12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Landor
    Na ezt nem hagyhatom annyiba :-)
    Szóval akkor én is elmondanék pár saját véleményt a Vietnamról.
    Az ok hogy miért nem volt "népszerű" a Vietnam? Igazából nem is pontos megfogalmazás az, hogy nem volt népszerű, ugyanis a játék pályafutásának jó pár hónapját megannyi magyar full szerver jellemezte! A játékosok elpárolgását az okozhatta, hogy a bf42es ősbfeseknek
    egyrész túl gyors és túl idegen volt a környezet - nyilván nem bírták a moszkítókat és a dzsungelben cipelni a mocsárban az m16ost :D Szóval egy részük kivárt, a már beharangozott BF2re. A maradék aki átjött vietnamozni elhúzott wowozni meg más ww2es játékot játszani. Szerintem nagyon egyedi hangulata volt a játéknak, melyet egyetlen más Namban játszódó játék sem tudott még visszaadni azóta sem! Az összes Battlefiled sorozat közül szerintem ebbe a legjobb az ismétlőfegyverek sebzése, az egész gameplay pörgős, izgalmas, és itt élehettem át a legizgalmasabb helikoptercsatákat is.
    uff
    bfv for ever
  • spitfire
    Kár lenne feladnod,biztos te is sokat tanultál a térképkészítés
    alatt, amit majd késöbb hasznosíthatsz.Én tegnap jól szórakoztam,jó
    volt egy kis újdonság,nekem tetszett.

• Zs0lt1
    Ne felejtsük ki a MI-8-as támadó helikoptert sem :D
    Egyébként király ötletek, a Hastings-t nem tervezed? :DDD
  • TS Zolly
    Szal tökéletesisd a térkép készítői képességedet!!! Oszt lehet találkozunk egy wudleng hill pályával a köv PoE2 hivatalos kiadásba! :D
  • badsec
    Ahogy a Dumb és Dumberben volt:
    Jim Carrey: - Szerinted mennyi az esélye?
    Mary Swanson: - Nem sok!
    Jim: - Nem sok, úgymint egy az ezerhez?
    Mary: - Inkább egy a millióhoz...
    Jim(elégedett mosollyal a arcán): - Szóval azt mondod, hogy van esély...!

• joebacsi
    hát cuppanj fel ircre és dumcsizz az arccal a pályákról :)
  • Running
    Amit kérdeztem:

Hi!
    I have a question: is there a possibility, that a map (what I made) get in to the game as a default(or standard) map?
    Of course I can change the map as you want.

bye
    ----------------------------
    Amit válaszoltak:

I don't know. There are several things that could happen. You could do something we really really like and then be able to join the team and include your maps. We might hold a mapping contest for the best fan made map (Like we did in PoE1) and include the winner of that, or we might do a fan map pack with a collection of the 4-5 best fan maps we have seen and then promote them with the site and our news.

Just so you know, I got on the team because I was the winner of that contest. So anything can happen if you have the drive and skill to do so.

So if you ever want to talk about maps or ideas for maps, hop on IRC or just catch me here if you are on some other time zone from me. But keep at it and hone your skills. Work on perfecting the maps you have and making sure they offer something special for gameplay. I always love to talk maps and map ideas/design.
  • Running
    Elindult a huncup oldal!
  • badsec
    Tudom, ez nem a Vietnam topic, de pár saját véleményt elmondanék róla, ha már így szóbakerült. Valamiért a Vietnám nem volt annyira népszerű, mint a bf sorozat többi része, pedig messze abban volt a legtöbb ötlet. Ha pár belekerült volna a bf2-be szerintem sokkal élvezetesebb lenne a dolog. Ilyen volt mindenképpen a Chinookos dolog is pl. Akkor a bárhová telepíthető mortar, az ásó, a vietcong csapdák, stb. Az F4 Phantom napalm bombáit meg már említenem se kellene. És a pályák is nagyon jók voltak. Pont ezért is választottam ebből kettőt remakhez (Flaming Dart, Irving). Megcsinálom bf2 és poe2 alá is őket. És ha jól sikerül, akkor elküldöm a vietnam bf2 mod készítő csapatnak. Remélem a mod BF2 alá valamennyit vissza fog majd adni ezekből a dolgokból...

