seggedből és látod nem minden a pénz.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.23. 10:11:15
  • yamato41
    Idefigyelj csirkeszurker!
    A következő az állításom:
    1. A top5 európai bajnokságban (angol, spanyol, német, olasz, holland) az elmúlt 20 évben a bajnok legalább 90-ban a három gazdaságilag legerősebb csapat közül került ki.
    2. A PL-ben konkrétan egyetlen alkalommal nem top3 leggazdagabb lett bajnok, ez 95%
    3. A dobogóra az elmúlt 20 évben a PL-ben legalább 90%-ban a top4-es csapatok valamelyike állhatott fel.
    4. A Spanyol bajnokságban az elmúlt 20 éfven mindössze 4 alkalommal nem a két leggazdagabb állhatott fel, ebből csak egy volt, amikor nem top3-as.
    5. A Spanyol bajnokságban az elmúlt 20 éfven mindössze 4 alkalommal nem a két leggazdagabb állhatott fel, ebből csak egy volt, amikor nem top3-as. (De még ez sem biztos, mert pl. a Kaiserslautern akkoriban gazdagnak számított.)
    (A többi bajnokságot nincs kedvem végignézni, de ugyanaz a helyzet.)

Ergo.
    A gazdasági erő és az eredményesség nyilvánvalóan közvetlenül összefügg. A top3-as gazdasági erőt képviselő csapatok döntő mértékben megnyerik a bajnokságokat, ez alól csak minimális kivételt lehet találni. A gazdaságilag 4. legerősebb statisztikailag bőven 10%alatti eséllyel nyer bajnokságot, így tehát a 4-diktől bajnoki címet elvárni nem megalapozott. Ez persze nem jelenti azt, hogy egyáltalán nyerhet, teljesen esélytelen, de ez hihetetlenül ritka.

Tehát amit írtál tótenhammeres barátom, egyszerűen butaság. Nem szeretném erőteljesebben minősíteni, de lehetne. Lehet ezt a tényt észre nem venni, de azzal legfeljebb magadat nevetteted ki.
    "játékosok tudását kurvára nem a pénz határozza meg"
    Ezen meg nagyon jót nevettem. Az fel sem merült az okos fejecskédben, hogy a legjobbakat a leggazdagabbak tudják megvenni? Mi megvesszük a Deportól Perezt, vagy Mustafit a Valenciától, akkor is, ha a nevezett csapatok nem akarják, mert többet tudunk fizetni neki, a játékos meg addig hisztizik, amíg el nem engedik. De ugyanígy tőlünk megvették Fabregast, Nasrit, vagy Sagnát pedig eszünk ágában sem lett volna elengedni. Minél nagyobb az anyagi szakadék a két csapat között, annál könnyebb a transzfer.
    Ha vitatkozni akarsz ezzel, tedd meg. De akkor ne fellengzős dolgokat írjál, vagy egyetlen kiragadott példát, hanem hasonló mélységben alátámasztott adatokat.
  • grebber
    " Ezt SENKI nem tudta utánacsinálni." Mivel nincs is más csak ez a csoffadt vén fasz nem csoda.... Előtte közelse voltak ilyen játékosok az Arsenalban mint Wenger ideje (ami lejárhatna már) alatt. A vezetés is más volt nem ezek a győkérparasztok. Satöbbi.
    De a lottószámokat csapassad már légyszíves ,mert láthatóan a jóslás megy neked...

