12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#3123 Véleményem szerint simán kilőhetőek a tankok. Tegnap CoR szerveren bemászott egy házba 3 AT-s + support, és mindenkit kiszedtek aki odament, csak én vagy 3x haltam meg tankkal, pedig szereltem is.
Kubra Dam az egyik legbénább map a BF2-ben, már a játék megjelenése óta gyűlölöm és kezét törném annak aki megszülte.
Ja és c4 kill is volt. :) Bementem házak közé, mondom jól megvéd a bombázások ellen, erre egy gyalog le c4-ezett, enné meg a kefét.
Én hiányolok pár igazán városi infes mapot, mivel jelenleg nagyon járműorientált a játék. Ha csinálnak még 3 igazi infes mapot mint a Fallen, akkor király a játék.
Bugokat meg véleményeket meg a poe fórumra be kell írni és tutti h átolvassák és javítják majd nem úgy mint a dice.
Schrank senki sem kötelezett arra h poezzál, sokaknak messiás a játék, sokaknak kudarc, sokat ki se próbálják. De valóban unalmas az amiket írsz.
Legalább most már tudom mivel mit kell lőni mert nem tudtam melyik lőszer mire való, kösszi srácok.
-
#3122 Nuke: Amikor az ukrán oldal egy mozgó nukleáris rakétát szállitó teherautót véd, a németeknek meg fel kell robbantaniuk. -
Nagydög #3121 A Nuke nekem igy hallas alapjan nem jon be, a frontlines viszont tetsz. -
q13579 #3120 Nem nagyon értem, hogy miért csak conquest -ek futnak a szervereken. Csak pár darabon fut a nuke objectives és a frontline.
Holott a objective deatmatch jellegü dolognál taktikusabb game nincs.
A frontline meg ugye kiküszöböli az a "marhaságot, hogy a legtávolabbi zászlót is gondnélkül behuzhatja egy szakasz, aminek igazságszerint semmi valóságalapja nincs.
Nem lehetne esetleg magyar szervereken egy-két napig probaképpen kiprobálni egyiket másikat? -
#3119 Mi lenne ha abbahagynád az állandó fikázást? Amiota ismerlek csak ez megy a DC király, DC jobb, BFV lámák, vacak poe. Unalmas már a dumád és a hozzá állásod mindenhez. Már azt sem értem minek bf2-zől ha annyira kritizálod. Akkor menj vissza DC-ni. -
#3118 Hja, csak épp akkor nincs ott egy supportos amikor kéne. :P -
Rafia #3117 Ja igen, semmi értelme nem volt csapatban mozogni Karkandon, mert jött 30 másodpercenként az áldás. Egy 6 fős, együtt mozgó squad már garancia volt rá. Itt legalább ez nem zavar be. -
Rafia #3116 Ha nem tetszik ez a mod, akkor mondjuk próbálj ki egy másikat, pl.az OPK-t. Nekik úgyis nagyobb szükségük van játékosokra.
Nem véletlen, hogy sok a tank/jármű, az alap bf2 ui. nagyon gyalogorientált. Végre egy kis metál. Emiatt (és persze a HE gránátok miatt) gyalogosként sokkal óvatosabbnak kell lenni.
3 RPG épp elég az at soldiernek, így legalább van értelme az ammot dobálni. -
#3115 Szerintem nem furcsa hogy HEAP-el nem tudsz kárt okozni tankokban lévén az tulajdonképpen egy repeszgránát. Vannak dolgok amik pl. nekem se tetszenek, de azokat én főleg a bf motor számlájára írom. Pl. nem mindig tudok beszálni a járművekbe ,rengetegszer van olyan hogy a commander letkáz holott a közelenben sincs. Mondjuk a commander által küldött arty kicsit se hiányzik szvsz. a legnagyobb faszság volt a játékban , a poe2-ből én még a sqwadleaderre való spawnolást is korlátoznám, legalábbis saját zászlótól való távolságtól függene hogy mennyi a spawntime ha leaderre akarsz spawnolni (bf2-ben ezért utáltam a warokat, mert szerintem gyökérség ,hogyha egy ember átjut a frontvonalon akkor mögétek tud spawnolni a fél hadfseregük.). Nah bocs a fogamzás beli zavarokért, de korán van :). -
n003 #3114 háát ez egy csipetet erős :)) az egész poe-ban nincs ojjan map ami kubrajellegű lenne ezért nem teccik neked a mod?! lol .. az hogy végre két fajta lőszer van a tankhoz szerintem naonkirály: sabot a tank ellen heap a gyalog-könnyűpáncélzatú célokra és a német heli tényleg egy pukk heap-al .. vagy vegyük a légvédelmet ami végre használható :) shilkával már-már túl eccerű lelőni a német harcihelit -
n003 #3113 ezaz :) -
Nagydög #3112 A #3100-ban haxoror altal linkelt oldalon mindenfele hasznos infot megtalalsz. -
#3111 Kell egy arty amiben ülnek és 'ready'-t jeleznek. Onnantól kezdve adhatsz célt neki a távcső + taccom kombóval. Nyilvánnyaló, hogy jó, hogyha egy szakasztársaddal összedolgozva próbálkozol tüzérkedni.
