Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Landor
    de egyébként hogy így volt bazmeg!!!
    amikor épp le vagy fellszáltam a repülőről és megéreztem a friss kerozin szagát dobbant a szivem és azt mondtam magamba: igen, megérkeztem, itthon vagyok!
    na félre a mókával tényleg hazaértem csak kicsit sűrű volt a hazaút;
    Ottani idő szerint szerda 13:00kor hagytuk el a szállodát. Csütörtök reggel 9re ért a repülő párizsba, majd onnan repültünk tovább egy kisseb lélekvesztővel budapestre, haza délután 4re értem. Másnap letoltam egy 11 órás műszakot -5 órás időeltolódásba, enyhén eufórikus állapotba, képzelhetitek.. hát nem voltam valami kommunikatív
    Tegnap mentem dunaújvárosba suliba, röpke 10órás előadásokra este 10re értem haza. Ma hajnal fél1ig puskát gyártottam a mai ZHkra. Mire kész lettem akkor modnom na jó most alvás mert hajnal ötkor kelni kell, mondanom sem kell hogy hajnal 2kor tudtam elaludni az időeltolódés miatt. Na most újabb 12 óra előadás 2 ZH, 3 óra alvás és 4 redbull után köszi jól tök vagyok..
    Rióról még annyit hogy volt egy duuurva turbulencia az oceán közepén odafele, na akkor majdnem lepörgött az életem magam előtt... Egyébként majd jövőhéten felrakom a képeket tumbnailezve az útról, kommentezve, na majd oda lehet írkálni. (azt már csak zárójelbe jegyzem meg hogy holnap hajnalba megyek vonnattal 2 napra vidékre: :D)
    uff