Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Azt nem írja, hogy ez az RDHA servere?😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Természetesen meglehet, de szerintem az egy sokkal jobb ötlet, hogy a server állapotát valahogy idehozzuk a forumra!😊 Játék elött szinte mindenki itt kezd.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

addig is:

;>

-tRs-Landor

Kovács legény
a jobboldali jobban tetszik ,de még az sem tökéletes, amugy nemlejhet megoldani hogy több kép váltakozzon?

www.czekoart.hu

Egy kis socket programozas kell csak az ugyhoz. Ahhogy beleszagoltam a Flash doksiba, rendben levonek latszik. Innen mar csak a valaszcsomagok feldolgozasa marad. A GameSpy protokoll eleg idiota formatumokat hasznal.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Crem

Ezt nem tudtam, mert akkor még nem figyeltem az itteni eseményeket!😊
Készítettem egy összehasonlítási képet, hogy azért ezt a MOD-ot kevés lenne a mostani banneral ábrázolni!😊 Persze a másikkal se lehet visszadni amit kaptunk a fejlesztõktõl.

Mindezek mellett az alábbi ötlet amit Nagydög említett, hogy a meglévõ magyar serverek állapotát illetve játékosszámát ki lehetne iratni ide valahogy,az nagy királyság lenne!!!!!!! Többet érne minden grafikánál!😄

kBagyula
Most nemazé', de a CoR PoE2 szervere asszem Chello hálón lóg. Játszani ezek szerint tudsz majd.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

aahh, most toltam egy röpke 4 órát német szerveren, mivel a magyar üres volt.
t.n.t. klánszerver; hát valami iszonyat fílinges amikor német oldalon vagy, egy frankó csapatjátékot játszó német ajkú squadba, aktív voip használat mellet! <#vigyor>

-tRs-Landor

Looserke
írtam neked a BF2 topicba, hogy milyen a game lekorlátozva...

schrank
hagyjad elkezdtem leszedni az eredeti helyrõl legalább a következõ hónapot tiszta lappal kezdem remélem elég lesz a sávszél a "játékra"
este mire lejön bekapcsolom a retro-kat dc-n addigra úgy is csak egy uploadom marad az megy neked a extrába <#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Annyira lovesem nincs a flashrol, hogy azt sem tudom, meg lehet-e benne oldani, vagy valami kulso megoldast kell alkalmaznunk. Joeba, keress meg, ha erdekel az otlet.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mesor
Szerintem flash része Joebá'nak nem fog gondot okozni! 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Flashez ilyesmihez nem ertek, de ha valaki ezt a reszet elintezi, akkor a szerver statusz lekerdezest meg tudom oldani.

uHs Gerzson
Régen amikor még csak az elsõ PoE2 render képek jöttek ki akkor volt ez a kép a forumban a bannernél ,)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Crem
Igen! Linkeltem is a staff listát. Abban a hozzászólásban magasztaltam a grafikusokat is!😊 Egyébként egy fankit-bõl vettem az alapot, és nem is nagyon akartam felturbózni!😄

Crem
Ha ezt valaki meg tudja oldani, akkor EZ az ötlet ÜBEREL-ne mindent!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

Crem
Meglesz!😊

Nézlek majd MSN-n!

<#worship>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Kovács legény
isten áldja az kezed!

www.czekoart.hu

Beers
Éppen azon vagyok!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DummyBoy
<#worship> <#eljen> <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Zs0lt1
rgr boss ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Yan
mi köszönjük 😊

&#165; xfire: kistekila

uHs Gerzson
Janek, ha továbbra is ebben a forumkba írogatsz azonnal törlöm minden hozzászolásodat, elég volt belöled bf2 topicban, senki nem kivánja azt hogy itt legyél. Mindenkit megkérek hogy ne válaszoljon neki mert azokat a hosszászolásokat is törlöm.

Köszönöm.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
Reméled? <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

szarjátok már le a kis férgest,inkább minden servere bant neki azt csõ!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

te miért irogacc ide ha útálod a po2-t?? és a bf2 totyikba meg méé ha cs-zel?? vagy mostmá megen mivan??<#nemtudom>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zs0lt1
akármit csináltatsz a nickjeiddel, itt nem kiváncsi rád senki!!!
ezt vésd az agyadba és fogadd meg szépen Atomboy nagyon jó tanácsát és menj el CSézni!

Ez marad, a többit meg töröltetem.

no látom sajna nem vagy, kihasználom, hogy ma idehaza vagyok, és jáccccom is gyorsan egyet. Nézzük ismét azt a PoE-t :-))))

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Kovács legény
dejó tökjó ,akkor most ezzel az utolso nickeddel huzz innen a véresbe

www.czekoart.hu

Már le ment a bann a többi nickemrõl 😊 de töröltetem õket, mármint az összeset.

Zs0lt1
és akkoir még csodálkoznak ha bemegy valaki kempelni helivel 😄DD

ne csessz most jöttem haza! Ha vagy, üzenj, és fellépek ismét, megnézzük mi a gond!!

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Yan
vagy:
nincs az ellennek zászlója, de a saját benemfoglalhatóról sznájpolnak 12-en.

