Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Sunz
    #7
    Botond: Ez az első olyan Battlefield Vietnam mod amely megéri azt, hogy témát nyissunk róla. Szerény véleményem szerint ez lesz olyan jó, ha a fejlesztők nem ülnek a baérokon, mint a Bf42-höz a Desert Combat. Ahogy Lacc is írta, vannak benne még hibák, és éppen ma reggel Gerzson-al folytatott közös játékunk közben sikerült pár szót váltani a fejlesztők egyikével, és dolgoznak a hibákon.

    A Játékról. Előszöris kell egy Battlefield Vietnam játék az 1.1 patch-el. Ehhez találtok infókat itt: Battlefield Help oldal.

    Az infók: A játék a közeljövőben játszódik, ahol az Orosz köztársaság és az Egyesült Államok az olaj miatt egy háborút kezdenek. Itt fel van vonultatva különböző pályákon az összes modernkori technika, harckocsik, helikopterek, repülők. Infók az első oldalon leírt weboldalon. Itt képeket modelleket és egy kevés angol nyelvű leírást is találtok. Ha lesz egy kis időm, és leteszteltemn a játékot, akkor csinálok screenshot-okat is, és egy kisebb leírást az összes a mod-ban található új pályáról. Kb 10 darab van. Illetve a Defense of Con Tien pályán kívül az összes BfV pálya is át van konverálva.