Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • haxoror
    Ahogy érzed, lehet hogy más szervereken játszunk és én vagyok a szerencsésebb.
    Ja meg azt kihagytam hogy főleg 32-es infantry szervereken játszom, nekem az jön be és nem warról beszélek mert az tényleg gáz, csak akkor lenne jó ha 16 vs 16 lenne MINIMUM!

Az unlock kell, akárki akármit mond az M16 sehol sem ellenfele a G36-nak.
    Pontszerzés. Nem tudom pontosan mire gondolsz, néha felbukkan egy egy balfasz aki mániásan le akar késelni mindenkit (gondolom a késes plecsnire hajt) de hamar megunja hogy többet fekszik mint játszik és ugyan ez vonatkozik az "Ammo! Here!" emberkékre is, csak fölöslegesen elárulják a helyzetüket a csomag-spammel szal ők is hullanak ezerrel.

A squadokkal és a leaderspawnal sincs akkora baj (korábban én is utáltam) mert ha beindul a darálás nem tudnak olyan tempóban visszaspawnolni mint ahogy halnak és "halá" az UAV-nak a leader sem tud örökre elbújni hogy a végtelenségig rá spawnolhassanak.

Tank. A bf42 vagy bfv tankjaihoz képes felüdülés hogy bf2-ben végre nem aknavető van a löveg helyén és nem himbálódzik megállás nélkül, persze lehetne mégjobb is de addig szerintem alaptankok közül a bf2-es tankok a legjobbak.