&#165; xfire: kistekila

Kopterek ellen HE loszer hasznalando, nem a panceltoro.
A mobil arty viszont remek pancelelharito. Epuletek kozott megbujva nagyon csunyan meg lehet ritkitani a bejovo tankokat, mig ki nem szurnak.

egy fél mp-es sorozat is elég a tanknak. Szépen szikrázik közben 😊

Vélemény: nagyon jól sikerált ez a mod. A hangok félelmetesek, a térképek egyszerûen profik.
A tankcsaták végre látványosak és élvezhetõk. A sebzés kicsit furcsa volt a bf2 után, de elsõre tetszik. A legjobban ak infantry-mapok... Estére már szemizomgörcsöt kaptam a sok meresztgetéstõl, amit az esti pályák okoztak... Félelmetes, ahogy süvítenek a golyók mindenfelé. Nagyon kell keresni az ellent, elõfordult többször is, hogy ahogy vizslattam a házak közét, magam mellé nézve észrevettem, hogy egy leendõ áldozat tõlem 2-3 méterre pont ugyanezt teszi😊 valószínûleg már vagy egy perce áltunk egymás mellett, és mindketten elõre meredtünk<#wow1>

Furcsa, de nagyon tetszik a kérhetõ artillery, de ezt azért még meg kell szokni az embereknek... Volt, hogy percekig ültem at artyban, és senki nem kérte sehova... A kedvencem az, hogy a jól beállított, az egész pályát belõni képes ágyúban vígan lõdöztem kérésre a célt, erre valami marharépa tanknak nézte, és velem együtt vígan belemasírozott a tankcsata közepébe... Máskor egyszerûen csak szimplán elvitték valahova, aztán amikor rájöttek, hogy közelharcara nem jó, ott hagyták, a commander meg kereste mint az õrült...

vasárnap jácottunk 64-es mapon (asszem ott 2-2 jeep van?!) már minden elfoglalható a mienk volt és a legtávolabbi zászlóért ment a gém ... dingókutyás manusz nagy slunggal átronyol a zászlóterületen elüt két embert majd kiugrik a kocsiból és kezdené írtani a népet, a kocsi tõlem 1méterre állt meg háááhogyap..csába véletlenül beültem 😄D kb 2 percig volt alattam mire nagynehezen ki rpg-zték alólam ojjan távolról amit én besem láttam, de addig... énvótam a dingóláma 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Allitolag ementali jellegu tankokat lehet csinalni az agyujaval.

Fsensei
Azt én is észrevettem hogy a helirõl néha lepattan egy két lövedék, bár lehet hogy csak azért mert a hindnek erõs a páncélzata és a csávó nem megfelelõ lövedéket használt???

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Én helis meg su-25-ös mapot szeretnék😄 Ma reggel nagyon osztottam azzal a repülõvel.A gépfegyvere az jó tankok ellen is? Én azzal csak a helit lõttem és elég hamar lelõttem.csak az a baj hogy hamar túlmelegszik... 😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Azert problemak itt is vannak. Elofordul, hogy lazan, gondtalanul gurulgatok a tankommal a derus eg alatt, valami egyszeru, boho dallamot dudolgatva, aztan egyszer csak harmadara csokken a tank pancelzata. Becsapodast meg nem hallani. Az ellenkezoje mokasabb. A lepattano lovesek hatarozott kondulasai, mikozben a tankot meg se karcoljak.

mesor
Egyébként született egy új fogalom tegnap: "Dingo láma".
Ezek azok az emberek akik Orelen Dingoból írtják a népet! 😄

Mondjuk ezen kiakadtam amikor valaki benyögte, hogy a jármûvek használatát mellõzük, aztán valakit felrobbantottak C4-el, az áldozat meg elkezdett "C4 lámázni"! 😄

mesor
Azért valami tankos map kell majd!<#felkialtas>

Running
- Mivel nagyon úgy tûnik hogy a POE2 sok embernek megtetszett ezért a Ladder részt kibõvítem vele. A kupák és a ladderek is akkor indulnak ha a 8 csapat összegyûlt, az alatt felejtõs. Várom a csapatok jelentkezését, msn: [email protected] email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
honlap: huncup.clanwar.hu

Running
Véleményem: ideje volt h kijöjjön. Hangulatban simán lekörözi a bf2-t. Játékélményben, zenében szintén. Mapokban is, ha javítják az esetleges bugokat, akkor még jobb lesz. Ha van igazság a földön akkor nagyon elterjed a mod, mert 95%-os lett, még így 1.0-s szinten is. (Lehetne több infantry map.) Ennyi ami így kapásból feltûnt.

Kovács legény
a szóismétlés egy dolog ,nemvártam töle többet ,de egy füves mapon mit vár? a fa tetején legyen az emberek ?

www.czekoart.hu

nah, üdvözlöm a társaságot a megjelenés szép alkalmából 😊

Kb. 5 órát nyomhattam a moddal. Nagyon jól megcsinált, fõleg a jármûvek. A damage system kicsit lehetne keményebb, de a megfelelõ szerepre használva elég ütõsek a gépek. Már írták a shilkát, de nagyon brutál a su25, 3 fegyver közül lehet választani, minden célpontra a megfelelõt. A Tornádó csak 2 személlyel az igazi. Jók még a fix légvédelmi cuccok, meg a gépágyú a tankon, csak attól a HUDtól fejfájást kapok.

Gyalogként jó a shotgun, meg a 3-4 féle rpg. A bázison felkapkodható (ritka) cuccok is jó ötlet.

Kedvenc még a hívható arty, na meg a T55-ösbõl lõhetõ TV rakéta 😊

Úgy általában véve realisztikusabb, komplexebb játékélmény, ég és föld az alap bf2höz képest. Pályákat nem is mondom, azok minden modban jobbak.

Ha valaki a gyalogharcot szereti, az próbálja ki az OPK-t is, mert abban még talán jobb gyalogmapek is vannak, de ott a jármûvek nincsenek ennyire kidolgozva.

schrank
nem tudom ám szedni tõled (disconnect)pedig te szeded rendesen tõlem a grupenszex a leánykollégiumbant(1992) rendesen <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"