Stargate SG-1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

idézni én is tudok :)

© hispan1 2005. júl. 10. 22:23 | Válasz | #5
Szerintem nem az bár tény, hogy lenne még mit kitenni. De ezen dolgozom, ahogy idõm engedi. Kinézetre mindenesetre szerintem tuti jobb, mint a másik magyar csillagkapus oldal.
November 29: "Az a "nesze" oldal már nem azét, de röfög a szarvashibától..."
December 2 : "Fikázni könnyü bármit...felülmulni azt már egy csöppet nehezebb..."

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Zsolo007
nem olvasok vissza, mert elejétõl követem a vitát. Amúgy meg okos enged szamár szenved.

Nehogy azt mondd már nekem, hogy eleinte is ilyen voltam...olvass vissza néhány oldalt, és ved észre, hogy ki kezdte ezt az egészet...
Zsolo007
VIP....

Zsolo007
Úgylátom nagyon csökönyös vagy. Alapvetõen itt nem az oldaladról van szó. Tulajdonképpen nem is a linkletiltásról. Hanem arról, ahogy emberekkel beszélsz. Már mióta mondja neked ezt mindenki de te csak ezt az én vagyok a király mindenki szar dolgot tudod nyomatni. Jólenne ha észrevennéd, hogy erre senki sem kíváncsi.

p.s. igazán betehetnének egy edit gombot..de tényleg :P

"De azért az õ *oldala* klasszisokkal jobb mint az enyém"
Nem, persze ,hogy nem errõl szól....ez az egész arról, szól, hogy van itt néhány olyan isteni tehetséggel emgáldott emberke, aki csak a száját tudja mozgatni, de az asztalra semmit nem tud letenni...Fikázni könnyü bármit...felülmulni azt már egy csöppet nehezebb. Neked legalább van, mit felmutatni...és hiddel énse a phpvel kezstem azonnal...
Viszont az ilyen H1span féle emberektõl eléggé üthetnékem támad, mikor agyatlanul pofázik bele a nagyvilágba, hogy most õ megmondja ami épp a csöppnyi szivét nyomja. webszerkesztési tudása kb a 14 éves szintnél leragadt, és ennek tetejében még büszke is rá...
De azért az õ klasszisokkal jobb mint az enyém mondjuk... hát lássuk be, önkritikával is jócskán megáldotta a sors...de tehetséggel aligha.
És akkor pont olyanba szól bele amirõl lepkefingnyi hozzáértése sincs...
Istencsászár
még egyéb dolog hogy mihez nem értek? :))) de te ugy elvitted a témát én direkt leirtam oldalt nemfikázok mer sok munka van benne és hidd el ebbe a szar htmlbe is sok munkám van és büszke vagyok rá de ez az egész nem errõl szól fogd fel...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

u.i.:
"Viszont az tény, hogy a htmlhez *nem* ért kellõképp..."
//
Nagon megterhelõ lenne betenni egy "edit" gombot...
//
Nem kérkedett:
"mitmutassak? nesze most jobb vagy még mindig szarvagyok?:D"
Viszont az tény, hogy a htmlhez ért kellõképp, mivel olyan hibák vannak a kódban amit 1 szeri ránézésre lel ehet következtetni...
#2 nincs semmi bajom az oldalával igenis igényes meg minden, sõt a jeleneli oldalam épp phpnuke ami egy alap portál rendszerr, de csak és kizárólag amiatt, mert lusta voltam neki megírn ia saját kódom <#bee1>
A lényeg, nem ott van, hogy most ki ugat le kit jobban, az a baj, hogy olyanokat szóltok be aminek az értelme elég súlyosan zérus értékü... és ha jól tudom a fikázást se én kezdtem... ha nem hisztek nekem lehet visszaolvasgatni...
Na mi van sholvák, nem bírtok magatokkal? <#beka2>

<#banplz>

Asszem ez is egy olyan game lesz, amit csak online – coopban, tehát csapatban – fogok nyomatni.
joebacsi
@Istencsászár
Az a "nesze" oldal már nem azét, de röfög a szarvashibától...és már ne is haragudj de nem tudom hogy a html alapú oldaladdal mit akarsz villogni...sacc/kb 20 szor öregebb aza kódtípus mint akármelyik frissen vett csukám...

