• ibrik
    Csak "tájékoztatásul közlöm", hogy a bittorrent-en (pontosabban a suprnova-n) megtaláltam a HL1 Source-ot, de egyelőre csak az EMPORIO-s HL2 változatban tudtam "aktiválni", a VENGEANCE-s HL2-ben még nem sikerült - de szerintem, ha rájövök, hogyan, akkor abban is mennie kellene valahogyan...

Viszont a következőket a HL2-őt magyarítóknak mondom:
    A Half-Life Source-t is lehet magyarítani. Csak hát ugye ez a 6 évvel ezelőtti HL1 Source-motorra átírt változata, tehát szöveg sincs sok benne, mert akkoriban nem volt divat a játékok feliratozása...

Naszóval a magyarítás annyit jelent, hogyha a HL2 magyarra van beállítva, akkor a HL1-et indítva létrehoz egy hl1_hungarian mappát a megfelelő helyen (a "hl2_hungarian"-hoz hasonlóan). Így egyrészt átvesz "dolgokat" a HL2 magyarításából, hiszen az a "keret" (menük, gombok, fejezetszámozás, stb), valamint HL1 "resource" mappájában van egy hl1_english.txt fájl, amit magyarra lefordítva és a fent említett "hl1_hungarian\resource" mappába rakva működik a Half-Life Source magyarítás is.
    Szóval ez a warez-es verzió volt, de ahogy megoldottátok a HL2 esetében is, gondolom úgy a hivatalos változattal is működni fog. Bár azt biztos sokan tudják, hogy a Half-Life Source az "ATI-kuponos" bronz verzióban nincs benne, de a drágább változatokban benne van.

Ha érdekel benneteket a dolog, akkor keressetek.