12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • joebacsi
    csak megkéne találnom, hogy melyik portot is kell lezárni, és akkor valszeg a cor is tört lesz :)
    deazért nyugodtan veszekedjetek még, nemvagyok semmi jó flém elrontója :D
  • TS Zolly
    ,, Különbséget tenni emberek között az alapján hogy eredetiben van meg neki a játék vagy warezolt kb annyira értelmes mint különbséget tenni emberek között az elért rangok szerint. ,,

Hááááát ............. , rang alapján nincs is értelme, de eredeti vagy nem erdeti közt azért lehet, és kell is.
  • Polemius

Az infantry szerveren nem láttalak mostanában. Nem szereted vagy csak elkerültelek? :)
  • haxoror
    "nem téged, hanem a warezos kötekedő himvesszős kalapokat küldte el a nöi nemi szervbe, kik nem tudják megérteni, a CoR szerver akkor is eredetis marad."

Inkább te nem tudod megérteni hogy senki, SENKI nem pattog azért hogy a CoR tört legyen, pusztán megjegyeztük páran hogy törtként nagyobb forgalma lenne.
    Az antik "fényes" színvonaláról meg annyit hogy érdekes módon a normál rankedre ment az anyázás MINDIG mert a 10 éves vérpistikék OTT JÁTSZANAK hogy a hülye plecsnijeiket megkaphassák.
    A szkriptrendszernek hála igenis kultúrált a játék az antikokon.

Különbséget tenni emberek között az alapján hogy eredetiben van meg neki a játék vagy warezolt kb annyira értelmes mint különbséget tenni emberek között az elért rangok szerint.
  • TS Zolly
    Bor??? Egye kukuc, semmi jónak elrontója nem vagyok. Mivel nekem is köne még egy giga ramocska, ezért másnem, majd szerveren találkozás esetén, megbeszéljül lövés elött, ki huljon el. :D
  • Zs0lt1
    tőlem sert ne várj, max bort :P
    a fejest is csak fizu után kaphatod meg, mert mégegy giga ramocska igencsak kívánkozik a gépembe, anélkül csak áldozat leszek, azt meg nem engedhetem meg magamnak :D
  • Polemius
    Semmivel nem volt kevesebb jogom válaszolni neki, mint neked az én hozzászólásomra. Mert ugye akár az övének én is lehettem a címzettje (az, hogy te miket feltételezel, az a te dolgod, kit érdekel?). Míg az én válaszomnak egyértelműen nem te, hanem ő volt a címzettje.
    Egyébként a nyálverés téged jellemez. Én csupán reagálok amikor hozzám szólnak. És hasonló stílusban ahogyan azt teszik. Aki venné a fáradtságot és visszakeresné, az látná: nem szokásom anyázással nyitni. Míg te ezzel kezdted.
    Játékelmélet. Tit for Tat. De gondolom nem sokat mond neked. Utánakeresni meg úgysem fogsz.
  • TS Zolly
    Ja. Gondolkodtam már, valamelyik trs kollega tehetne nekem egy szivességet, de sajna elötte iró megelőzte mind. :P :D Igy nem marad más nekem vigaszdijjul, kénytelen leszek a maident este félre tenni, és kiosztani pár fejest, a trs klánjelzésű embereknek az este. :D De megvesztegethető vagyok, jó serrel. :P
  • TS Zolly
    Tévedésben vagy. Én azt feltételezem, neked eredetid van, ezért jogtalanul bíráltad Beers postját. Hisz itt mindenkinek eredetije van. Neem??? És viszont megjegyzem, folyamatos nyálverési jelző téged illet. Beers meg azért nem válaszól, mert ö most melózik ezerrel. De ismerem öt annyira, fog neked érdembe válaszólni, ha gép közelébe jut.
  • Polemius
    Feltételezésekből indulsz ki. Ugyanezzel az erővel azt is feltételezheted, hogy nekem nincs eredeti, és engem is elküldött. Egyébként meg mennyivel jobb több embert egyszere szidni, mint egyet? Megjegyzem, azóta is te vagy aki itt folyamatosan veri a nyálát, nem pedig akinek válaszoltam.
    Nem tudom látod-e a dolgok lényegét?
  • Zs0lt1
    Nna a poe topikba is végre beköszönt a flém :D
  • TS Zolly
    Azért irtam, mert egy térdenállos szeretetre invitáltad Beers barátomat, ki a jelen oldal többszöri átolvasása után sem küldött el kimondottan téged melegebb éghajlatra, hanem csak azokat, kik nem veszik a fáradságot, hogy megvegyék e hatalmas bugokkal körültüzdelt pofátlanult drága játékot. Mivel warezzal nem foglalkozunk,[ általános elfogadás szerint ] ezért gondolom neked eredeti, és nem fáj a kemény fejed, felmehetsz e a CoR szerverre, még akkor is, ha üres, vagy tele van. Ha netalántán mégsem eredeti a játékod, akkor magadra vess. És a CoR szerverre az érthető okokból nem jó neked. Nem tudom, látod e dolgok lényegét? Szal, nem téged, hanem a warezos kötekedő himvesszős kalapokat küldte el a nöi nemi szervbe, kik nem tudják megérteni, a CoR szerver akkor is eredetis marad. Ha meg nem jó nekik, mehetnek anik szerverekre, ahol nagyon sok a tört verzios játékos, és ezért a szinvonal sem a legfényesebb. Elismerem, vannak ott is eredetis jó játékosok, de a többség, kik csak kipróbálják a gamét, plecsniket is akarnak, oda mennek fel, és pár hét után törlik a gépükről. Kiknek viszont megtetszik a bughalmaz, megveszik eredetibe, és akkor feltudnak menni, bármilyen szerverre, akár hivatalos rankedra is. CoR ezen okokból eredetis, védik a kis kecseg warezosoktól azokat, kik megvették a játékot.