héló! Megint idióta vagy. Egyrészt nem kérkedett vele, ennek eredményeképp, ha kritizálod, max építõ jelleggel, de izomból leugatni elég gyerekes viselkedésre vall...amúgy folytatva a te logikádat, ha a pofád elé tolom a hamarosan elkészülõ, full flash alapú portálomat (ami kicsit erõs kifejezés rá, de egy php-mysql motor szolgálja ki, és teljesen flash felület...nemtúl keresõbarát, de ebben ki is merül a hátránya a htmlhez képest), akkor énis szarozhatom az "elavult" munkádat? Ugye nem...szóval próbálj meg civilizáltabb lenni...htxvm

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
@Joebacsi
nem csak szávszlességi dolog miatt lett kitalálva a htacces efajta tiltása...
de gondolj bele, hogy ha te igazán foglalkozol valamivel és gyüjtesz hozzá anyagot, feltöltöd magadhoz...mit szólnál hozzá ha más nemes egyszerüséggel szarna bele az egészbe és linkkelné a cuccaidat az oldalára mint saját szerzeményt...te se örülnél neki...

persze, ha kitenni úgy saját oldalra, hogy átse teszi saját tárhelyre forrásmegjelölés nélkül tényleg gyökérség (nemnéztem utánna, hogy ténylegígyvolt e), de te is a lehetõ legostobábban reagáltad le a dolgokat...egyszerûen csak ps el rádobsz egy "alliance.csillagkapu.hu" -t a képeidre és megvan oldva...ide is linkelhetjük be a képeket, nemkell külföldi oldalakat böngészni hozzá, illetve neked is csinálunk ingyenreklámot, illetve ezután már a konkurens oldalnak is meg kell szenvednie érte...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Schwarz
akkor te 20 éve ûrsiklóval jász dolgozni nem autóval, mi? mert az már rég elavult. nem tök mindegy, hogy hogyan készült az oldal? a böngészõd úgyis htmlt kap <#hehe>... jójó jó a php meg a cgi, de ha nemkell akkor minek?
hja a "linkelés" szó nemtom miért két "k"???

Mi az a windows?

Istencsászár
kösz:))))))) lehet nemvagyok olyan ûberpro mint te és nemértek a phphoz, de nem az a lényeg egy oldalnál hogy hûde bonyolult minnél több script hanem a kinézet az hogy széplegyen photoshopt ismered? szerinted fél órás munkavolt megcsinálni? ha neked igen akkor mond mer oltárt emeledek a számodra...

ezzel a hszeddel megint aztbizonyitottad be hogy más munkája szar, lenézed, tevagy a legjobb, legokosabb ezekután te egyátalán mitvársz hogy nem szól senki hozzád normálisan....

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

@Istencsászár
Az a "nesze" oldal már nem azét, de röfög a szarvashibától...és már ne is haragudj de nem tudom hogy a html alapú oldaladdal mit akarsz villogni...sacc/kb 20 szor öregebb aza kódtípus mint akármelyik frissen vett csukám...
//
@Joebacsi
nem csak szávszlességi dolog miatt lett kitalálva a htacces efajta tiltása...
de gondolj bele, hogy ha te igazán foglalkozol valamivel és gyüjtesz hozzá anyagot, feltöltöd magadhoz...mit szólnál hozzá ha más nemes egyszerüséggel szarna bele az egészbe és linkkelné a cuccaidat az oldalára mint saját szerzeményt...te se örülnél neki...
AInak nem muszáj olyannak lennie :)

A mai rész után nem ártana már ha kinn lenne a game! <#nyes>
joebacsi
az ilyen "mindenkiszar, de én istenvagyok" mentalitással húzz innen sztem, meg ne nagyon menj emberek közé. Az oldaladat is szedd le netrõl, és csodáld offlineba a gépeden, mert úgyis leszarod mindenki véleményét...
ok, grat, összehoztál egy (nemis rossz) oldalt (cskhu motorjával), és gondoskodsz arról, hogy folyamatosan frissüljön, és mindezt a saját szabadidõdben, plusz tárhelyet is biztosítasz neki...oké, sztem ennek örül mindenki, aki várja a játékot.
Ha jól sejtem egy ilyen oldal létrehozását egészséges körülmények között az motiválja, hogy meg legyen osztva a magyar közönséggel a játékkal kapcsolatos információk (szöveg, kép, hang). Megnyugtatlak, az hogy kényelmi szempontból pár képet linkelnek az oldaladról, még nemfogja hazavágni a sávszéledet, vagy ha igen, akkor az nem alkalmas kiszolgálni egy ilyen célú oldalt. Igazából elég ritka, de van ilyenre máshol is példa, de ott se a sávszélkimélés az elsõdleges szempont, hanem az, hogy aki kiváncsi a képre, az látogasson el az oldalra, hogy a kép mellett megnézze az ottani hirdetéseket is...de ugye elvileg ez egy nonprofit oldal, szóval itt még ez sem lehet indok...
Azt meg megnézem, hogy ide videót hogy linkelsz...
Hameg már mindenképpen újreg létedre általánosítani akarsz itt, akkor tanulj pár új kifejezést, mert ez az "iqlightok" már baszott unalmas...

