2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• kj00
    Egyébként Breki,nekem se volt gond az ágyúkkal,lőttek azok,ahogy kell.
  • kj00
    Ja,és ha lesz crack,akkor a www.gamecopyworld oldalon ott lesz.Ha ott nincs,akkor sehol.Higgyétek már el,hogy egyelőre csak a carbon féle fileokkal működik.
  • deicide
    most rakom fel éppen...!:)

minjárt irok hogy mi van....!
  • kj00
    mielőtt felrakod a cracket(vagy már túl vagy rajta?),mindenképp mentsd el az eredeti file-okat,mert nekem az a gyanúm,hogy ezt én már próbáltam,és annyi,hogy a demoból származó engine.exe és protect.dll van benne.Na ezzel szépen el is indul,csak épp demoként működik.De asszem ezt leírtam annakidején.
  • Zsolo007
    Elképzelni sem tudom hogy mi baja lehet nálad az ágyúknak.......sorry hogy nem tudok segíteni :(
  • Zsolo007
    Nagyon tévedsz....nemtudom milyen ágyúd van, de az ágyúk brutálisak!!! Lent írtam hogy a nehéztüzérség ugyan nem sebez olyan sokat (nem hal meg annyi katona a lövedéktől, persze ha repeszt lősz....), de a morálpusztító hatása óriási, 3-4 lövéás és egy teljes egységet megfuttatsz vele akinek full morálja volt!
  • L3oN
    wow
  • Breki33
  • Breki33
    mivel nem crack valószínűleg P
  • deicide
    és ez müxik...?
  • Breki33
    ott van hogy mire írtam
  • deicide
    ez mi....?
  • Breki33
    http://torrentmatrix.com/torrents-details.php?id=11235
  • deicide
    egy másik heleyn is fent vagyok....!

eredetilek a torrentmatrixrol származna...!

• L3oN
    de amugy a carbon patchel is müködik csak körülményes
  • L3oN
    jó vanna :P
  • L3oN
    én találtam olyan törést amibe engine.exe meg a cossacks2.exe van de ha feltrakom olyan mintha demoval jáccanék. ki adná? dc-n találtaD?
  • deicide
    csesz...!

ne legyél telhetetlen...!

nem elég ha van hozzá valami ami müxik....!
  • deicide
    küldenék nekem szétszedve mert 28 mega...!

de publikussá kellene tenni...!
  • L3oN
    LINKELD. patch után is müködik?
  • L3oN
    HOL ?
  • L3oN
    én nem használom az ágyút mert nem erős
  • deicide
    VAN TÖRÉS...VAN TÖRÉS...CSAK KELLENE HELY HOGY KILEHESSEN TENNI...

TUD NEKEM VALAKI SEGITENI...?
  • Breki33
    Ja és az Academy-ről a fejlesztéseket hiányolom úgy nézem azt szétrakták
  • Breki33
    Az hogy nem tudok lőni vele

elkészül kigördül jön az ellen rákattintok kijelöli ráklikkez ellenre semmi esetleg elfordul-van amikor hátra-auto fire ra állítom szintén semmi.
  • L3oN
    mi a gond az ágyukkal?
  • Breki33
    Szerintem nincs hajógyár hisz erz NApoeon nem Nelson admirális :-)

Szerintem nem kellett volna felraknod, hisz irtuk, próbáld meg leszedni kipucolni a registery-t majd újra telepíteni hátha.

Nekem az ágyíúkkal vannak gondjasim pedig az eddigiben azt imádtam
  • L3oN
    Sziasztok! Pár napja sikeresen beszereztem álmaim játékát amie régóta vártam. Igaz első probléma a crackkeléssel volt de megoldottam. Amikor belemerültem a játékba pár hiányosságokat felfedeztem. Hol vannak azok a rengeteg fejlesztések amik a sima cossackba megvoltak? sehol. ez szomorú. Tegnap jöttem rá hogy a katonák csak is formációkba rendezve tudnak fejlődni úgy hogy tapasztalati pontokat kapnak meg a moráljuk is nő. Na akkor szeretnék pár apró általam nem érthető kérdést itt tisztázni:
    1. Megvizsgáltam a puska hangokat a sounds könyvtárba,igen jók de a játékba csak 1 féle puska hanogkat hallok. hol a többi? még az american coqnuestbe is jobb , mert ot a muskáténak muskéta hangja volt.
    2. Miért nincs random map? nagy hiba
    3. Battle of europe igen jó lenne ha lenne benne olyan missio ahol épitkezni is kéne. eddig csak csatákat vívtam. nem értem :(
    4. hajó gyár nem létezik a játékba?
    kb ezek lennének ami érdekel. amúgy felttem a patchet ami sztem javítana a játékon de elrontja--> nem indul el hiába disable cd és node. ezt elrontottam. valaki tud rá megoldást?
    Amúgy eszméletlen jó igy is a játék és nem fikázni akarom csak ezek jók lennének még a játékba! ami meglepő hogy a legelső trailerbe is mások voltak a puska hangok és az ágyú golyó becsapodás is sokkal élethűbb volt a trailerbe.
  • deicide
    te figyi...

ne irogassunk már egymásnak...!

olyan hüye vagy mint a s...gg..!!!
  • deicide
    ezt hová linkelted...?
  • Breki33
    cossacks 2 english text files.rar

klikk
  • Breki33
    jaja ő felrakja mimeg megvárjuk P
  • Breki33
    Dehogy bug ezt elmondtam elmondtuk már.

Igazából is így van ha egy egy raj pl felbontja a formációd
  • Breki33
    Én nem láttam piros területet előőtte

Bárhogy jelöltem ki forgattam ellenségre kattintottam semmi.
  • kj00
    Azért ebben ne legyél biztos,abból indultam ki,hogy mikor még nem volt meg a Carbon-féle verzió,olvasgattam egy csomó külföldi fórumot,hogy mit lehet kezdeni a SF védelmű játékokkal,és ez nem csak annyi,hogy Starforce 3,hanem 3.xx.xx,na ezt szinte minden játék-patch upgrade-eli.És akkor mindjárt nem fog működni.De próbáld csak ki,kíváncsi vagyok én is.
    NiGhTM4R3:értsd úgy,hogy jobb így,mintha lenne egy fasza megpatcheld játék,ami viszont cserébe nem indul.Nyilván én is felrakom a patchet,ha lesz hozzá törés.
  • DokySG
    Zsolo007:
    Akkor szerinted az is BUG hogy rá küldöm az ellenségre a katonákat,harcolnak kb 1 percig.. És automata elhuznak a p****ba ? :]
  • Thanatos
    ha szenvedned kell vele megint csak sajnállak mert a leirás alapján 100% müxik, akinek nem az valamit csunyán elbaszik...
    kostolgatni emg nem ksotolgatlak de lehet érdemes lenne picit fejleszteni a szókincsedet...
  • deicide
    reteknek nevezek minden olyan dolgot amivel szenvedni gyötrödni tiprodni kell..!

ez csak 1 szó...!

s te ne kostolgass....!!!
  • Thanatos
    inkább 99% hogy fog mivel a patch nem túl új és mégújabb sf perpill nicnsen...
  • Thanatos
    ha retek a játék minek vagy még itt?? sicc...