Ezt pénzügyi faszságodat meg nagyon gyorsan felejts el és ne hangoztasd. Herta mennyit ér hányadik leggazdagabb és hol van? Köszönöviszonyba sincs a két dolog nem véletlenül. A játékosok tudását kurvára nem a pénz határozza meg csak a te kis világodban maximum...
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.23. 00:01:00
  • yamato41
    Csak az első hármat:
    31047
    Az Arsenal a negyedik gazdaságilag legerősebb klub a PL-ben. Voltak idők, amikor az Emirates építése és a Highbury-projekt bedőlése miatt a klub csődközelben volt. El kellett adni a legjobbakat, hogy abból fizetni lehessen a hiteleket. Wengernek 17 éves gyerekekkel, vagy máshol kiszuperált, középszerű játékosokkal kellett fenntartani a nagycsapat látszatát (Fabregas helyett Arteta). Megtette. Úgy, hogy közben a hozzátok hasonló "okosok" tömegei alázták-gyalázták naphosszat. Ha nem ő van a kispadon, akkor 2008-2010 között nem érünk el BL-t, aztán legjobb esetben is szépen lassan csúszás lefelé, vagy gyorsan gazdasági csőd. És ti még ezt az embert alázzátok? Csodálatos. Minden Arsenal-szurkolónak meg kellene csókolnia Wenger lábnyomát is, mert nélküle nem lenne olyan csapatunk, amelyik a dobogós helyekért van harcban. Mert a bajnokság megnyerése nem lehet elvárás. Magunkhoz képest a nyáron elképesztően sokat költve is ez csak a 4. legtöbb a PL-ben. De nem ott vagyunk, mint a mu, hogy lassan félmilliárdot elköltve is hatalmas lyukak vannak a keretben egy patkány meg a padon. Van egy kiegyensúlyozott keretünk, amelyik szerencsével akár bajnok is lehet.

31055
    Mutass nekem még egy menedzsert a világon, aki 20 éven keresztül egyetlen szezonban sem teljesített rosszabbul, mint azt a pénzügyi lehetőségek meghatározták! Ez Abramovics előtt a 2., utána a 3., a sziti arabjait követően a 4. hely. Mindezt úgy, hogy el kellett adni Vieirát, Henryt, Hlebet, Nasrit, Adebayort, Tourét, Clichyt, Fabregast, Anelkát, Petit-t. Ezek az eladások nem lehetőségek, hanem kényszerek voltak a klub anyagi helyzete miatt. Nem tudtuk megfizetni Cole-t, Sagnát és Flaminit, ők emiatt mentek el.
    A klubot felvitte a nemzetközi élvonalba és ott is tartotta 20 éven keresztül folyamatosan, egyetlen szezon kihagyás nélkül. Ezt SENKI nem tudta utánacsinálni. Ha ez nem elég, hogy valaki legenda legyen, akkor nem tudom mi kellene még (mert ugye komoly trófeát nyerni anyagi lehetőségeink miatt reális esélyünk nincsen).

31059
    Miért kell mindenáron valakit bűnbaknak kikiáltani? Nem lehet, hegy ennyi van a klubban? Nem lehet, hogy a gazdaságilag 4. legerősebb klubtól nem kellene trófeát elvárni? Persze örülni lehet, de elvárni...
  • Kaplan
    Egy kicsit tényleg fárasztó ez a negatív hullám. A csapat az első - várhatóan visszacsúszik a második helyre-, vannak könnyebb, nehezebb mérkőzések. Egész jó formában vagyunk az utóbbi időben, a többiek is megszenvednek, ikszelnek akár kiesőjelölt PL csapatokkal is. Az előző idényben balfaszok voltunk, mert nagy esély mutatkozott a PL aranyra, mégsem sikerült megugranunk. Azt gondolom, hogy a múlt évhez képest egy hajszállal, de egyenletesebben teljesítenek a nagyok, nagyobb lesz a verseny.

Megértem a keserűséget, a fásultságot, de azt, hogy gyakorlatilag csak a frusztrációt érzem ki ezekből a kommentekből az borzasztóan elkeserít. Ha tényleg ennyire mély sebeket hagy az emberben a csapat múltja, jelene, jövője, akkor nem kötelező őket támogatni. (Ez nem egyenlő azzal, hogy csöndben kell lenni, de egy kapcsolatban sincs értelme benne ragadni évtizedekig, ha az nem jó. Azzal, hogy a szemfedő mögül csak fröcsögtök, semmivel nem jutunk előrébb, csak annyit értek el, hogy személyeskedésbe fordul át az egész topik. (Ez már meg is történt.)

