Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • TS Zolly
    Ugye te sem hiszed, hogy a pályaváltásra kiirt szavazás titkos. :D Hisz azt mindenki látja, gondolom még te is, ha szavaztál. Semmilyen kivételes csoprtba a fórumon nem voltam, hogy csak azok láthassák, kik a német oldalon vannak. Én spec nem szavaztam, csak irtam, a pálya bugos. Ebből kiderül, hogy azt a pályát válassza a német oldal ,,titkosan,, ???? Ezt valahogy meg is értettem. Az nem tom, hogy ellenséges fórom e, hisz Tubar, szavazás inditó, több klántársa, vasárnap még egy szakaszba voltak velem. :) Erre nem figyeltem. Ha igy van, akkor ugye te sem gondolod komolyan, hogy nem adnak egymásnak felvilágosítást, ha ,,titkos,, lenne??? Ez csak egy hüje ürügy az aláirosm miatt. Csak azért tettem be, lássák, nem egy ujkeletü játékos vagyok, szal van egy icipici tapasztalatom a játékba. Igaz a bf2-be. De még ez sem húzott fel agyilag vólna, ha a zighejezés miatt akarnak eltávólítani. Megértem, hisz a szlovákokkal nem jó a való világos a kapcsolatunk mostanság, és tényleg hihették, hogy Magyar náci vagyok. De nem ez akasztott ki! Hanem az, mikor irtam nekik, és törölték a hozzászólásomat. Nem vagyok perfekt angol, de amit akarok, azt pár szóba le tom irni, tehát meg is érthettek ,,ezek,,.

De már jól vagyok, kidühöngtem magam, lenyugodtam. :D Csak kikellett sirni magamat, azért irtam délbe ide. :DD Este megyek fel antikolni, és kimondottam csak szlovákokra fogok vadászni. :D És buzi az összes szlovák szlovák!!! :P