12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#4245 Tudom hogy amikor voltam síelni a szlovákoknál úgy 10 éve a szüleim mondták hogy ki ne mondjam azt hogy tót:D
Persze egy nyolc éves gyerek megfogad egy ilyen tanácsot???
Hát a felvonókezelő ritka nagy fasz volt utána:D -
#4244 nna akkor kis földrajz/történelem oktatás:
olyan, hogy szlovák, olyan nincs. tót, olyan van!
olyan, hogy szlovákia, olyan sincs. Felvidék, olyan van!
ha megnézed a tót címert, mit látsz benne?
segítek: a magyar címer egy részét átszinezve.
ezek az emberek egy kissebbség tagjai akik országát az 1900-as évek elején az antant hozta létre, úgy, hogy Magyarországot, a mi hazánkat megcsonkították.
az a népség akikről beszéltek egy kissebrendű senkiházi aljanép.
csak a miheztartás végett ;-)) -
TS Zolly #4243 :P -
TS Zolly #4242 Ugye te sem hiszed, hogy a pályaváltásra kiirt szavazás titkos. :D Hisz azt mindenki látja, gondolom még te is, ha szavaztál. Semmilyen kivételes csoprtba a fórumon nem voltam, hogy csak azok láthassák, kik a német oldalon vannak. Én spec nem szavaztam, csak irtam, a pálya bugos. Ebből kiderül, hogy azt a pályát válassza a német oldal ,,titkosan,, ???? Ezt valahogy meg is értettem. Az nem tom, hogy ellenséges fórom e, hisz Tubar, szavazás inditó, több klántársa, vasárnap még egy szakaszba voltak velem. :) Erre nem figyeltem. Ha igy van, akkor ugye te sem gondolod komolyan, hogy nem adnak egymásnak felvilágosítást, ha ,,titkos,, lenne??? Ez csak egy hüje ürügy az aláirosm miatt. Csak azért tettem be, lássák, nem egy ujkeletü játékos vagyok, szal van egy icipici tapasztalatom a játékba. Igaz a bf2-be. De még ez sem húzott fel agyilag vólna, ha a zighejezés miatt akarnak eltávólítani. Megértem, hisz a szlovákokkal nem jó a való világos a kapcsolatunk mostanság, és tényleg hihették, hogy Magyar náci vagyok. De nem ez akasztott ki! Hanem az, mikor irtam nekik, és törölték a hozzászólásomat. Nem vagyok perfekt angol, de amit akarok, azt pár szóba le tom irni, tehát meg is érthettek ,,ezek,,.
De már jól vagyok, kidühöngtem magam, lenyugodtam. :D Csak kikellett sirni magamat, azért irtam délbe ide. :DD Este megyek fel antikolni, és kimondottam csak szlovákokra fogok vadászni. :D És buzi az összes szlovák szlovák!!! :P -
n003 #4241 ok .. csak vele már találkoztam páblikon :)) -
#4240 Zolly elolvastam a rád vonatkozó részt a fórumukon, és nem azért töröltek mert "kis Hitler" vagy.
Szavazást írtak ki rád ezzel az indokkal: "Suspend Player Zolly from German team for leakage military secret"
Magyarul: Felfüggeszteni Zolly-t a német csapatból, katonai titok kiszivárogtatása miatt. A szavazás eredménye 33 / 8 lett.
Indok: Egy fórum topic, ahova beírtál.
Az, hogy nem tetszett nekik az aláírásod az csak hab volt a tortán.
Nem értesz szlovákul, és pont az ellenség fórumába írtál bele.
Épp azon törték a fejüket, hogy a Német csapat melyik mappot fogja majd választani a következő war-ra. A Guardian-t vagy a Rivne-t. Erre te beírod, hogy a Guardian map bugos. Ergo megadtad az ellenségnek a választ.
Ezért raktak ki téged. -
theodor #4239 Hát erre rábasztatok mivel még csak köze sincs a nickemnek a theodorhoz. -
#4237 Azért írtad be "ezeket" az aláírásodba, mert ez a hitvallásod, és ezt szeretnéd megosztani másokkal. Engem momentán nem zavar, de valószínüleg nekik ez most nem jött be, még a szmájlid ellenére sem. Kétlem, hogy bármi esély lenne arra, hogy visszarakjanak. Szóval így jártál.
