12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#4445 Höhöhö running és a pályakészités :) -
TS Zolly #4444 Én is pont most néztem van é ápdét, de csak valami norbit találtam. Ráning is ápdételhetné már a pályáját. -
#4443 Néha téged is elkaptalak amikor épp sunyultál vagy már futottál a másik zászlóhoz :) Kis Teso meg barátott talált az MG3 személyében
És már megint nincs PoE2 update :( -
TS Zolly #4442 Ezért irtam, NÉHA nem bírtam a túlerővel. :P -
#4441 MG36 -
TS Zolly #4440 Egyedül voltam kettőük ellen. Öröm volt nézni, mikor csak hullotak mint a legyek igy is. Befehérítettem, oszt elmentem onnan. Ök meg észvesztve rohantak oda, versenyezve, ki öl majd meg. De mán nem voltam ott. :) Elbújtam a foglalási övezeten kivűl, és mikor elkezték vissza szinesíteni a zászlót, én mint egy túlképzett Predator előjöttem a rejtekhelyemből, és halált hoztam rájuk. Halálhörgésük közben haldokolva suttogták, a sátán jött el! :D
Igaz, volt néha, hogy nem bírtam a túlerővel szembe. :( -
Landor #4439 hmmm susnyás.. faller, orel...
nna jó úgy néz ki mégsem jöttem ki annyira a gyakorlatból! dologozott még egy kicsit ma hajnalban a 4 doboz redbull
Sőt! Szerintem Brazília őserdeiben új képességekre tettem szert! Ezentúl nyugodtan hívjatok egyszerűen csak Sentinel - az Őrszemnek!
-
#4438 Na jól elmész a susnyásba te :DDD -
Landor #4437 jah.. elküldtem fürödni, mert már tsen keresztül éreztem a szagát
ahh fallen.. ne is mondd.. hiányzik.. -
TS Zolly #4436 Szerverrő meg eltünt. Pedig millen fajányosan csesztettem öt és Kis Tesot Fallen madárcsicsergésektől hangos erdejében. :D -
Landor #4435 régi, de azért itt röhögsz rajta tsen bazeg -
nortsen #4434 Egy beteg ember
Ennyi időt ecsém. Én már reggel álmos voltam amikor felkeltem. -
TS Zolly #4433 Tényleg menj pihenni jópár órát. :) -
#4432 régi -
Landor #4431 Szellem kaki
Amikor érzed, hogy kijött, de nem látod a kagylóban.
Tiszta kaki
Amikor tudod, hogy kijött, látod a kagylóban, de semmi nyoma a
papiron.
Nedves kaki
Amikor ötvenszer kitörölted, de még mindig úgy érzed, hogy nincs
kitörölve, ezért beraksz egy kis vécépapirt a segged és az alsóatyád
közé.
Második hullám kaki
Amikor már térdig felhúztad a nadrágod, de hirtelen érzed, hogy van
még benned egy kevés, ami ki akar jönni.
Kiduzzadó-halánték-erek kaki
Amikor igencsak erőlteted, de végül nem lesz több, mint egy sovány kis
giliszta.
Iszákos kaki
Hosszú éjszakai ivászat utáni termés. Ismertetőjele a kagylóban
látható erőteljes féknyom.
Kukorica kaki
Önmagáért beszél.
Bárcsak tudnék szarni kaki
Amikor órákig ülsz a kagylón, de nehány fingon kivűl semmi nem
történik.
Gerinc-csapoló kaki
Amikor annyira fájdalmasan jön ki, hogy megesküdnél rá: keresztbe
tett lábbal csinálta.
Folyékony kaki
Amikor a sárgásbarna folyadék totálisan beteríti a kagylót is, meg a
seggedet is.
Meglepetés kaki
Amikor éppen nem vagy a vécén, mert biztos vagy benne, hogy csak
finganod kell ...de hoppá: mégiscsak kaki!
Boxolós kaki
Amelyik megüti a zacskót amikor kijön. (Csak férfiaknál...)
Kétszer koppanós
Egyszer koppan amikor leér a vége, egyszer amikor eldől. -
Landor #4430 vagy kaki -
Landor #4429 of koz!!!4
ja és klánnak ajánlanám: HOPE -
TS Zolly #4428 Nem kellen itt sirni ám! :P Van ez a poje összeröffenéses kis csapat, inkább abba nyilatkozzál, gyüszöl é? -
TS Zolly #4427 Nevet majd BurnBaby kitalálja, hamán BurnBaby Fans leszünk. :D
Tényleg! Mivan BB-el? Régen kláttam már fórumokon tevékenykedni. Bf taliról irt valamit utoljára ha jól emlékszem. -
#4426 Beteg -
#4425 1.HVA-The hungarian vietcong army
2.MH= Morcos Harcosok
3.THEA= Tuskó Hopkins Elit Alakulat
4.BKV-Bátor Katonák Voltunk
5.NMT--> Nincs mikrofon team
6.UFT--> Uaz fan team
7.Fidesz= figyelj ide sz*ros
8.MSZP-->Milyen Szépen Pofázol
9.Miép--> Vesszenek a sárgák!!