De mint irtam az elöbb, gondolom téged nem érint, mert eredetid van. :P
  • Murry
    Most, hogy mondod, talán be kéne kapcsolnom az msn-t. :)
  • n003
    gyerekek!! minek veszekedni!! ...ha lehet verekdni is
  • Polemius
    Az első hozzámszólásod ma: "Ki a fasz vagy te".

Én is ezt mondom, mindíg voltak ilyenek..
  • TS Zolly
    Ne aggodj, nem fogom felvenni a stilusát. Tudod, mindig voltak ,,ilyenek,,.
  • joebacsi
    áhh...majd ha minden kötél szakad :PP
    (amúgy oflány vagyol nálam)
  • Polemius
    Csupán az aláírásodban olvasható szöveg szellemében válaszolgatok nekik.
  • Polemius
    Csak félve mertem javasolni. Bár remélem a többi jelenlegi és ex-tagotok nem olyan mint a lenti kettő. Régebben összefutottam pár CoR-ossal és normálisnak tűntek.
  • Murry
    Joe! keress meg msn-en és segítek.
  • Nagydög
    Na, elhuzhattok ezt az emelkedett tarsalgast folytatni iziben! Intezzetek privatban, ne a forumot teritsetek be a hatalmas csipkes-habos lelkecsketekkel!
  • Murry
    Nyugi! Ne erről szóljon ez a topic pls.
  • Deqwator
  • Murry
    "Esetleg a CoR-t is megkérdezhetitek.."

Esetleg, ha minden kötél szakad, és már nem maradt senki más a világon... :)
  • Polemius
    Te kis porbafingó mitugrász! Nem látsz a szemedtől? Különben is ki vagy te? Tettél _bármi_ hasznosat is már a közösségért? Vagy csak pattogsz itt és jártatod a szádat?
  • Polemius
    Ő szólt be nekem, én hozzá sem szóltam. Előtte meg csupán hasonló stílusban reagáltam mint amaz a hozzászólás íródott. De úgy látszik, amolyan más szemében a szálkát is effektus működik. Nekik lehet ilyen hangnemet megütni, másnak nem.

Egyébként mondtam, tőlem azt engednek be (vagy nem engednek) akit akarnak. Akár le is jelszavazhatják, hogy csak az ő klánjuk szaladgáljon rajta, az ő dolguk.

A private rankedséget meg nem tudom hol lehet intézni, de szerintem ha az adminnak írtok mail (Gondolom kint van valahol az oldalon a címe, vagy a fórumban), akkor elmondják. Vagy kérdezzétek meg a <<DRAGON>> klánt, ők egy ideig így működtették a szerverüket. Csak aztán leálltak vele technikai gondok miatt. Esetleg a CoR-t is megkérdezhetitek..
  • TS Zolly
    Jól látod Dzsótata a dolgokat. Nem vagyok CoR-os, de tényleg bántóan hat rám, minden CoR elleni támadás. Főleg, ha egy ilyen senki teszi.