Amúgy az első mondatoddal 100%-ig egyetértek. Magyarverő, gyűlölködő, hazug -ök. -
#4236 Látod így jár az aki ennyire fórumbuzi :)
Basszus ha te meglátsz egy fórumot, rögtön késztetést érzel rá, hogy beleírj. -
TS Zolly #4235 Q anyukat a buzi szlovákoknak. Reggel csak a szokásos körsétámat tettem a különféle fórumokon, igy a privat ranked fórumát is meglátogattam. Poe2 részben há mit látok???? Szavazás volt ellenem, hogy kirakjanak e az lwtb-ől. Problémája a kis csoringer kecsegnek az volt, szavazás lett kiirva, a németek melyik mapot válasszák a mai waron. Irtam nekik, Guardian map bugos. Mondjuk hibás voltam én is abba, hogy az aláirásomba szerepelt ez. Ö a hitleres és zig hejes dolgot nem komálta. Irtam, én nem vagyok se náci, se fasiszta [ pedig nagyon is az :D] főleg nem 32 évesen. Csak poénból irtam azt bele akkor, ráadásul a :D jel ott volt mögötte. Erre kitörölte a posztomat, és töröltek az lwtb warokról is. Tudom hogy ök bármikor törölhetnek engem onnan, de nem lehetne ezek ellen valamit tenni??? Bosszu ezért, és a multkoriért amikor a Magyarokat lebuzizták. -
TS Zolly #4234 :D -
#4233 Most már én is megprobálok lenni. -
#4232 Szivesen, jövök csütörtökön is ha kell ;-) -
#4231 Csütörtökön 19:45-től-21:00-ig kb maptesztelünk a horda szerveren. A map linkje ma estétől lesz elérhető itt vagy a huncup oldalon.
Örülnék neki ha minél többen jönnének, nem szeretnék fércmunkát kiadni a kezemből.
Külön köszönet Zsoltnak és Zolly-nak akik a múltkor is feljöttek és darabokra lőttek minket. -
#4230 - Jelentem a Woodland map hibáit kijavítottam, pár új dolgot hozzátettem, ma éjszaka a full renderelés is lefutott rajta. Csütörtökön még tolunk rajta egy tesztetet, utána küldöm fel a poe2-s stábnak.
- Még van 2 térképre ötletem, amit el is fogok készíteni. A vázlatai már elkészültek. Az egyik szintén infantry lesz, fenyveses dombos ilyesmi. A másik szigetekből áll, egy kastély lesz a legfontosabb pont, a szigetek között csapatszállító helikopterekkel és (kevésbé) csónakokkal lehet majd közlekedni. Conquest map leginkább, de alapvetően erdős lesz az is. -
#4229 komolyan bazki siralmas hogy üresek a poe szerverek:( -
#4228 menjünk... mindjárt ápgrédelem a telefonom szoftverét, (hogy fusson rajta a poe ) azt megyek felfelé... -
#4227 mé üresek a szerverek? mennék jáccani magyarokkal!!! -
TS Zolly #4226 Nem vagyok feszült, de részemről mehet a nyulvadászat. :D -
#4225 Khmm... mi lenne ha a keletkezett feszkót mondjuk ma este 8 körül vezetnétek le valamelyik poe szerveren? -
Deqwator #4224 -
haxoror #4223 Az a banán nem az itteni megszólalások hanem a szerveres dolgok miatt esedékes sztem :)
-
n003 #4222 he .. theodor névre rákeresel és kidob 34 ijjen nevű nicket! .. szerinted???? :DDD -
Nagydög #4221 Jajj ma'! Ez itt egy kocsma. Ha vannak is kisebb keselesek, es egyebb barati pofonvaltasok, azert a szervereken meg szivesen keresztul lojuk egymast, vagy figyelunk egymas hatara, ha egy oldalra keveredunk. -
#4220 Szted? -
#4219 Jáááááááááááj!Akkor Global bant neki!!!! -
n003 #4218 amúgy te a theodor0 néven nyomulsz bf2-ben?? -
#4217 Be kell polyazni a pocsodet? :) -
Nagydög #4216 Az effele verbalis csorteket nem feltetlenul az alaphelyzet vazolasaval kell kezdeni. A szemelyi higienere majd maskor terjunk ki! -
#4215 deazért még kívánod análisan? -
theodor #4214 Máris barna a gatyóm -
#4213 szőni is tudsz? -
n003 #4212 jahh mer ő egy önző dög aki csak a kisújját adja :DD egyébként tényleg mijjen faszányosan összelehet veszni egy kis félreértésen .. hmm -
#4211 Ííí. Jóreggelt szivi! :DDD Odaadod a kisujjad és egyből a karod kell... :D -
Nagydög #4210 Ne velem kekeckedj, szivi! Egyreszt ha nem tunt volna fel, kvazi teged vedtelek. Masreszt meg, ha beszologatasrol van szo, akkor sokszoros tuleroben vagyok veled szemben. -
#4209 Semmi gond :) csak épp te jutottál eszembe amint letudod támadni az embereket az írásaidal :) -
#4208 nem, majd akkor megy legközelebb ha kijavítottam a bugokat. hétvége felé, illetve meglátjuk h haladok. -
#4207 holnap is megy majd a map? me ma bizti nemtom kiprobázni:/ -
#4206 Hát ja miután visszajöttem jordániából a fél testem csoki volt a másik fele meg fehérebb.Mint abban a danett reklámban ahol a fehér gyerek félig afro lett... -
#4205 Köszi srácok, találtunk vagy 12 bugot, szóval egész jó az arány. Javítgatom őket.
Remélem legközelebb többen is leszünk.