Mindenkiről a legjobbat feltételezem, intelligens, felnőtt emberek lévén, én benne vagyok egy vitában, de érveket kérek, mert eddig azokat nem igazán láttam.
  • yamato41
    "elvárom"
    Mit? Milyen jogon? Te vagy a tulaj? Szevasz, Stan! Csak felhasználó vagy, aki szolgáltatást vesz igénybe. Ha kimész a meccsre, fizetsz érte, ha nézed a tévén, akkor nézed a reklámokat is, ezzel fizetsz. Ha nem tetszik, ne nézd. Ilyen egyszerű. Ennyit tudsz tenni, de az "elvárás" nevetséges.
    "és Neked jó,amit látsz,és ami zajlik itt"
    Mit tudok tenni, ha nem tetszik? Komolyan mondom nem értelek sem téged, sem a az ehhez hasonlókat. Ha nem tetszik, nem kell szurkolni, nem kell nézni. Nekem aztán tökmindegy. Ha nyerünk örülök, ha nem, szomorú vagyok. De görcsölni olyanon, hogy "ami itt zajlik"...
    "nevetséges vagy,ennyi"
    Te írtad: "kerülöm a személyeskedést,az olyan...primitív. érzed..."
    "csapatod"
    Nem az enyém. Nem a tied. A tulajoké. Tudod, ez a piaci alapú foci. Nem más, mint a globális panem et circenses része. Szórakoztatóipari termék. Olyan, "majom a ketrecben" dolog. A tulajok saját vagyonukat viszik vásárra a döntéseikkel. Ha rosszul döntenek, akkor vesztenek pénzt. Ha jól, akkor nem, akár még nyerhetnek is.
    "nekimész mindenkinek"
    Baj, ha nem értek egyet az itt tobzódó véleményekkel? Ez ám a véleményszabadság. Miért kellene nekem is a ti nótátokat fújnom? Komolyan nem értem az embereket. Én tökéletesen megértem azt a véleménytípust, amit te is képviselsz, csak éppen nem értek vele egyet. Ergo vitatkozok vele, ha tehetem és van kedvem hozzá. Most éppen van. És jól látszik, hogy nem is tudtok mit kezdeni velem, mert azt az érvet, hogy az elmúlt húsz évben egyetlen olyan csapat van a világ top10 bajnokságában, amelyik nem végzett rosszabbul, mint a gazdasági ereje, nem is reagáljátok le. Ez számomra többet ér, mintha az elmúlt 10 évben becsúszott volna egy bajnoki cím, de háromszor lemaradunk a CL-ről. Az utóbbival lehet vitatkozni, de az előbbibe nem tudtok belekötni.
  • cypher
    akadj le rólam,cimbi,de komolyan. ha ez neked jó játék,3pont esélyes meccs volt,a zsinóros győzelmek után,nem tudom,mit szedsz.
    kezdünk afelé sodródni,amit az utóbbi jópár évben láttunk. rossz taktika,rossz cserék,helyzet(?)kihasználás zéró...
    tipp? fejezd be az okoskodást,eddig is elvoltunk nélküle,köszi...
    nem "mantrázok",meg "voodoo"zok itthon,szimplán elvárom,hogy megverjünk egy középcsapatot. ez baj??!
    nem Te vesztesz el 3pontot,hanem az agyonajnározott csapatod,fejlődés lényegi látszata nélkül...
    ezzel a felfogással,hogy nekimész mindenkinek,(linkeltem más véleményt is,de...) nevetséges vagy,ennyi.
    konstans jó teljesítmény. tudod,ez mit jelent? nem hiszem...
    komolyan azt mondom,hagyjuk egymást...állítólag több,mint 20éve vagy Arsenal-os,és Neked jó,amit látsz,és ami zajlik itt.
    oké.
  • grebber
    Csak a szokásos Arsenal. Már nagy volt az arc a akármennyi győzelem után erre a kiesőjelöltel a szokásos fasztarisznya x.
  • yamato41
    Most akkor mi van? Te vagy a faszagyerek, mert nem nyertünk? Te vagy a faszagyerek, mert nem nyugszol bele? Azért kíváncsi lennék hogyan csinálod, hogy nem nyugszol bele. Otthon ugrálsz napi fél órát? Vagy mantrázod, hogy Wenger takarodj? Esetleg vudubabát szurkálsz, mintha Silent Stan lenne? Vagy elmész te is tüntizni? Hogyan csinálod? Tényleg kíváncsi vagyok rá. Vagy csak szájhősködsz fórumokon? Mert azzal tényleg sokkal többet teszel, mint én...
    Szerinted ki tehet arról, hogy nem győztünk Én? Mert nem értek egyet veled? Ezért én vagyok a rossz? Komolyan gondolod, hogy miattam nem nyert a csapat? Mert akkor nyugodtan keress meg egy szakembert. És most ebben hogyan nem nyugodsz bele?
    Tényleg kíváncsian várom a válaszod.
    Én ilyenkor majdhogynem fizikai fájdalmat érzek. De mit tudnék tenni, hogy ne így legyen? Adjatok tippeket!
  • cypher
    ...
  • cypher
    más fórumról(tudom,mindenki primitív,kivéve új "hősünket"...):
    "lyen meccsekkel mi se leszünk ott sokáig, ahol most vagyunk. Ma közelebb jártunk a vereséghez, mint a győzelemhez. Ja és a vendégek az előző 5 meccsükből 4-et elbuktak."
  • cypher
    ja,és ne magyarázd már agyon,egy M'boro ellen,aki 10emberrel védekezik,szinte nulla gólhelyzettel jövünk hazain,7győztes meccs után-ez MI??!
    nem is írom le,Te mi vagy....kerülöm a személyeskedést,az olyan...primitív. érzed....
  • cypher
    azt írtam,nem reagállak le,de most mégis: ez HÍG FOS. belenyugodhatsz.
  • yamato41
    funkcionális analfabéta vagy, 14-szer...
  • cypher
    Nos,HA ma behúzzuk M'boro ellen,hazain(!)az első félidei produkció után ki nyalogatja a Főnök,vagy a játékosok s***ét?
    "yamato14"??!
    ez megint NEM produktum. ill. de,Cech-é az...
  • cypher
    ez meg örök.az "away team", R.Adelaid-dal kiegészülve.
    Igazi Ágyús.
    https://www.youtube.com/watch?v=_zHC8x3t6CY
  • cypher
    minimum 2x nézős.
    https://www.youtube.com/watch?v=Azdq8-FEKx4
  • cypher
    L.Perez egyre szimpatikusabb számomra.
    "The teammates that are playing in my position are doing a great job. We have won seven games in a row and, at the end of the day, the coach wants what is best for the team.
    I had hoped to have more playing time, but what I have to do now is make the most of the opportunities I get."
    nem rinyál,hanem tenni akar a kezdőért.

