NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
L3oN #597 Sziasztok! Pár napja sikeresen beszereztem álmaim játékát amie régóta vártam. Igaz első probléma a crackkeléssel volt de megoldottam. Amikor belemerültem a játékba pár hiányosságokat felfedeztem. Hol vannak azok a rengeteg fejlesztések amik a sima cossackba megvoltak? sehol. ez szomorú. Tegnap jöttem rá hogy a katonák csak is formációkba rendezve tudnak fejlődni úgy hogy tapasztalati pontokat kapnak meg a moráljuk is nő. Na akkor szeretnék pár apró általam nem érthető kérdést itt tisztázni:
1. Megvizsgáltam a puska hangokat a sounds könyvtárba,igen jók de a játékba csak 1 féle puska hanogkat hallok. hol a többi? még az american coqnuestbe is jobb , mert ot a muskáténak muskéta hangja volt.
2. Miért nincs random map? nagy hiba
3. Battle of europe igen jó lenne ha lenne benne olyan missio ahol épitkezni is kéne. eddig csak csatákat vívtam. nem értem :(
4. hajó gyár nem létezik a játékba?
kb ezek lennének ami érdekel. amúgy felttem a patchet ami sztem javítana a játékon de elrontja--> nem indul el hiába disable cd és node. ezt elrontottam. valaki tud rá megoldást?
Amúgy eszméletlen jó igy is a játék és nem fikázni akarom csak ezek jók lennének még a játékba! ami meglepő hogy a legelső trailerbe is mások voltak a puska hangok és az ágyú golyó becsapodás is sokkal élethűbb volt a trailerbe.