Private Ranked szerver ügyébe keresd meg Murryt, esetleg itt kérj segítséget. Viszont ha lesz Magyar honba két PR Poe2 szerver, akkor beszéljetek össze, az egyiken kimondottan tankos mappok, másikon meg inkább gyalogos pályák legyenek.
  • joebacsi
    persze, alap, ha minden bukik énis így próbálom lerázni a vadászt...egyébként meg szuhojjal az a trükk, hogy magasan (7-800) szabad csak "utazni" vele, és zuhanva lecsapni, mert utánna vanmég elég energiád visszanyerni a magasságodat, és kevés ideig leszel a vadászok szeme előtt...illetve ha mégis észrevenne, akkoris van annyi energiád, hogy azt a 4 rakétát kimanőverezd...
  • Nagydög
    Jo, hogy kepesek vagytok megutni egy ovodas szellemi szinvonalat olykor.
  • joebacsi
    nyugi...zolly is koros arc volt sokáig, így nemcsoda ha a torkodnak ugrik, miután beszólsz valamelyiküknek :)
    hülyeség most belemenni értelmetlen anyázásokba...
    egyébként meg az "én szerverem én váram" mindig érvényesülni fog...mivel nem a publik nép tartja fennt a szervert, hanem a csapattagok, így ha ők aztmondják, hogy nemlesz tört, akkor hülyeség erőltetni...
    egyébként hol merre mikor mennyiért lehet elintézni ezt a private rankedságot?
  • Polemius
    He? Látom nem érted. Pedig a másik hozzászólás alatt még oda is írtam, hogy csak azért írtam bele, mert láthatóan abba az álatfajtába tartozik akinek lételeme, hogy minden hozzászólásba kell valami káromkodás. Úgy látszik te is ilyen vagy. (?)
  • Nagydög
    Csak repulok ellen van nagy bajban. Bar ha szerencsed van, ki tudod hasznalni a lassusagat. Forduloba csurni, aztan visszabb venni a gazt. Ha jol csinalod, tulszalad rajtad az uldozo.
  • TS Zolly
    Nagyon sajnálak, hogy az élet igy kicseszett veled.
  • Polemius
    És TE ki a fasz vagy, hogy megmondja hogyan beszélljek? Különben is, szóltam hozzád seggfej?

Egyébként meg egyrászt olvass vissza mire válaszoltam. Másrészt pedig olyan stílusban válaszoltam, ahogyan megszólaltak. Olvass vissza mire reagáltam.
    (Mint most is épp.)
  • Polemius
    Egyébként nekem aztán tök mindegy, hogy kit ended be a CoR szerver és kit nem. Csak arra tettem egy utalást, hogy miért áll üresen amikor a rendszerhez csatlakozott többi PoE szerver meg dugig van.
  • joebacsi
    joaz a szuhoj :)
    sztem az a plusz hőcsapda se kell rá, csak okosan kell használni...lehet vele aprítani rendesen, tegnap cor-on páran tapasztalhatták :D
    nézem pont épp most lett az ellenségé iszonyat gyorsan, hát gondoltam elnézek oda...elég nagy magasságból szépen rázuhanva, látom, hogy 4 tank épp szép alakzatba akar állni...hát a 4 bomba megtette a hatását, rögtön nemkellett a tankoknak az alakzaton stresszelniük :D
    csak azvolt a szépséghibája a dolognak, hogy egy sunyi gerzson meg légvédelmezgetett a közeli dombtetőről, őt sajna nemérte el az áldás, de megvolt szerencsére a lendület, és eltudtam húzni idő előtt :)
  • TS Zolly
    Ki a fasz vagy te, hogy igy beszélj????
  • Polemius
    1. A CoR-ra is be lehetett menni eleinte bármilyennel. Ha most nem lehet, akkor majd nem lesz rajta több játékos, mert oda mennek ahol van kivel játszani.

2. Ha ez nem tetszik akkor bekaphatod a faszomat. Meg a többiekét is.

Nem értem miért jó valakinek, ha ilyeneket írnak a hozzászólásba, de ha te így szereted, akkor tessék.
  • Polemius
    Igen, pontosan erre gondoltam.
  • Nagydög
    Akkor valtogatni kell, mert a remek BF motor miatt hirtelen tunnek fel a jarmuvek az uton, altalaban mikor mar keso.(Mas kerdes, hogy a MIG-25 viszont jeloli a fodi celpontokat is. ) A valtogatas viszont a korulmenyes fegyvervaltas miatt gazos kicsit.