Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • TS Zolly
    Te figyu!!!! Nekem sem jött be ez a poe, de eszembe se jutott fikázni. Többieknek tetszik. Véleményed miatt senki nem fogja törölni a gépéről. Én spec vissza az alap gémhez.

Tankozás. Szerintem is túl sok. Páncélzata az at-nak erős. Sok növényzet miatt néha azt sem tudom honnan a faxbaol gyün az enemy armor. Hangját hallom, de nem látom. Mire észreveszem, túl késő. Talán akkor van a bokorugrónak halvány esélye nem megsinyleni a tankal való találkozást, ha elötte bemérték. DC-en más volt valahogy. Gyalogosan is lehetett érvényesülni, még a kimondottan tankos pályákon is. Persze! Most a főokosok elkezdik megint mondani a szakasz erősségét. De mi van akkor, ha egyedül maradtál az ellenség által befehérített bázisodnál? Tudod jól, semmi esélyed nincs? Csapat társak max 15 sec mire rádszületnek? De már tudják hol vagy? DC-en nem estem kétségbe, pár rpg, és lazultam mire a társak oda értek. Itt viszont van, hogy a töménytelen mennyiségü jármü ellenére sincs semmi amit elvihetnél.
    Ja! Ezeket miért irtam? Mert bf2-en, és a dc-en is jobban szerettem a gyalogos harcokat. Karkand, mustár sziti, sarki péniszkula, lost vilmos, bashra edge-nájt, al nas stb. És ennek ellenére sem megyek el csézni!!!4