445
-
LORdRiVE #365 Wah...najo bocsi...everyone..csak ... magánügyi problematikáim vannak...és mivel itt ez az örömteli ünnep kicsit idegesebb és elkeseredettebb vagyok...
Inkább csak linkkelgetek, ha van vmi... -
#364 Örülünk itt is, csak volt egy provokáló hozzászólás, amit kicsit erősebben reagáltál le a kelleténél, de ettől függetlenül igazat adtam neked...
azért itt is többségben vannak az értelmesebb emberek, úgyhogy ne ragadj le az ilyen provokálásokon, vagy válaszolj kevésbé flémkeltően, nemkell már rögtön támadni :)
Van aki így közli a véleményét, és le lehet teremteni civilizáltabban is...kicsit kell csak engedni, és végre túl tudunk lépni az ilyen gyerekes adok-kapokon...
szóval örülni fogunk neki, ha továbbra is kapunk ide frissítéseket, és ha nem hántorgatod fel mindig, hogy mekkora munkát végzel, akkor is kapod majd idővel a megbecsülést :) -
#363 Nemgiaz. CSillapodjanak már a kedélyek. Örüljetek neki hogy lordrive azután a hosszú vita után egyáltalán hajladnó volt beírni ide a frissítést, mivel én magam pl nem látogatom az oldalt, de így hogy szólt megkukkantottam.
PEACE! -
LORdRiVE #362 Nem, tudod nekem az minden vágyam, hogy ha találok valami újdonságot abból is a legszarabb minőséget publikáljam...faszom...érdekes máshol örülnek ha hírt rakok ki, itt meg azonnal a "mé' nem így csinálod" "mé nem úgy csinálod" jön.
Muszály mindíg valami ilyesmit belepofázni igaz??? Ez ilyen tipikus Magyar mentalitás... -
#361 sztem tudja a szabvány pal felbontást is (720x576), bár az se sokkal nagyobb :)
de tényleg hülyeség volt ezt megjegyezni, hogy "nemvót kisebb kép", mert gondolom ha találsz nagyobbat, azt teszed be...és ha ezt írtad volna le a lámázás helyett, akkor megint egy kicsit kisebb lenne a feszültség...szóval písz srácok :) -
LORdRiVE #360 PS2őnek van egy olyan rosz hátránya, hogy a maximális képméret 640×480.
Ennél nagyobb soha a büdös életbe nem lesz a kép -
#359 lesz pc-re is, nem? -
#358 ps2-es verzió...háát :)
mozgás közben azért csak nem lesz olyan vészes, és a pc-s verzió csak picit jobban ki lesz dolgozva :)
mondjuk annyira nemvészes, csak a karakterek nem nagyon jönnek be, meg a batárnagy-széles p90...viszont videókon egyedül a karakterek mozgása volt, ami nagyon nem tetszett...majd meglátjuk :) -
#357 Kisebbe már nem is lehetett volna amugy meg PS2-es tehát szar lesz ez de nagyon :( -
LORdRiVE #356 5 új shot...
lehet leszólni... mást úgyse érdemel :)
http://alliance.csillagkapu.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=95 -
#355 Köszi, ebben tényleg voltak használható dolgok. -
#354 volt egy másik rész, mikor egyáltalán felfedezték azt a fekete lyukat (egy végtelennek tűnő pillanat)...ott jobban foglalkoztak ezzel a kérdéssel -
#353 Köszi, megnéztem azt a részt és elgész jó lett volna de tudományos aggályaim merültek fel mert a tárcsázott kapu egy feketelyukra nyílt szóval az nem volt teljesen tiszta helyzet ráadásul egy erőtérben volt ráadásul egy csillag gravitációs terében is. De azért köszi. Az atlantis-os kapukkal is az a baj, hogy egy bolygó gravitációs mezejében vannak. -
#352 valami rémlik :) -
#351 igen, illetve sg1-ben volt az a rész mikor samék felrobbantják a napot...ott az a kapu van sulytalanságban, amelyikrol tarcsaztak (tarcsazas közben még nem, de utánna kilökik az űrbe, de nembomlik fel a kapcsolat) -
#350 őőő Atlantisban a kapuk az űrben vannak amelyeken át mennek az űrkompokkal. -
#349 Bárki, akinek van tapasztalat, segíthet egy kicsit. Bár én minden részt láttam most mégis arra lenne szükségen, hogy valaki elomdja, nem említették vagy mutatták-e soha a sorozatban, hogy olyan csillagkaput trácsáztak, ami a súlytalanságot megközelítő állapotban van. Ez fontos lenne a kapuelmélet egy új fejezetéhez. Köszi. -
LORdRiVE #348 http://f1cl.uw.hu/ALAPOKTÓL UJ HP BASSZEMEG AZ ISTEN/index.html
//
Spanyol Nagydíj videó letölthető innen
//
Főoldal gomb border nem 0
//
body bgcolor lehetne fekete nem fehér...