Istencsászár
ha a stilusodon és az arcból visszaveszel akkor emberszámba leszel véve addig nem, itt az sgn ez stilus nemnyerõ "mutassatok fel ti valamit aztán jöhetnek a kritikák akármire..." mitmutassak? nesze most jobb vagy még mindig szarvagyok?:D nem a munkádat, oldaladat kritizálom ( le a kalappal én tudom mennyi munka van vele mer énis olyat csinálok igy nemis fikázom és nemis akarom ) hanem a dolgokhoz való hozzáállásodat és a megnyilvánulásaidat!

Annyira tele van már a tököm az ilyen iqligtokkal mint ti...csak a pofátokat simán tudjátok akármeddig járatni akármirõl de ha példát kell mutatni akkor meg csak a leszólás meg a többi marad...mutassatok fel ti valamit aztán jöhetnek a kritikák akármire...
Csak azt mutatnád meg, hogy hol reklámoztam én itt akármit is...
ha nem vennéd észre erre az oldalra is úgy találtam rá hogy túl sok volt a link innen hozzám...és gondoltam megnézem mi ez az oldal....aztán kezdte szúrni a szemem az itt uralkodó homály ami egyes emberek szövegeibõl áradt kifelé...
pl mint az ilyen hikomatok mint Hispan akinek csak arra megy a villogás, hogy mást leszóljon közben meg olyan sötét hogy mellette egy néger szinte neonfényben világít...és ti még engem szóltok le....na azért ez picit sok...Ha valakinek nem elég világos az inkább ovlasson vissza néhány oldalt aztán számolja hogy hnyszor húztátok be magatokat a csõbe az agyatlanabbnál agyatlanabb kijelentéseitekkel...
Zsolo007
Senki sem tökéletes :) Õk sem :)

Istencsászár
azmég haggyán ha kevés de egyik nap gamestaron ezvolt kiirva "Battlefild 2 Második Világháborus játék" :)))))))))) röhej

arra nem gondolsz hogy emg van az oka? :)megsugom az hogy magyar lapokbol nagyon kevés sajnos az olyan minõség és naprakészség amit érdemes megnézni egyáltalán :)(tisztelet a kviételnek)
sajnos a tied se tartozik azon kevesek közé..., ennyi :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Istencsászár
hameg a konkurencia számodra semmit sem jelent akkor meg mit fosol itt? csak az viselkedik igy aki tudja hogy a másiké jobb

Istencsászár
építõjellegû kritika egy felsõbrendû lénytõl wow :)))))))))))) az oldaladat meg te reklámozod itt hogy te mennyire istenvagy:D már kezdesz belekavarodni a hülyeségedbe:))))

Ha lenne némi agykapacitásod talán rájöttél hogy ez nem azért van hogy az ilyen faszzsákokat mint te megszivassak....nem jelentesz te nekem semmit...
De ha teszemazt egy másik hikomat belinkkel tudomisén 20-30 képet, mellé még pár videot, és egyéb más dolgokat az oldalamról azzal az oldalam szerverének a sávszélességét lopja...de tudom a te fajta kis noymorék iqlightok akik az uw kínálta lehetõségeket használják ilyenrõl nem igazán hallhattak.... szánalmas vagy haver... a pofádat jártatod ész nélkül. de lehet ha neked van egy szervered és azon található néhány mega/gigányi adat azt te jóóóhííszemüen fogod és engeded hogy akármelyik csóró buzi mint pl te magad belinkkelje magához és reklámozza, hogy neki mennyire jó oldala van mert neki mennyi mindene van...közbe a 99.5%a lopott meg linkkelt holmi...
hispan2
Hû de jó, ezzel aztán jót tettél a játék hazai táborának. Legalább ne dicsekednél vele... Bár igaz, ilyen f*szságra sem láttam még példát.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Letiltottam mindenféle linkkelést az oldalamról... csak azért ;)
Kövesdi A
mért nem ?