éééss, Jó hajnalt mindenkinek! -
#3110 Sziasztok!
Létezik a modhoz valamiféle kézikönyv szerű dolg (leírás).
Én pl. a távcsővel nem tudtam még bemérni semmit.
Tudom,hogy rádioval együtt müxik,de nem tom hogyan. -
Nagydög #3109 Szerintem rendben van a tankok ereje, talan csak kicsit tobb loszer kene az AT-s arcoknak. Szerintem realis, hogy a tankok a sik videk urai, az epuletek kozott viszont pillanatok alatt szettepi ket AT-s. Itt raadasul elvezetes tankcsatak vannak, helyezkedessel, manoverezessel. -
TS Zolly #3108 Pedig elhiheted, az adminok nem rúgnak ki helycsinálás miatt Magyar klánjátékost. Csak okkal. Főleg nem egy fórumos arcot, kit ismernek innen. -
TS Zolly #3107 Te figyu!!!! Nekem sem jött be ez a poe, de eszembe se jutott fikázni. Többieknek tetszik. Véleményed miatt senki nem fogja törölni a gépéről. Én spec vissza az alap gémhez.
Tankozás. Szerintem is túl sok. Páncélzata az at-nak erős. Sok növényzet miatt néha azt sem tudom honnan a faxbaol gyün az enemy armor. Hangját hallom, de nem látom. Mire észreveszem, túl késő. Talán akkor van a bokorugrónak halvány esélye nem megsinyleni a tankal való találkozást, ha elötte bemérték. DC-en más volt valahogy. Gyalogosan is lehetett érvényesülni, még a kimondottan tankos pályákon is. Persze! Most a főokosok elkezdik megint mondani a szakasz erősségét. De mi van akkor, ha egyedül maradtál az ellenség által befehérített bázisodnál? Tudod jól, semmi esélyed nincs? Csapat társak max 15 sec mire rádszületnek? De már tudják hol vagy? DC-en nem estem kétségbe, pár rpg, és lazultam mire a társak oda értek. Itt viszont van, hogy a töménytelen mennyiségü jármü ellenére sincs semmi amit elvihetnél.
Ja! Ezeket miért irtam? Mert bf2-en, és a dc-en is jobban szerettem a gyalogos harcokat. Karkand, mustár sziti, sarki péniszkula, lost vilmos, bashra edge-nájt, al nas stb. És ennek ellenére sem megyek el csézni!!!4 -
#3106 mert iszonyat gagyik a pályák én hármat próbáltam ki de nem merném egy kubradam mellé állítani egyiket sem alap bf-nél itt hisztiztek hogy tankkal 2 lövés egy heli ebben is de ez PoE ebben szabad szarnak lenni mert PoE -
#3105 Spammelek én is...
Az viszont határozottan kellemes, hogy a soktankos pályák azok tényleg tankozásra vannak megcsinálva. Azért utáltam tankozni alapBFben, mert ott a tank egy tehetetlen, tohonya dög, mindig beakad valamibe, és mindig elő tud ugrani valahonnan egy orvC4es. Itt annyira nem jellemző a C4 általi halál... -
#3104 Ja, egy kizárólag antitankokból álló 6fős squad... Nagyon nehezen lőhetőek, és nagyon sok van belőlük. Gyakorlatilag a gyalogosok csak dísznek vannak a pályán. Valami középút kellett volna, vagy kevesebb jármű, vagy kicsit gyengébbek...
Mindegy, játszok még vele egy kicsit, biztosan meg fogom szokni...
Az még nagyon idegesít, hogy összecserélgették a felszerelést. Főleg antitanknál. Egérre beállítottam a 3-as billentyűt, szal a puskámat bármikor elő tudtam kapni alapBFben. AT meg a kályhacsövet veszi elő... Na mindegy, ez is megszokás kérdése csak.
Az is felettébb zavar, hogy a német oldalnak szinte nincs is ironsightos fegyvere, csak távcsöves. Messzire ironsighttal szoktam nézelődni, de a távcső fekete karikája nagyon leszűkíti a (nagyítva amúgy is szűkebb) látómezőt...
Na, mindegy, jó ez tényleg, nem is fikázni akarom. De szinte mindenki csak ódákat zeng róla, nekem azért vannak dolgok, amik nem tetszenek benne. -
#3103 Aham... Gondoltam rá, hogy számíthat a találat szöge, de nem néztem ki ennyit a modból... :) -
haxoror #3102 Na mégegy spam!