//Webhosting info gombot rakhatnád értelmesebb helyre is, nem pont rá a logo kellős közepébe
-
LORdRiVE #347 És még nekem nagy az önbecsülésem mi, és én nézem le az embereket?
várj..kitalálom...igen? -
#346 durva kijelentés:))
==> szerintem <== tuti jobb, mint a másik magyar csillagkapus oldal
-
LORdRiVE #345 idézni én is tudok :)
© hispan1 2005. júl. 10. 22:23 | Válasz | #5
Szerintem nem az bár tény, hogy lenne még mit kitenni. De ezen dolgozom, ahogy időm engedi. Kinézetre mindenesetre szerintem tuti jobb, mint a másik magyar csillagkapus oldal. -
Toya #344 November 29: "Az a "nesze" oldal már nem azét, de röfög a szarvashibától..."
December 2 : "Fikázni könnyü bármit...felülmulni azt már egy csöppet nehezebb..." -
#343 nem olvasok vissza, mert elejétől követem a vitát. Amúgy meg okos enged szamár szenved. -
LORdRiVE #342 Nehogy azt mondd már nekem, hogy eleinte is ilyen voltam...olvass vissza néhány oldalt, és ved észre, hogy ki kezdte ezt az egészet... -
#341 VIP.... -
#340 Úgylátom nagyon csökönyös vagy. Alapvetően itt nem az oldaladról van szó. Tulajdonképpen nem is a linkletiltásról. Hanem arról, ahogy emberekkel beszélsz. Már mióta mondja neked ezt mindenki de te csak ezt az én vagyok a király mindenki szar dolgot tudod nyomatni. Jólenne ha észrevennéd, hogy erre senki sem kíváncsi. -
LORdRiVE #339 p.s. igazán betehetnének egy edit gombot..de tényleg :P
"De azért az ő *oldala* klasszisokkal jobb mint az enyém" -
LORdRiVE #338 Nem, persze ,hogy nem erről szól....ez az egész arról, szól, hogy van itt néhány olyan isteni tehetséggel emgáldott emberke, aki csak a száját tudja mozgatni, de az asztalra semmit nem tud letenni...Fikázni könnyü bármit...felülmulni azt már egy csöppet nehezebb. Neked legalább van, mit felmutatni...és hiddel énse a phpvel kezstem azonnal...
Viszont az ilyen H1span féle emberektől eléggé üthetnékem támad, mikor agyatlanul pofázik bele a nagyvilágba, hogy most ő megmondja ami épp a csöppnyi szivét nyomja. webszerkesztési tudása kb a 14 éves szintnél leragadt, és ennek tetejében még büszke is rá...
De azért az ő klasszisokkal jobb mint az enyém mondjuk... hát lássuk be, önkritikával is jócskán megáldotta a sors...de tehetséggel aligha.
És akkor pont olyanba szól bele amiről lepkefingnyi hozzáértése sincs... -
#337 még egyéb dolog hogy mihez nem értek? :))) de te ugy elvitted a témát én direkt leirtam oldalt nemfikázok mer sok munka van benne és hidd el ebbe a szar htmlbe is sok munkám van és büszke vagyok rá de ez az egész nem erről szól fogd fel... -
LORdRiVE #336 u.i.:
"Viszont az tény, hogy a htmlhez *nem* ért kellőképp..."
//
Nagon megterhelő lenne betenni egy "edit" gombot...
// -
LORdRiVE #335 Nem kérkedett:
"mitmutassak? nesze most jobb vagy még mindig szarvagyok?:D"
Viszont az tény, hogy a htmlhez ért kellőképp, mivel olyan hibák vannak a kódban amit 1 szeri ránézésre lel ehet következtetni...
#2 nincs semmi bajom az oldalával igenis igényes meg minden, sőt a jeleneli oldalam épp phpnuke ami egy alap portál rendszerr, de csak és kizárólag amiatt, mert lusta voltam neki megírn ia saját kódom
A lényeg, nem ott van, hogy most ki ugat le kit jobban, az a baj, hogy olyanokat szóltok be aminek az értelme elég súlyosan zérus értékü... és ha jól tudom a fikázást se én kezdtem... ha nem hisztek nekem lehet visszaolvasgatni... -
Lysandus #334 Na mi van sholvák, nem bírtok magatokkal?
