Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
TS Zolly #4690 Jaj de hüje vagy! Szerintem jó pályákat csinyátá. Az hogy nem voltam tegnap az igéretemel ellentétbe, az, hogy nem találtam Horda szervert se a game monitorba, se a játékba. Mikor irtam neked msnenen, utánna egy picit vártam, majd mentem fel a CoRra, mert azt láttam, és voltak rajta. Mivel nem volt 100% a Horda szerver, ezért ugy gondoltam nem lesz. Ufy háromnegyed 10 körül jöttem le onnan, akkor láttam a válaszod csak. Akkor is azért, mert a CoRon Aberdeen lett, ami nem tartozik a kedvenceim közé, mert jobban szeretek assaultozni, mint tankozni. Igazsághoz hozzá tartozik, nem is tudok tankozni, egyszerűen nem érzem a jáműveket. Assault meg jobban megy, még le is csitereznek olyanok, kik csak artyval meg felvehető snipával tudnak harcolni. Dc ben is az assaultos mappok voltak a kedvenceim. Ha más CoRos nem volt a szerveren, mindig assaultos mapot tettem be a köv pályának. :D
Szal ne légy ideges, ne legyen világvége, héten kinevezünk egy napot mikor mindenki ráér, nincs se war se gyak, és megyünk wudlend hillezni. Leteszteljük, és ha mindenki aszongya ok, akkor irunk egy valamit a poje készítőinek, milenne ha betennék a köv pecsbe. Meg amiről tegnap beszélgettünk. Hirdetni kell egy világraszoló kupa féleséget, ami sok emberrt megmozgat. Namost nagyokosok! Téma elindítva, találjátok ki hamar a folytatást. Amugy ennek az ötletnek szellemi atya Gore44.