Utoljára szerkesztette: cypher, 2016.10.21. 23:15:45
  • yamato41
    Valóban, elzavarhatnák már végre a csapatot fikázókat...
  • cypher
    nso-t verő lett a színvonal,valaki rendet tehetne itt, a topikban...
  • yamato41
    Nem tudom, hogy te itt szörpiszurkozóként miért osztod itt az észt, de a Wolfsburg a 4. legerősebb gazdaságilag a Bundesligában, bármennyire is furcsa. Ja kérem, hogy ők kiesés ellen harcolnak, mi meg esetleg dobogóért, bajnokságért? Ez biztos a segghülye board, edző, a dalai láma és ET miatt van. Ja, meg a globális felmelegedési is meg kell említeni a jetik mellett. Ja, hogy egyedül az Arsenal ért el legalább a gazdasági erejének legalább megfelelő helyet az elmúlt 20 évben mindig Európa toip10 bajnokságában? Ennek is a jetik az okai, biztosan Ebből is látszik mennyit értesz a világból... szpörszer...
  • grebber
    Nem tudom te mit szívsz,de hogy a kiesejelölt Wolsburgot hogyan hoztad ide ... Mondjuk ennyire értesz hozzá ez látható is..
    Szerintem a világon te vagy az egyedüli aki nem várja a kupákat,mert kurvafasza a sikertelenség..
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.20. 17:57:33
  • yamato41
    Szörpisként hozzá is szokhattál. De nem baj, ajnározd csak a csirkéseidet...
    (N.B. Ha pl. z Arsenaltól elvárható a bajnokság megnyerése, akkor a Sevillától, LOSC-tól, Wolfsburgtól, Napolitól, vagy a Twentétől is el kellene várni... Szerintem egyszerűen nettó idióta, aki bajnoki címet vár el egy 4. legerősebbtől.)