Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • TS Zolly
    Azért irtam, mert egy térdenállos szeretetre invitáltad Beers barátomat, ki a jelen oldal többszöri átolvasása után sem küldött el kimondottan téged melegebb éghajlatra, hanem csak azokat, kik nem veszik a fáradságot, hogy megvegyék e hatalmas bugokkal körültüzdelt pofátlanult drága játékot. Mivel warezzal nem foglalkozunk,[ általános elfogadás szerint ] ezért gondolom neked eredeti, és nem fáj a kemény fejed, felmehetsz e a CoR szerverre, még akkor is, ha üres, vagy tele van. Ha netalántán mégsem eredeti a játékod, akkor magadra vess. És a CoR szerverre az érthető okokból nem jó neked. Nem tudom, látod e dolgok lényegét? Szal, nem téged, hanem a warezos kötekedő himvesszős kalapokat küldte el a nöi nemi szervbe, kik nem tudják megérteni, a CoR szerver akkor is eredetis marad. Ha meg nem jó nekik, mehetnek anik szerverekre, ahol nagyon sok a tört verzios játékos, és ezért a szinvonal sem a legfényesebb. Elismerem, vannak ott is eredetis jó játékosok, de a többség, kik csak kipróbálják a gamét, plecsniket is akarnak, oda mennek fel, és pár hét után törlik a gépükről. Kiknek viszont megtetszik a bughalmaz, megveszik eredetibe, és akkor feltudnak menni, bármilyen szerverre, akár hivatalos rankedra is. CoR ezen okokból eredetis, védik a kis kecseg warezosoktól azokat, kik megvették a játékot.

De mint irtam az elöbb, gondolom téged nem érint, mert eredetid van. :P