• joebacsi
    az ilyen "mindenkiszar, de én istenvagyok" mentalitással húzz innen sztem, meg ne nagyon menj emberek közé. Az oldaladat is szedd le netről, és csodáld offlineba a gépeden, mert úgyis leszarod mindenki véleményét...
    ok, grat, összehoztál egy (nemis rossz) oldalt (cskhu motorjával), és gondoskodsz arról, hogy folyamatosan frissüljön, és mindezt a saját szabadidődben, plusz tárhelyet is biztosítasz neki...oké, sztem ennek örül mindenki, aki várja a játékot.
    Ha jól sejtem egy ilyen oldal létrehozását egészséges körülmények között az motiválja, hogy meg legyen osztva a magyar közönséggel a játékkal kapcsolatos információk (szöveg, kép, hang). Megnyugtatlak, az hogy kényelmi szempontból pár képet linkelnek az oldaladról, még nemfogja hazavágni a sávszéledet, vagy ha igen, akkor az nem alkalmas kiszolgálni egy ilyen célú oldalt. Igazából elég ritka, de van ilyenre máshol is példa, de ott se a sávszélkimélés az elsődleges szempont, hanem az, hogy aki kiváncsi a képre, az látogasson el az oldalra, hogy a kép mellett megnézze az ottani hirdetéseket is...de ugye elvileg ez egy nonprofit oldal, szóval itt még ez sem lehet indok...
    Azt meg megnézem, hogy ide videót hogy linkelsz...
    Hameg már mindenképpen újreg létedre általánosítani akarsz itt, akkor tanulj pár új kifejezést, mert ez az "iqlightok" már baszott unalmas...