Én speciel kimondottan örülök hogy itt is megvan a DC "betegség", egy rambó tényleg nem tud kiszedni egy tankot de egy squad már gond nélkül megbírkózik vele, jót tesz a játéknak az erős tank, persze csak ha nekem is jut egy hehehe -
haxoror #3101 Engem is megzavart hogy 3 találat sokszor nem elég -
haxoror #3100 Hát ja, egy kicsit zavaros ez a HEAP dolog mert (szerintem) eleve HEIAP (High Explosive Incendiary/Armor Piercing), jobb lett volna a HE (High Explosive).
Leírás hogy mi, mit és hogyan sebez. -
#3099 Tankok sebzésrendszere hogy működik? És a lőszerek?
Van, hogy beleküldök 5öt is az ellenséges tankba(seggbe, lánctalpba, akárhová), az megfordul, és két lövésből kilő. Sabottal is, HEAPpal is próbáltam, nem jöttem rá, min múlik.
A HEAP az nem High Energy Armor Piercing? Azt hittem, hogy az az erősebb, aztán meglőttem vele háromszor egy üres artilleryt és két csíkja ment le...
Egyébként úgy néz ki, hogy ez a PoE is megkapta a DCbetegséget, hogy gyalog nemigen lehet érvényesülni. Gyalogosharc csak a zászlók foglalókörzetében létezik, a tankokat meg szinte lehetetlen kilőni ATvel. 5 méterről az összes raktámat belelőttem egy figyelmetlen tank oldalába/seggébe, és csak így sikerült nagy nehezen lángolósra lőni... -
#3098 Igen kevés dolog tudja BFel kapcsolatban felbaszni az agyam, de a bunkó adminolás az rohadtul. Nagy nehezen beküszködjük magunkat 4-en a fullos szerverre, jópár kör, mire egy oldalra sikerül állni, aztán "Making room for an admin". Köszi. Megnéztem utána a játékoslistát, volt vagy 3-4 egyértelműen külföldi játékos.
Ráadásul pár hete basztak ki GS.BF2-ék a szerverükről ugyanígy, helycsinálás ürügyén. -
#3097 Persze, majd screenshotolok, nem? Nem nektek szólt, rohadtul nem érdekel, hogy elhiszed-e. Annak üzentem, aki kirúgott, és az meg úgyis tudja magáról, hogy ki volt. Nekem fogalmam sincs, nem is érdekel. Az viszont tuti, hogy a helycsinálást mi mindig a külföldieken kezdjük. Szerintem parasztság, még Janekot sem rúgnám ki, ha van full noname ismeretlen játékos. Mi meg voltunk benn vagy 4en 7th-sek. -
#3096 megkeresem a dezertkonphlikttopikot hátha van ott valami kézzelfogható bááár ezek után -
Landor #3095 remélem több hozzászólásod nem lesz ebben a topicban, mert már nagyon unlak -
#3094 PoE2 1 install egy próba : zuhan -
#3093 Eurotoger: 1 heap lövedék, zuhan
Hind: 1 heap lövedék és egy gépágyú sorozat, zuhan
[megy aludni] -
#3092 Szerintem Gerzsont interjúvold meg ezügyben, mert a múltkor nagyon ügyin szedegetett le minket Nortsennel - tankból. -
#3091 Most nézegettük GOroval, de nem sikerült leszedni a Eurotigert egy lövésből. Vagy van valami spéci felület rajta ahol el kell találni?
Amire viszont rájöttünk, hogy tök mind1 a tanknak melyik töltetével találod el a helit ugyanannyit sebez rajta. (ugyanúgy két lövés kellet mind kettőből) -
#3090 Különcködök, ezt te is tudhatnád, ha még nem tanultad meg vietnámban -
#3089 1. Fenn vagyunk órák óta, és nem laggol.
2. Klánost csak külföldit rakunk ki. Ha téged is akkor az nem direkt volt. (Ergo véletlen.)
3. Mi nem küldtünk el téged a büdös picsába, te se tedd!!!
4. Danee ne okoskodj légyszi, mindenki tévedhet. Amúgy mi nemcsak bf2cc-ből adminolunk hanem konzolból, screenből, és ingame is.
-
Landor #3088 a "D" is nagy te lamma
legalább pontosan idézz a nagytól -
TS Zolly #3087 1. Én is igy vagyok vele.
2. Le. -
#3086 Ez a TV rakéta hogy működik a tankokon?
Mert amikor engem lőnek vele akkor probléma nélkül meghalok egy lövéstől. De ha én TV-ek akkor nagyon sokszor tisztán látom, hogy a rakéta átmegy a tank testén és nem döglik le a tank.
Másik kérdés még nem tudtam kipróbálni. Az eurotigert le lehet lőni tankkal egy lövéssel? -
#3085 BaSZNád Rusid! -