Nem linkkelünk be képeket...met nem érdemes.... ;)
hispan2
Persze hogy nem halott mer az amcsik istentelenül nyomják révén hogy ez egy nagy reklám lenne a sorozatnak (na nem mint ha kéne ezt reklámozni, megy magától is). Szóval ha nem ez vagy nem ilyen körülmények között, de tuti, hogy játék lesz belõle elõbb-utóbb.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

joebacsi
nemtudom, egyik külföldi lapban mostanaban rittyentettek egy par oldalas leirast rola, szóval a nagy hercehurcák utánni álapotot közvetítik sztem:

többi kép

speciel itt is TBAként van leírva (még nincs bejelentett idõpont), de nem tûnik nekem olyan halottnak a dolog :)

De ha nem akarsz olvasgatni mellesleg közlöm hogy beláthatatlan idõre elhalasztották
én a magam részérõl itt mondtam le róla...
Istencsászár
látom nemesett le :) az utolsó 70-80 hsz csak errõl szól, kicsit visszaolvasól teis képben leszel

Kövesdi A
nagyon vices vagy <#boxer>

Istencsászár
<#idiota>

Kövesdi A
nem tudjátok mikor adják majd ki a játékot ?

hispan2
Igen, de ilyen az élet. Lehet, hogy sokat íggértek a fejlesztõk és nem tudták tartani. Mindenesetre a kiadás már így is jóval odább került.

Az biztos, a Riddick az egyik legjobb játék amivel valaha is játszottam <#eljen>

Istencsászár
jah egy komoly liszenszelt mai szemnek gyönyörû motorral és fejlesztõi csapattal kelett volna ezt megoldani és elkészíteni, de ezis arr a sorsra fog jutni hogy leégeti a sorozatot... kb azt a szintet kéne ezknek a fejlesztõknek tartani amit a Riddic felállított! nálam filmes adaptációkban az az etalon..

hispan2
Pontosan ezt nem érti meg, hogy mindenki másképp rajong. Õ csinálja az oldalt, stb, van, aki elméleteket gyárt és van, aki csak nézi a sorozatot. Ja és vannak, akik nem értenek a szép szóból.

hispan2
Felejtsd el ezt az embert, nem egy integratív személyiség.

hispan2
Na már megint megtalált egy kedves ismerõs. De mindegy. Lényeg, hogy nem a közeli jövõ terméke lesz ez a game. Hiába, túl kritikus vagyok és nem érem be azzal, amit elém tesznek: ha a game kritikán aluli lesz, továbbra is úgy kezelem, hogy nem jött ki StarGate játék. Ugyan így vagyok a sorozat minõsítheteten hülyeségeket felvonultató bizonyos részeivel is.

hispan2
Mot van a hetedik éved vége, jön a 8-dik (folyamatosan szinkronizálják) és a TV2 tervei szerint a 9. évadot is veítik majd.

Istencsászár
énis sokmindent elértem igy netes számitogépes oldalon... Ott az aláirásomba Forma1 liga Hp az enyém és szerves része vagyok.. de nemnézek le másik ligát mer máshogy és lehet nem olyan profi szinten tolja.. érted mitakarok ezzel mondani.

de látod megint nembirtad megállni magad magasztalását "Bocs én legalább elértem valamit." ez a baj veled amuy semmi más. Örülök hogy ezzel foglalkozol énis imádom a Csillagakaput és az oldalaldat is olvasom... mer jó

Morfi
Hali. Lehet hogy buta kérdés, de úgy kb mikorra jön ki a játék? <#buck>
Amúgy nekem is nagyon bejött az sg meg az atlantis elsõ évadja...

Zsolo007
Lol kár hogy a mondanivalódnak semmi köze az idézethez..

Nem azzal van a baj, hogy büszke vagy arra amit elértél, az rendben van. A gond ott kezdõdik, hogy ezt úton-útfélen hangoztatod és másokat lenézel akik nem értek el annyit amennyit te ilyen vagy olyan okokból....