Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
;>
-tRs-Landor
www.czekoart.hu
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ezt nem tudtam, mert akkor még nem figyeltem az itteni eseményeket!😊
Készítettem egy összehasonlítási képet, hogy azért ezt a MOD-ot kevés lenne a mostani banneral ábrázolni!😊 Persze a másikkal se lehet visszadni amit kaptunk a fejlesztõktõl.
Mindezek mellett az alábbi ötlet amit Nagydög említett, hogy a meglévõ magyar serverek állapotát illetve játékosszámát ki lehetne iratni ide valahogy,az nagy királyság lenne!!!!!!! Többet érne minden grafikánál!😄
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
t.n.t. klánszerver; hát valami iszonyat fílinges amikor német oldalon vagy, egy frankó csapatjátékot játszó német ajkú squadba, aktív voip használat mellet! <#vigyor>#vigyor>
-tRs-Landor
este mire lejön bekapcsolom a retro-kat dc-n addigra úgy is csak egy uploadom marad az megy neked a extrába <#papakacsint>#papakacsint>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nézlek majd MSN-n!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Köszönöm.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ezt vésd az agyadba és fogadd meg szépen Atomboy nagyon jó tanácsát és menj el CSézni!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
nincs az ellennek zászlója, de a saját benemfoglalhatóról sznájpolnak 12-en.
¥ xfire: kistekila
A mobil arty viszont remek pancelelharito. Epuletek kozott megbujva nagyon csunyan meg lehet ritkitani a bejovo tankokat, mig ki nem szurnak.
A tankcsaták végre látványosak és élvezhetõk. A sebzés kicsit furcsa volt a bf2 után, de elsõre tetszik. A legjobban ak infantry-mapok... Estére már szemizomgörcsöt kaptam a sok meresztgetéstõl, amit az esti pályák okoztak... Félelmetes, ahogy süvítenek a golyók mindenfelé. Nagyon kell keresni az ellent, elõfordult többször is, hogy ahogy vizslattam a házak közét, magam mellé nézve észrevettem, hogy egy leendõ áldozat tõlem 2-3 méterre pont ugyanezt teszi😊 valószínûleg már vagy egy perce áltunk egymás mellett, és mindketten elõre meredtünk<#wow1>#wow1>
Furcsa, de nagyon tetszik a kérhetõ artillery, de ezt azért még meg kell szokni az embereknek... Volt, hogy percekig ültem at artyban, és senki nem kérte sehova... A kedvencem az, hogy a jól beállított, az egész pályát belõni képes ágyúban vígan lõdöztem kérésre a célt, erre valami marharépa tanknak nézte, és velem együtt vígan belemasírozott a tankcsata közepébe... Máskor egyszerûen csak szimplán elvitték valahova, aztán amikor rájöttek, hogy közelharcara nem jó, ott hagyták, a commander meg kereste mint az õrült...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Ezek azok az emberek akik Orelen Dingoból írtják a népet! 😄
Mondjuk ezen kiakadtam amikor valaki benyögte, hogy a jármûvek használatát mellõzük, aztán valakit felrobbantottak C4-el, az áldozat meg elkezdett "C4 lámázni"! 😄
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
honlap: huncup.clanwar.hu
www.czekoart.hu
Kb. 5 órát nyomhattam a moddal. Nagyon jól megcsinált, fõleg a jármûvek. A damage system kicsit lehetne keményebb, de a megfelelõ szerepre használva elég ütõsek a gépek. Már írták a shilkát, de nagyon brutál a su25, 3 fegyver közül lehet választani, minden célpontra a megfelelõt. A Tornádó csak 2 személlyel az igazi. Jók még a fix légvédelmi cuccok, meg a gépágyú a tankon, csak attól a HUDtól fejfájást kapok.
Gyalogként jó a shotgun, meg a 3-4 féle rpg. A bázison felkapkodható (ritka) cuccok is jó ötlet.
Kedvenc még a hívható arty, na meg a T55-ösbõl lõhetõ TV rakéta 😊
Úgy általában véve realisztikusabb, komplexebb játékélmény, ég és föld az alap bf2höz képest. Pályákat nem is mondom, azok minden modban jobbak.
Ha valaki a gyalogharcot szereti, az próbálja ki az OPK-t is, mert abban még talán jobb gyalogmapek is vannak, de ott a jármûvek nincsenek ennyire kidolgozva.