Minden, ami horror és ami Fangoria:)
  • Böjtös
    Szevasz,

Szerintem itt is folytathatjuk, ha már benéztél.:)

Az a helyzet, hogy nem tudom, menyire néztél bele az utolsó két számba, amiket már én szerkesztettem, mivel elég sokat foglalkzunk régi filmekkel, kult figurákkal. Így nem is teljesn értem, milyen problémád van az új filmek elemezgetésével. Bár azt már a Konzol esetében is észrevettem, hogy aki X-el rendelkezik, az azt mondja, túl sok a PS2-teszt, aki meg PS-vel, az azt, hogy túl sok az X-es teszt... szóval mindenki elégedetlenkedik és azt akarja előtérbe helyezni,amit ő szeret.
    Én igyekszem minden igényt kielégíteni, de azt szerintem Te is beláthatod, hogy Mayarországon nem elég nagy a tábor ahhoz, hogy egyértelműen csak a régi filmekkel foglalkozzunk. Muszáj a friss és aktuális filmekkel is törődni, mert a többség amiatt veszi meg a lapot. Én igyekszem mindig betenni valami klasszikus finomságot, plusz a melékletet is ebbe az irányba tolom el a korábbi "Aki bújt", "Dracula 2" borzalmak helyett. Azt azonban nem várhatod el, hogy a mostani mozikat meg se említsük. Örüljünk, hog végre van saját horrormagazinunk. Amennyiben csak a régi dolgokról írnánk, rövid időn belül még ez sem lenne.

Egyébként A kör kettővel kapcsolatban most pont az a probléma, hogy még nem írtunk arról, és mire betesszük, már aktualitását veszti (inkább betettem helyette két oldat a Lifeforce-ról). Ezt páran fel is rótták nekem, és én azt válaszoltam, hogy aki az aktualiást keresi, az úgyis megveszi a Cinema, vagy Vox magazinokat, amikben minden újdonságról írnak (akár horrorról is bár nem biztos, hogy hozzáértő emberek), de a Fangoria inkább csak egy horrormagazin, méghozzá rajongóktól. Mindenről írunk előbb-utóbb, mivel szerintem egy jó horor hetek, hónapok és évek után jó horro marad.
    Szóval nem hiszem, hogy azzal lehetne vádolni, hogy csak az újdonságokkal foglalkozunk Próbálom megtalálni a helyes elosztottságot régi és motani alkotások között, de persze engem is inkább a klasszikusok fogtak meg. Ne véletlen a KlasszikuSHOCK-rovat beindítása sem.

Bocs, hogy ilyen hosszú volt a hozzászólás, de némileg igazságtalannak éreztem írásod lényegi taralmát. Azért bízom benne, hogy nagyrészt tetszik, amit csinálunk... Amit lehet, megteszünk ennek érdekében.