12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#2841 Azt nem írja, hogy ez az RDHA servere?:) -
#2840 Természetesen meglehet, de szerintem az egy sokkal jobb ötlet, hogy a server állapotát valahogy idehozzuk a forumra!:) Játék elött szinte mindenki itt kezd.
-
Landor #2839 addig is:
;> -
#2838 a jobboldali jobban tetszik ,de még az sem tökéletes, amugy nemlejhet megoldani hogy több kép váltakozzon? -
Nagydög #2837 Egy kis socket programozas kell csak az ugyhoz. Ahhogy beleszagoltam a Flash doksiba, rendben levonek latszik. Innen mar csak a valaszcsomagok feldolgozasa marad. A GameSpy protokoll eleg idiota formatumokat hasznal. -
Ezt nem tudtam, mert akkor még nem figyeltem az itteni eseményeket!:)
Készítettem egy összehasonlítási képet, hogy azért ezt a MOD-ot kevés lenne a mostani banneral ábrázolni!:) Persze a másikkal se lehet visszadni amit kaptunk a fejlesztőktől.
[b]Mindezek mellett az alábbi ötlet amit Nagydög említett, hogy a meglévő magyar serverek állapotát illetve játékosszámát ki lehetne iratni ide valahogy,az nagy királyság lenne!!!!!!! Többet érne minden grafikánál!:D
-
#2835 Most nemazé', de a CoR PoE2 szervere asszem Chello hálón lóg. Játszani ezek szerint tudsz majd. -
Landor #2834 aahh, most toltam egy röpke 4 órát német szerveren, mivel a magyar üres volt.
t.n.t. klánszerver; hát valami iszonyat fílinges amikor német oldalon vagy, egy frankó csapatjátékot játszó német ajkú squadba, aktív voip használat mellet! -
#2833 írtam neked a BF2 topicba, hogy milyen a game lekorlátozva... -
#2832 hagyjad elkezdtem leszedni az eredeti helyről legalább a következő hónapot tiszta lappal kezdem remélem elég lesz a sávszél a "játékra"
este mire lejön bekapcsolom a retro-kat dc-n addigra úgy is csak egy uploadom marad az megy neked a extrába -
Nagydög #2830 Annyira lovesem nincs a flashrol, hogy azt sem tudom, meg lehet-e benne oldani, vagy valami kulso megoldast kell alkalmaznunk. Joeba, keress meg, ha erdekel az otlet. -
#2829 Szerintem flash része Joebá'nak nem fog gondot okozni! :) -
Nagydög #2828 Flashez ilyesmihez nem ertek, de ha valaki ezt a reszet elintezi, akkor a szerver statusz lekerdezest meg tudom oldani. -
#2827 Régen amikor még csak az első PoE2 render képek jöttek ki akkor volt ez a kép a forumban a bannernél ,) -
#2826 Igen! Linkeltem is a staff listát. Abban a hozzászólásban magasztaltam a grafikusokat is!:) Egyébként egy fankit-ből vettem az alapot, és nem is nagyon akartam felturbózni!:D -
#2825 Ha ezt valaki meg tudja oldani, akkor EZ az ötlet ÜBEREL-ne mindent!!!!! -
#2824 Meglesz!:)
Nézlek majd MSN-n! -
Deqwator #2823 -
#2822 isten áldja az kezed! -
#2821 Éppen azon vagyok! -
#2820 -
#2819 rgr boss ;-) -
#2818 mi köszönjük :) -
#2817 Janek, ha továbbra is ebben a forumkba írogatsz azonnal törlöm minden hozzászolásodat, elég volt belöled bf2 topicban, senki nem kivánja azt hogy itt legyél. Mindenkit megkérek hogy ne válaszoljon neki mert azokat a hosszászolásokat is törlöm.
Köszönöm. -
#2816 Reméled? -
Deqwator #2815 szarjátok már le a kis férgest,inkább minden servere bant neki azt cső! -
n003 #2814 te miért irogacc ide ha útálod a po2-t?? és a bf2 totyikba meg méé ha cs-zel?? vagy mostmá megen mivan?? -
#2813 akármit csináltatsz a nickjeiddel, itt nem kiváncsi rád senki!!!
ezt vésd az agyadba és fogadd meg szépen Atomboy nagyon jó tanácsát és menj el CSézni! -
j4n3k #2812 Ez marad, a többit meg töröltetem. -
Gabor970 #2811 no látom sajna nem vagy, kihasználom, hogy ma idehaza vagyok, és jáccccom is gyorsan egyet. Nézzük ismét azt a PoE-t :-)))) -
#2810 dejó tökjó ,akkor most ezzel az utolso nickeddel huzz innen a véresbe -
lordjanek #2809 Már le ment a bann a többi nickemről :) de töröltetem őket, mármint az összeset. -
#2808 és akkoir még csodálkoznak ha bemegy valaki kempelni helivel :DDD -
Gabor970 #2807 ne csessz most jöttem haza! Ha vagy, üzenj, és fellépek ismét, megnézzük mi a gond!! -
#2806 vagy:
nincs az ellennek zászlója, de a saját benemfoglalhatóról sznájpolnak 12-en. -
Nagydög #2805 Kopterek ellen HE loszer hasznalando, nem a panceltoro.
A mobil arty viszont remek pancelelharito. Epuletek kozott megbujva nagyon csunyan meg lehet ritkitani a bejovo tankokat, mig ki nem szurnak. -
Rafia #2804 egy fél mp-es sorozat is elég a tanknak. Szépen szikrázik közben :) -
Kaif #2803 Vélemény: nagyon jól sikerált ez a mod. A hangok félelmetesek, a térképek egyszerűen profik.
A tankcsaták végre látványosak és élvezhetők. A sebzés kicsit furcsa volt a bf2 után, de elsőre tetszik. A legjobban ak infantry-mapok... Estére már szemizomgörcsöt kaptam a sok meresztgetéstől, amit az esti pályák okoztak... Félelmetes, ahogy süvítenek a golyók mindenfelé. Nagyon kell keresni az ellent, előfordult többször is, hogy ahogy vizslattam a házak közét, magam mellé nézve észrevettem, hogy egy leendő áldozat tőlem 2-3 méterre pont ugyanezt teszi:) valószínűleg már vagy egy perce áltunk egymás mellett, és mindketten előre meredtünk
Furcsa, de nagyon tetszik a kérhető artillery, de ezt azért még meg kell szokni az embereknek... Volt, hogy percekig ültem at artyban, és senki nem kérte sehova... A kedvencem az, hogy a jól beállított, az egész pályát belőni képes ágyúban vígan lődöztem kérésre a célt, erre valami marharépa tanknak nézte, és velem együtt vígan belemasírozott a tankcsata közepébe... Máskor egyszerűen csak szimplán elvitték valahova, aztán amikor rájöttek, hogy közelharcara nem jó, ott hagyták, a commander meg kereste mint az őrült...
-
n003 #2802 vasárnap jácottunk 64-es mapon (asszem ott 2-2 jeep van?!) már minden elfoglalható a mienk volt és a legtávolabbi zászlóért ment a gém ... dingókutyás manusz nagy slunggal átronyol a zászlóterületen elüt két embert majd kiugrik a kocsiból és kezdené írtani a népet, a kocsi tőlem 1méterre állt meg háááhogyap..csába véletlenül beültem :DD kb 2 percig volt alattam mire nagynehezen ki rpg-zték alólam ojjan távolról amit én besem láttam, de addig... énvótam a dingóláma :DD -
Nagydög #2801 Allitolag ementali jellegu tankokat lehet csinalni az agyujaval.