Sorry az offért...
  • uHs Gerzson
    Isteni! Na azt tényleg megnézném, igaz mind2 pályán a chinookal volt a legnagyobb fan, vittem a tankokat meg a dobozt :D
  • badsec
    Azt is tervbe vettem! De tényleg! Majd ha ezzel megleszek, nekilátok annak is!
  • uHs Gerzson
    Én meg Operation Irvingre gondoltam annak is megvolt a filingje :)
  • TS Zolly
    Multkor össze irtam 10-12 embert, kik benne lennének akaár egy külföldi fun warba is.
  • badsec
    Lol, dehogyis Wake! Azt már megcsinálták Bf2 alá! A bf sorozatot úgy értettem, hogy a megjelent játékok közül az egyetlen map, amin szerettem repülni. Nem úgy, hogy mindegyik alá megcsinálták a mapot. Na mindegy, nem akkora "titok" hogy ne mondjam el. BF Vietnam: Operation Flaming Dart! Itt egy kép az USA főbázisról. Még nagyon alap, mert még csak most kezdtem neki az objektumoknak...
  • uHs Gerzson
    Az lesz, csak wake volt az egyetlen map ami mindegyik bf-t megjárta :)
  • Running
    lol...de jó is lenne.
  • Landor
    lassan felrakom a bícsen készült képeket, lehet lemodellezni
  • joebacsi
    wake remake?
  • badsec
    Bocsi srácok, nem akarom itt telefloodolni a topickot képekkel, de ezt nem hagyhatom ki! Éppen a mapot teszteltem, mikor...

METAL FOREVER!!!
  • badsec
    A saját mapom egy kikötő környéki dombos-erdős táj, a remake pedig határozottan tengerpartos. Landornak biztos tetszeni fog! Ez az egyetlen map, amin a Battlefield sorozatban(Bf42, Vietnam, Bf2) még én is élvezem a repkedést! Szerintem az nagyon jó lesz! Sajnos beletelik egy kis időbe még kész lesz. Csak a domborzat és a textúrázás 3 napig tartott!

Itt van pár kép a saját mapból! Még nagyon az elején tartok vele, úgyhogy kicsit "sivár"! De a map "hangulata" azért már kivehető...

• n003
    wázze miez a ruhátlanodás???
  • Fujiryu
    Azért a saját ötletedtől kicsit félek:DDD
  • n003
    mijjen jellegűek?? napos-esős-mocsár-beach? .. húú bakker kéne egy ijjen tengerpartra kiheverős semmitnemcsinálós map .. ojjan amijet a Landor nyomatott
  • Running
    Van olyan része a bf2-nek ami nem bugos?
  • badsec
    Jelen állapotban nem lehet úgy bespawnolni, hogy nyitva legyen az ejtőernyő! Sajnos ez egy bug. Az editorban van olyan opció, hogy "spawn as paratrooper", de ha beállítod akkor sem megy a játékban. Szóval marad a 9-es gomb nyomogatása.