10.FFR-Force Feedback Rizs
11.SZDSZ- Szenvedélyel Duranto Szabadpolgárok
12.HT-Hanoi Tornyai
13.Ht-Honalj tisztitok
14.BBF-BurnBaby Fans
Még BFv-s időszakból visszamaradt nevek, amikor az uHs-re kellett név :) -
#4424 OKÉ fasza lesz ,benne vagyok ,valami fasza nevet kéne kitalálni a klánnak ,mint például a "KLegény és tanítványai":D
de tényleg ,mi lesz a nevünk? -
#4423 LOOOOOOL -
Landor #4422 de egyébként hogy így volt bazmeg!!!
amikor épp le vagy fellszáltam a repülőről és megéreztem a friss kerozin szagát dobbant a szivem és azt mondtam magamba: igen, megérkeztem, itthon vagyok!
na félre a mókával tényleg hazaértem csak kicsit sűrű volt a hazaút;
Ottani idő szerint szerda 13:00kor hagytuk el a szállodát. Csütörtök reggel 9re ért a repülő párizsba, majd onnan repültünk tovább egy kisseb lélekvesztővel budapestre, haza délután 4re értem. Másnap letoltam egy 11 órás műszakot -5 órás időeltolódásba, enyhén eufórikus állapotba, képzelhetitek.. hát nem voltam valami kommunikatív
Tegnap mentem dunaújvárosba suliba, röpke 10órás előadásokra este 10re értem haza. Ma hajnal fél1ig puskát gyártottam a mai ZHkra. Mire kész lettem akkor modnom na jó most alvás mert hajnal ötkor kelni kell, mondanom sem kell hogy hajnal 2kor tudtam elaludni az időeltolódés miatt. Na most újabb 12 óra előadás 2 ZH, 3 óra alvás és 4 redbull után köszi jól tök vagyok..
Rióról még annyit hogy volt egy duuurva turbulencia az oceán közepén odafele, na akkor majdnem lepörgött az életem magam előtt... Egyébként majd jövőhéten felrakom a képeket tumbnailezve az útról, kommentezve, na majd oda lehet írkálni. (azt már csak zárójelbe jegyzem meg hogy holnap hajnalba megyek vonnattal 2 napra vidékre: :D)
uff -
TS Zolly #4421 Akkor lesz kire bízni talán a szervezést. :D
Amugy kezdésnek jövő héten valamikor, nem rugjuk szét a Horda seggét? -
#4420 Majd megtapasztalod :D -
TS Zolly #4419 Ennyire??? -
#4418 Ne is mond, jópár órát végignyomtam vele ts-n és ezt években is lehet számolni ;) -
TS Zolly #4417 Fura egy alak ez a Landor. Reggel jobban szeretm a kávé illatát mint a kerozinét. :) -
#4416 Ja meglátta az ablakon keresztül a kis japoknak álcázott benszülöteket és akcióba lendült. Miután 3 sztuárdeszt is a földre terített és a pilóták is levélnehezékként zuhantak alá, ördögi kacajjal és lánggal a szemében repült bele a rizsföldekbe majd hatalmas robbanás után ezt mondta: „I love the smell of kerozin in he morning” :DDDD -
TS Zolly #4415 Lehet, hogy mégis miatta zuhant le egy repülő minap, a brazil öserdő felett??? Bf elvonási tünetek jelentkeztek nála biztos. :) -
Nauron #4414 ha jol emléxek nem tom:) -
#4413 Valamikor csak hazarepűl miután szétkempelte a brazil esőerdőt, pedig nem is vietnámban van :D -
TS Zolly #4412 De inglis tudásod viszont köllene. -
TS Zolly #4411 Áááááá! Tényleg! Szét robbanta itt mindent ha nem lehetne bent! Miko gyün is haza?
-
Nauron #4410 sztem a noob landort is irhatod oda:) -
#4409 Az én angolom "kicsit" gyenge, úgyhogy a war szervezés részemről kilőve :(! -
#4408 Én közlegény maradok ezt most előre elmondom, mindig is az voltam és az is maradok így legalább lecseszhetem a feletteseimet :D
Zolly: én a talpamra gondoltam :P már hóva gondoltál? hee? :D -
TS Zolly #4407 Kúva az nem copik inkább? Én nem tom, nem vótam még kúva. :) -
TS Zolly #4406 Zsolt1, Nortsen, Rusid, Neuron, Geronimo, Spitfire, Beers, Gerzson, Rogernyul, Klegény, és szerény személyem eddig.
KKKlegény! Arról van szó, hogy páran összegyüvünk, és alakítunk egy fun csapatot nem funolás céljából, és a Magyar Poe csapat szétszedi a külföldi csapatokat. Erre kell pár ember, kik leszervezik a gyakokat és a warokat. De ezeket a dolgokat ki válalja???