Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • uHs Gerzson
    Na egy kicsit megkésve de itt a véleményem. Első pályám Fallen volt ahol megtapasztaltam, milyen is az amikor az ember attól fél mikor kapja el egy golyó, itt a bf2 airsoft puskáit bárki kidobhatja mert poe2 puskái valami félelmetesen érezhetők, amikor a verp került a kezembe akkor éreztem hogy hova kell lőni és tényleg oda ment a golyó. Majd jött Highway to hell. Hát, miután beültem egy Leopard 2-ben, még el sem indultam de élvezett volt hallgatni, ahogy a motor beröffen és indulásra kész alig hallottam a ts-n vagy a voip-n lévő dumálást annyira elnyomta a motor hangja menet közben , tankcsaták itt már több száz méteren is történhetnek amik jó célzást kívánnak a vezetőtől, nagy kedvencem a T-55. Tegnap kipróbáltam a Hindet, ami érdekes rakéta utánégetővel repült az ég felé, és végre érezni lehetett, hogy a helinek van súlya. Nehéz volt irányítani, de valami élvezet volt hogy egy ekkora dög milyen félelmet jelenthet a földön lévőknek pedig még csak a hangját halják. Én úgy látom, hogy ha belegondolunk mekkora ez a heli és láttuk már képeken vagy élőben, nem egyszerű NAGY. Ebből következik hogy más taktikát kell használni mint a Tigernél ami könnyebb, nem annyira páncélozott, és jóval kevesebb töltény is képes szállítani. Repülőket is megnéztem egy kis dogfightig. A Tornado sokat nem ér azzal hogy könnyedén tullfordul minden gépet, eurofighter és Míg-25 csatákat élvezett nyomni mind2-nek megvan a maga előnye és hátránya mégsincs akkora differencia, mint mondjuk egy J-10 vs. F-35. Su-25 a tankosok, réme. Elég volt a gépágyújával nagyon pontosan célozni és pusztultak a tankok, és még ott van a 4 bomba meg a 32 irányitattlan rakéta mely tökéletes volt a gyalogság ellen.

Lehet, hogy sokak nem tetszik sok minden, de ez még csak az első publikus kiadás mely szerintem tullnyomó részben felülmúlta az eddig megjelent összes modot.

Kisebb információ foszlányok arra adnak okot hogy készül az Amerikai oldal.