Ui: Én is "dolgozom" 2 mapon. Az egyik teljesen saját ötlet, a másik egy "remake". De hogy melyik pálya feldolgozása, azt még nem árulom el! Legyen meglepetés! Szerintem tetszeni fog Nektek!
  • Running
    A spawnpontnál nincs ilyen beállítási lehetőség. Sose fog kinyílni magától. A beállítás arra vonatkozik, hogy ha a spawnpontot az égbe rakod akkor ott is spawnoljon és ne a földön.
  • Running
    Jó lesz az is csak még nincs kész...örültem neki h egyáltalán elindult, de még jócskán lenne meló vele. Addig mindenesetre nem fogok a javításokhoz amig a poe2-s csávó nem ír valami biztatót.
  • kBagyula #4698
    Igen, a woodland nagyon odab@sz. A másikat még nem láttam sajnos, de itt a gépemen.
    A SF-ben van egy olyan map amin potyogtak a népek lefelé, ott sem nyílt ki az ernyő, első 2-3 alkalommal én is a földbe csapódtam :DD
  • Zs0lt1
    Jah egyébként közben megnéztem ezt az új mapot. Háát nemtom :-)
    No offence, de a woodland egy nagyon állatul eltalált map volt, ez pedig, mintha annak a remake-je lenne. Az ejtőernyős dologgal kapcsolatban volt egy leírás a planetbattlefield fórum mapping topikjában. Ott le volt írva, hogy kell megcsinálni, hogy ne csak leessen az ember, hane malapból kinyíljon az ejtőernyő. Minnyá megkeresem.
    Maga a pálya teljesen jó lenne, csak nekem túlságosan is hasonlít a woodland-ra, ami sztem még a Fallen-nél is jobb ;-)
  • kBagyula #4696
    Hja, kéne egy magyar lwtb hasonlatot csinálni. Két hazai csapatot kiállítani "mindenhonnan" való emberekkel és a megyéket kell elfoglalni/visszafoglalni, mint a honfoglalóban.
  • Nagydög
    Figyelj, Fomaki! Az extra palyakat fel kene valahova pakolni egy helyre, aztan a kulfoldi arcoknak is reklamozni, hogy hol ferhetnek hozzajuk, mert igy szetszorva senki sem fog vadaszni rajuk, inkabb nem jatszanak veluk. A szerver valamelyik infojaba bele lehet pakolni, hogy mar a keresoben lathato legyen?
  • Zs0lt1
    nem folyamatos egy megabit volt, mert pl letöltésnél hullámzott a sávszél, mint állat.
  • Me0w
    Az 1 mbiten nem megy el a poe? :))
  • Zs0lt1
    Bocs, én sem voltam tegnap, fél 10 körül érkeztem haza és azt kellett tapasztalnom, hogy í 2 megás netem helyett van épphogy 1. Mentem tesztszerverre, ahol meg is bizonyosodtam eme állításomat, szal hívtam datanetet. Remélem ma estére már meg csinálják és tudok menni.
  • joebacsi
    neizgújjá, majd az arma jólesz :)
  • TS Zolly
    Jaj de hüje vagy! Szerintem jó pályákat csinyátá. Az hogy nem voltam tegnap az igéretemel ellentétbe, az, hogy nem találtam Horda szervert se a game monitorba, se a játékba. Mikor irtam neked msnenen, utánna egy picit vártam, majd mentem fel a CoRra, mert azt láttam, és voltak rajta. Mivel nem volt 100% a Horda szerver, ezért ugy gondoltam nem lesz. Ufy háromnegyed 10 körül jöttem le onnan, akkor láttam a válaszod csak. Akkor is azért, mert a CoRon Aberdeen lett, ami nem tartozik a kedvenceim közé, mert jobban szeretek assaultozni, mint tankozni. Igazsághoz hozzá tartozik, nem is tudok tankozni, egyszerűen nem érzem a jáműveket. Assault meg jobban megy, még le is csitereznek olyanok, kik csak artyval meg felvehető snipával tudnak harcolni. Dc ben is az assaultos mappok voltak a kedvenceim. Ha más CoRos nem volt a szerveren, mindig assaultos mapot tettem be a köv pályának. :D
    Szal ne légy ideges, ne legyen világvége, héten kinevezünk egy napot mikor mindenki ráér, nincs se war se gyak, és megyünk wudlend hillezni. Leteszteljük, és ha mindenki aszongya ok, akkor irunk egy valamit a poje készítőinek, milenne ha betennék a köv pecsbe. Meg amiről tegnap beszélgettünk. Hirdetni kell egy világraszoló kupa féleséget, ami sok emberrt megmozgat. Namost nagyokosok! Téma elindítva, találjátok ki hamar a folytatást. Amugy ennek az ötletnek szellemi atya Gore44.
  • Running
    Óhh ez nem világfájdalom, csak nem értem az embereket. Szétszivatták a népet a bf2 peccsekkel, semmi fejlesztés szinte 1 év alatt, még ami jó volt azt is elrontották. Az ember azt hinné, óh tanulnak belőle a népek és nem fognak a bf2142-re izgulni, aminél már most jelentkeznek azok a problémák amik már a bf2 elején is megvoltak.
    Ehelyett megy a statrendszerre, a pontokra, plecsnikre való gizdulás, közbe meg némelyik olyan sötét játékos h rossz nézni. Igen ez kell a népnek h mennyi pontot gyűjtött és mekkora kockastatbuziláma, nem az h mennyire jól játszik csapatban, mennyire értelmesen játszik, stb...hamár csapatjátékról van szó ugyebár.
    Ezeket még megfejeli a tengernyi csíter, akiknek 5 gránát is kevés, 10kmről fejlövéseket osztanak és 50km-re hajítja a gránátot az arcodba, 5 háztömmbel arrébb.
    Teljesen igaza van az ea-nak/dice-nak, minek törné magát, valaki így is elégedett, őt még akkor is, ha szórakozás gyanánt más a kuk**át belelógatja a szájába. A játékot továbbra is megveszik 12ezerért, sőt a következőt is megveszik ennyiért...stb

