12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Fsensei
    Azt én is észrevettem hogy a heliről néha lepattan egy két lövedék, bár lehet hogy csak azért mert a hindnek erős a páncélzata és a csávó nem megfelelő lövedéket használt???
  • Fsensei
    Én helis meg su-25-ös mapot szeretnék:D Ma reggel nagyon osztottam azzal a repülővel.A gépfegyvere az jó tankok ellen is? Én azzal csak a helit lőttem és elég hamar lelőttem.csak az a baj hogy hamar túlmelegszik... :D
  • Nagydög
    Azert problemak itt is vannak. Elofordul, hogy lazan, gondtalanul gurulgatok a tankommal a derus eg alatt, valami egyszeru, boho dallamot dudolgatva, aztan egyszer csak harmadara csokken a tank pancelzata. Becsapodast meg nem hallani. Az ellenkezoje mokasabb. A lepattano lovesek hatarozott kondulasai, mikozben a tankot meg se karcoljak.
  • mesor
    Egyébként született egy új fogalom tegnap: "Dingo láma".
    Ezek azok az emberek akik Orelen Dingoból írtják a népet! :D

Mondjuk ezen kiakadtam amikor valaki benyögte, hogy a járművek használatát mellőzük, aztán valakit felrobbantottak C4-el, az áldozat meg elkezdett "C4 lámázni"! :D
  • mesor
    Azért valami tankos map kell majd!
  • Running
    - Mivel nagyon úgy tűnik hogy a POE2 sok embernek megtetszett ezért a Ladder részt kibővítem vele. A kupák és a ladderek is akkor indulnak ha a 8 csapat összegyűlt, az alatt felejtős. Várom a csapatok jelentkezését, msn: [email protected] email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
    honlap: huncup.clanwar.hu
  • Running
    Véleményem: ideje volt h kijöjjön. Hangulatban simán lekörözi a bf2-t. Játékélményben, zenében szintén. Mapokban is, ha javítják az esetleges bugokat, akkor még jobb lesz. Ha van igazság a földön akkor nagyon elterjed a mod, mert 95%-os lett, még így 1.0-s szinten is. (Lehetne több infantry map.) Ennyi ami így kapásból feltűnt.
  • Kovács legény
    a szóismétlés egy dolog ,nemvártam töle többet ,de egy füves mapon mit vár? a fa tetején legyen az emberek ?
  • Rafia
    nah, üdvözlöm a társaságot a megjelenés szép alkalmából :)

Kb. 5 órát nyomhattam a moddal. Nagyon jól megcsinált, főleg a járművek. A damage system kicsit lehetne keményebb, de a megfelelő szerepre használva elég ütősek a gépek. Már írták a shilkát, de nagyon brutál a su25, 3 fegyver közül lehet választani, minden célpontra a megfelelőt. A Tornádó csak 2 személlyel az igazi. Jók még a fix légvédelmi cuccok, meg a gépágyú a tankon, csak attól a HUDtól fejfájást kapok.

Gyalogként jó a shotgun, meg a 3-4 féle rpg. A bázison felkapkodható (ritka) cuccok is jó ötlet.

Kedvenc még a hívható arty, na meg a T55-ösből lőhető TV rakéta :)

Úgy általában véve realisztikusabb, komplexebb játékélmény, ég és föld az alap bf2höz képest. Pályákat nem is mondom, azok minden modban jobbak.

Ha valaki a gyalogharcot szereti, az próbálja ki az OPK-t is, mert abban még talán jobb gyalogmapek is vannak, de ott a járművek nincsenek ennyire kidolgozva.
  • schrank
    nem tudom ám szedni tőled (disconnect)pedig te szeded rendesen tőlem a grupenszex a leánykollégiumbant(1992) rendesen
  • Nagydög
    Janek megint formaban van. Pedig jatszott velunk szombaton, es teljesen normalisan viselkedett.
  • Yan
    :)
    ja, MIvanból bujkáltak elö a kis ördögök ;)
  • uHs Gerzson
    Na egy kicsit megkésve de itt a véleményem. Első pályám Fallen volt ahol megtapasztaltam, milyen is az amikor az ember attól fél mikor kapja el egy golyó, itt a bf2 airsoft puskáit bárki kidobhatja mert poe2 puskái valami félelmetesen érezhetők, amikor a verp került a kezembe akkor éreztem hogy hova kell lőni és tényleg oda ment a golyó. Majd jött Highway to hell. Hát, miután beültem egy Leopard 2-ben, még el sem indultam de élvezett volt hallgatni, ahogy a motor beröffen és indulásra kész alig hallottam a ts-n vagy a voip-n lévő dumálást annyira elnyomta a motor hangja menet közben , tankcsaták itt már több száz méteren is történhetnek amik jó célzást kívánnak a vezetőtől, nagy kedvencem a T-55. Tegnap kipróbáltam a Hindet, ami érdekes rakéta utánégetővel repült az ég felé, és végre érezni lehetett, hogy a helinek van súlya. Nehéz volt irányítani, de valami élvezet volt hogy egy ekkora dög milyen félelmet jelenthet a földön lévőknek pedig még csak a hangját halják. Én úgy látom, hogy ha belegondolunk mekkora ez a heli és láttuk már képeken vagy élőben, nem egyszerű NAGY. Ebből következik hogy más taktikát kell használni mint a Tigernél ami könnyebb, nem annyira páncélozott, és jóval kevesebb töltény is képes szállítani. Repülőket is megnéztem egy kis dogfightig. A Tornado sokat nem ér azzal hogy könnyedén tullfordul minden gépet, eurofighter és Míg-25 csatákat élvezett nyomni mind2-nek megvan a maga előnye és hátránya mégsincs akkora differencia, mint mondjuk egy J-10 vs. F-35. Su-25 a tankosok, réme. Elég volt a gépágyújával nagyon pontosan célozni és pusztultak a tankok, és még ott van a 4 bomba meg a 32 irányitattlan rakéta mely tökéletes volt a gyalogság ellen.

