Minden, ami horror és ami Fangoria:)
  • Böjtös
    Nyomdában az új Fangoria. Következő héten mindenképpen megjelenik a szimpla verzió , de bízom benne, hogy a lecsomagolás mellett is kikerülhet a DVD-s változat olyan péntek/szombat magasságában. Mi mindenesetre mindent megteszünk a cél érdekében. Érdemes lesz egyébként betámadni az árusokat… A magazin tartalmát ugye részleteztem korábban, és hiszem, már amiatt is érdemes lesz beszerezni a hetedik Fangoriát. Amit még nem árultam el a tartalommal kapcsolatban, az a négyoldalas Jason-megemlékezés , amit azért lehetett sejteni a címlap megtekintésekor… illetve lesz még egy nagy újdonságunk. Egészen pontosan arról van szó, hogy majd' az összes kritikánál esélyt kaptak más írók is, hogy véleményüket lejegyezhessék az adott témával kapcsolatban. A Szerintem -ablakocskák részletes betekintést nyújtanak abba, nem biztos, hogy mindenkinek egy a véleménye egy-egy filmmel/íróval/rendezővel kapcsolatban. Bízom benne, Ti is érdekesnek fogjátok találni a többemberes kritikákat…
    Természetesen a megjelenésig kiteszünk egy kis olvasnivalót (Archivum), hogy ne unatkozzatok addig, míg kezetekbe kerülhet a Magyar Fangoria legfrissebb száma.

Egy kis bemutató a hetedik szám DVD-mellékletéhez…
    A Halálmester 3. egy igazán minőségi kiadványként jut el olvasóinkhoz, ezzel igyekszünk biztosítani őket: jól választottak, amikor kiálltak a Magyar Fangoria mellett, vásárlásukkal is támogatva ezzel a horror műfaj jelenleg egyik legnagyobb hazai támogatóját.
    Az angol hang sajnos 2.0-ás, de ennél jobbat nem tudtunk hozzá kérni, viszont az általunk készíttetett magyar 5.1-es szinkron igazán igényes lett. A Dzsinn hangja, és úgy egyébként a többi szereplőé is… szerintem panasz nem lehet rájuk.
    A kép 16:9-es, ami pedig az extrákat illeti, olyan szinten telepakoltuk a DVD-t, hogy azon már annyi hely sem maradt, ami egy előzeteshez szükséges…
    Eredeti trailer, produkciós jegyzetek, biográfiák, Fangoria-bemutató, Fangoria-táboros előzetes, valamint egy igazi unikum: Fangoria-audiokommentár. Azt hiszem, utóbbi nem csak Magyarországon számít rendhagyó és újító ötletnek, hanem az egész világon is az. Legalábbis én még nem hallottam róla, hogy valahol is a kiadó véleményezte volna az adott filmet. Fogadjátok tehát ezt is nagy szeretettel, és remélhetőleg jól fogtok szórakozni, amikor végighallgatjátok.

Üdvözlettel:
    Böjtös Gábor