Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Running
    Sajnos azért mondtam h szar nap volt, csak a hordából kellett volna vagy 10-12 embernek jönnie.
    16-os verzió:
    - Valóban szar helyeken vannak a spawnpontok a Farmnál, a bunkernél és a graveyardnál is, még infantryra tettem ki őket.:)
    - Ukrán oldalon a graveyard pontnak nem volt spawnhelye.
    - Több helyen egyenetlen és kockás útszakaszok, ahol döcög a tank meg a jármű.
    - A bunker feletti homokzsákok lebegnek kicsit, valamint talán német oldalon be is lehet ragadni.
    - A két löveg ki lesz véve, teljesen felesleges 16-os mapra.

32-esen:
    - Graveyardnál egymásra születő tankok.
    - Többek szerint a repcsi felesleges, mert kicsi a pályarész, viszont akkor át kell variálni a pontokat, ezt döntsük majd el.
    - Reptér végén texturahibák, elcsúszó reptér valszeg renderelési gond, mert az editorban minden ok.
    - Ugró pontok kivül esnek a zónán, vagy rossz helyen vannak.

64-esen:
    - A zónán kívül esnek az ugró pontok.

Összességében azt kell h mondjam szerintem egész jó lett a Lonely Hill is. Sikerült egy jó hangulatot adni és olyan módon átalakítani conquest mapra, hogy megőrizte a hangulatát.
    Ha minden pályaméreten megfelelő mennyiségű ember lenne, azért jóval nagyobb hent alakulna ki. Ne feledjük karkand is elég uncsi 6-7 emberrel.

Drága egyetlen megmondó Fujim:
    Nem gondoltál még arra h addig nem reklámozom a mapokat orrbaszájba amig nincs kész belőle egy viszonylag bugmentes verzió? A woodlandből már a negyedik javított verzió született meg, pedig hót egyszerű map. Lonely Hill meg erősen béta map mint tudjuk.

Woodland-et azért lassan elkezdem terjeszteni, mert már sok javítani való nincs rajta.