Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Kaif
    Vélemény: nagyon jól sikerált ez a mod. A hangok félelmetesek, a térképek egyszerűen profik.
    A tankcsaták végre látványosak és élvezhetők. A sebzés kicsit furcsa volt a bf2 után, de elsőre tetszik. A legjobban ak infantry-mapok... Estére már szemizomgörcsöt kaptam a sok meresztgetéstől, amit az esti pályák okoztak... Félelmetes, ahogy süvítenek a golyók mindenfelé. Nagyon kell keresni az ellent, előfordult többször is, hogy ahogy vizslattam a házak közét, magam mellé nézve észrevettem, hogy egy leendő áldozat tőlem 2-3 méterre pont ugyanezt teszi:) valószínűleg már vagy egy perce áltunk egymás mellett, és mindketten előre meredtünk

Furcsa, de nagyon tetszik a kérhető artillery, de ezt azért még meg kell szokni az embereknek... Volt, hogy percekig ültem at artyban, és senki nem kérte sehova... A kedvencem az, hogy a jól beállított, az egész pályát belőni képes ágyúban vígan lődöztem kérésre a célt, erre valami marharépa tanknak nézte, és velem együtt vígan belemasírozott a tankcsata közepébe... Máskor egyszerűen csak szimplán elvitték valahova, aztán amikor rájöttek, hogy közelharcara nem jó, ott hagyták, a commander meg kereste mint az őrült...