Asszem ez is egy olyan game lesz, amit csak online – coopban, tehát csapatban – fogok nyomatni. -
#333 @Istencsászár
Az a "nesze" oldal már nem azét, de röfög a szarvashibától...és már ne is haragudj de nem tudom hogy a html alapú oldaladdal mit akarsz villogni...sacc/kb 20 szor öregebb aza kódtípus mint akármelyik frissen vett csukám...
héló! Megint idióta vagy. Egyrészt nem kérkedett vele, ennek eredményeképp, ha kritizálod, max építő jelleggel, de izomból leugatni elég gyerekes viselkedésre vall...amúgy folytatva a te logikádat, ha a pofád elé tolom a hamarosan elkészülő, full flash alapú portálomat (ami kicsit erős kifejezés rá, de egy php-mysql motor szolgálja ki, és teljesen flash felület...nemtúl keresőbarát, de ebben ki is merül a hátránya a htmlhez képest), akkor énis szarozhatom az "elavult" munkádat? Ugye nem...szóval próbálj meg civilizáltabb lenni...htxvm -
#332 @Joebacsi
nem csak szávszlességi dolog miatt lett kitalálva a htacces efajta tiltása...
de gondolj bele, hogy ha te igazán foglalkozol valamivel és gyüjtesz hozzá anyagot, feltöltöd magadhoz...mit szólnál hozzá ha más nemes egyszerüséggel szarna bele az egészbe és linkkelné a cuccaidat az oldalára mint saját szerzeményt...te se örülnél neki...
persze, ha kitenni úgy saját oldalra, hogy átse teszi saját tárhelyre forrásmegjelölés nélkül tényleg gyökérség (nemnéztem utánna, hogy ténylegígyvolt e), de te is a lehető legostobábban reagáltad le a dolgokat...egyszerűen csak ps el rádobsz egy "alliance.csillagkapu.hu" -t a képeidre és megvan oldva...ide is linkelhetjük be a képeket, nemkell külföldi oldalakat böngészni hozzá, illetve neked is csinálunk ingyenreklámot, illetve ezután már a konkurens oldalnak is meg kell szenvednie érte...
-
#331 akkor te 20 éve űrsiklóval jász dolgozni nem autóval, mi? mert az már rég elavult. nem tök mindegy, hogy hogyan készült az oldal? a böngésződ úgyis htmlt kap ... jójó jó a php meg a cgi, de ha nemkell akkor minek?
hja a "linkelés" szó nemtom miért két "k"??? -
#330 kösz:))))))) lehet nemvagyok olyan űberpro mint te és nemértek a phphoz, de nem az a lényeg egy oldalnál hogy hűde bonyolult minnél több script hanem a kinézet az hogy széplegyen photoshopt ismered? szerinted fél órás munkavolt megcsinálni? ha neked igen akkor mond mer oltárt emeledek a számodra...
ezzel a hszeddel megint aztbizonyitottad be hogy más munkája szar, lenézed, tevagy a legjobb, legokosabb ezekután te egyátalán mitvársz hogy nem szól senki hozzád normálisan.... -
LORdRiVE #329 @Istencsászár
Az a "nesze" oldal már nem azét, de röfög a szarvashibától...és már ne is haragudj de nem tudom hogy a html alapú oldaladdal mit akarsz villogni...sacc/kb 20 szor öregebb aza kódtípus mint akármelyik frissen vett csukám...
//
@Joebacsi
nem csak szávszlességi dolog miatt lett kitalálva a htacces efajta tiltása...
de gondolj bele, hogy ha te igazán foglalkozol valamivel és gyüjtesz hozzá anyagot, feltöltöd magadhoz...mit szólnál hozzá ha más nemes egyszerüséggel szarna bele az egészbe és linkkelné a cuccaidat az oldalára mint saját szerzeményt...te se örülnél neki... -
tbundy #328 AInak nem muszáj olyannak lennie :) -
Lysandus #327 A mai rész után nem ártana már ha kinn lenne a game! -
#326 az ilyen "mindenkiszar, de én istenvagyok" mentalitással húzz innen sztem, meg ne nagyon menj emberek közé. Az oldaladat is szedd le netről, és csodáld offlineba a gépeden, mert úgyis leszarod mindenki véleményét...
ok, grat, összehoztál egy (nemis rossz) oldalt (cskhu motorjával), és gondoskodsz arról, hogy folyamatosan frissüljön, és mindezt a saját szabadidődben, plusz tárhelyet is biztosítasz neki...oké, sztem ennek örül mindenki, aki várja a játékot.
Ha jól sejtem egy ilyen oldal létrehozását egészséges körülmények között az motiválja, hogy meg legyen osztva a magyar közönséggel a játékkal kapcsolatos információk (szöveg, kép, hang). Megnyugtatlak, az hogy kényelmi szempontból pár képet linkelnek az oldaladról, még nemfogja hazavágni a sávszéledet, vagy ha igen, akkor az nem alkalmas kiszolgálni egy ilyen célú oldalt. Igazából elég ritka, de van ilyenre máshol is példa, de ott se a sávszélkimélés az elsődleges szempont, hanem az, hogy aki kiváncsi a képre, az látogasson el az oldalra, hogy a kép mellett megnézze az ottani hirdetéseket is...de ugye elvileg ez egy nonprofit oldal, szóval itt még ez sem lehet indok...
Azt meg megnézem, hogy ide videót hogy linkelsz...
Hameg már mindenképpen újreg létedre általánosítani akarsz itt, akkor tanulj pár új kifejezést, mert ez az "iqlightok" már baszott unalmas...