Na kb ennyi, kipanaszkodtam magam...sajnálatos h ennyire elcsúszott ez az egész multi fps a statlámulás felé.
  • Nagydög
    Nem kell ez a vilagfajdalom, Fomaki! A palyad jo. A Lonely Hillt meg nem lattam, de gondolom az se rosszabb. Viszont ha nem akarnak a nepek a POE-val jatszani, akkor nincs mit tenni. Remelem, meg akad nehany jelentkezo uj jelentkezo.
  • Running
    Tök egyetértek veled, nem is az a baj hogy a mappal elégedetlenek az emberek, jó sok javítás rájuk férne még.
    Nekem az a bajom h egy mapra rámegy kb 100 óra munka és ez nem tud megtérülni, mert a fejlesztőknek nem kell, a játékosok az alap mapokon is alig játszanak (amint ki is fejtetted miért) nemhogy custom mapon. Szóval részemről felejtős kicsit a dolog. A magyarok összetartásáról meg inkább nem ejtenék szót.
  • uHs Gerzson
    Témához hozzászólva. Be kell látnunk, hogy a PoE2 nem igazán a legjobbkor jött ki, Bf2142 már a sarkon van, BF2 haldoklik és pont e kettő közé van ékelődve mindent bf2 mod. Anno Bf42-ben ez még nem volt gond mert még a BFV-ről sem lehetett tudni, hogy készül. És hódító útra kelt a DC és az FH ha már a nagyokat említem. BF2-ben más játékosok vannak akiknek a nagy része a rangrendszer miatt játszik és mivel a modokban ez nincs meg így ezek nem fognak úgy elterjedni, lesznek olyan keménymagok akik játszanak de nagyobb játékos bázis nem lesz. Ez mind magánvélemény és meglátás, de ezeket tudomásul lehet venni és már látjuk a hatásait. Én amig tudok és lesz hozzá kedvem a modok mellett rakom le a voksom igaz BF42 még mindig a alap.
    Running: van hogy dolgok beválnak és van hogy nem sikerül akármennyire szeretjük, mind2 pálya amit csináltál nagyon jó, de fallen filingje volt lehet csak ezért nem rajongtak annyira érte, ezt nem tudhatóm.
    Magyar szerverek: 2-3 magyar szerver fogható poe2-re, de mivel nincs sok magyar játékos, akik játszanak vele így nagy átlagban mindenki a külföldi szervereken tengődik, olyan javaslatot tennék, hogy nézzük meg mely európai szervereken vannak a legtöbben esténként és akkor azokra mennénk fel amelyiken már egy társaság már összejött, így nem csak magyarok küzdenek egymással de legalább többen nyomjuk másokkal.

Köszönöm.