Lehet, hogy sokak nem tetszik sok minden, de ez még csak az első publikus kiadás mely szerintem tullnyomó részben felülmúlta az eddig megjelent összes modot.

Kisebb információ foszlányok arra adnak okot hogy készül az Amerikai oldal.
  • atomboy
    Ja, rdha.hu -n
  • joebacsi
    ez a geci nálunk volt?
  • TheGOro
    Kizárt, hétfő van...
  • n003
    hát itt mán végevan a rambózásnak!! szépen fűszáltól fűszálig köll settenkedni :D
  • TheGOro
    így így nagyon bölcs
  • atomboy
    Reggelt...
    Janek, adtam egy tanacsot tegnap este, olvasd el meg egyszer:
  • joebacsi
    amúgy hajlik a szerver eléggé 24/7 fallen/orel felé, de igazság szerint énse láttam még az összes mappot, nemártana azokat is bevizsgálni :)
  • Nagydög
    Rakjuk bele a magyar POE szerverek pillanatnyi statuszat?
  • kBagyula #2779
    Csak hétvégén, ma már meló van, meg amúgy is az újszülöttnek minden új... még az 500m-es ugrás is.
    Most a PoE a sirály, ez hozott egy kis változatosságot a szürke BF-es hétvégéimbe.
    Azért ma este is felesz a fene játszani tuti. A pontok meg hol érdekelnek, ezt a privát ranked cuccost azért szeretem, mert elejét veszi a jó kis szkriptek által sok disznóságnak...
  • uHs Gerzson
    Nemrossz, de ezt már valaki megcsinálta, te csak kicsit megspékelted photoshoppal ,)
  • HTS s3rg1nh00
    azért akarja onnan szedni,mert már elérte az 5 gigás korlátot,és le van korlátozva a letöltése aszondja olyan 15 kb/s környékére...viszont chello csak a kimenő(nem saját hálózaton folyó)adatmennyiséget méri,ebből kiindulva nyugodtan szedhetné 60-70-nel,nemtom pontosan mennyi az 512/8 és ilyen korán reggel nincs kedvem számolgatni:DDD
  • Beers
    Attól függetlenül Te is mindig ott vagy!
  • joebacsi
    hát ma kicsit rohangálós napom (mappom?) van, de azé majd zaklass :)
  • joebacsi
    "De ha kell Joe, akkor sejtem, nem rossz ötlet :)"
    biztos vagy te ebben? :)
  • joebacsi

látom már csak egy, és egy legény van talpon a gáton :)
    nemértem többiek honnan veszik, hogy kiveszem :)
  • Kovács legény
    szar itt egyedül te vagy ,örülök ha nem tetszik legalább nem klátjuk a pofád
    és

ADMIIIN lécci BANold ezt a NICKjét is NICKDUPLIKÁCIOÉRT!!!
  • kBagyula #2771
    Háát, ha azt nézzük, hogy a CoR szervere prájvét ranked akkor nem tudom mennyire...
  • Looserke

ez a nem ranked dolog a pontvadász kis csírákat távol tartja a POE szerverektől...
  • Kovács legény
    nem veszi ki a listből ,csak ,nemfogja ujra meg ujra berakni külön kérésre ,hogy más mapok ne kerüljenek sorra
  • Me0w
    Erre vartam, hogy ezt kimondd :D Istenem nem lesz tobbet a pattanasoskepu kis 15 eves csira a kedvenc modomban... azt hiszem valami unnepnap lehet ma :))
  • Me0w
    Es megis ki a fasznak a kivansagara? Az mondjuk biztos hogy az eletbe tobbet nem megyek rdha-ra ha pont a ket assault mapot veszed ki belole...
  • DummyBoy
    No offense, jó lett ez :)

Csak gondoltam, hamár lúd legyen kövér :)

De ha kell Joe, akkor sejtem, nem rossz ötlet :)
  • Looserke
    orel az tök jó map, miért akarjátok kivenni???
  • Crem
    Oda valami mást gondoltam, de ahhoz kell JOE is... Persze ez még csak egy minta, lehet, hogy valakinek jobb ötlete van!:)

Ui: ez egy 1/3 osztás 2/3-os kitöltöttséggel. Azaz (nálam) esztétikailag már nem illene oda semmilyen kép... De ez csak az én beállítottságom!:DDD
  • DummyBoy
    Jó ... az oldalán az üres részbe nem lehetne betenni a POE logót?
  • DummyBoy
    Nnnna ... a te véleményedre aztán kiváncsi itt mindenki :)
  • Crem

Megnéztem a POE staff listát. Igen komoly grafikai tudással rendelkező úriemberekből áll össze a csapat! Így végignézve, hogy mit melóztak vele, ráadásúl teljesen ingyen, azért ez nem semmi!:)

Készítettem egy bannert, hátha...:)