NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
MhyCroft #2065 © zoltang 2005. okt. 05. 23:15 | Privát | Galéria | Válasz | #1707
Hozzávalók:
1. Cossacks 2: Napoleonic Wars (c) CDV Software Entertainment *SFClone* [csak ezzel megy nfo, 2 db cd, MIR-COS2A.bin: 710 924 928 bájt, MIR-COS2B.mdf: 58 195 360 bájt] az 1. cd-t kell majd "bemountolni".
2. Én a Dameon Tools 3.47-t használom, minden emuláció bekapcsolva. (állítólag legújabb Alcohollokkal is megy)
3. Starforce Nightmare 1.12
4. SF Anti File System Blocker, vagy más néven sfcure01. Én ezt használom.
5. C2_Patch_v1_1.exe hivatalos javítás. [51 771 510 bájt]
3. és a 4. pontban leírt programok rarban. Ezt az ugyanilyen védelemmel rendelkező Splinter Cell CT fórumáról .
Lépések:
1. Feltelepíted a Cossacks 2-t, majd utánna ha végzett, az 1.1-es javítást teszed fel. Legvégül a gépet a sf védelmi driver telepítése végett újra kell indítani. (az 1. cd bemountolva marad)
2. A SF_Anti_File_System_Blocker.rar-t kicsomagolva, az SFAFSB.exe-t el kell indítani. Telepíteni kell az sfcure drivert (install gomb). Ha nem települne akkor kézzel kell a reg fájlt futattni, és a sys fájt a windows rendszerkönyvtárba telepíteni (valamelyik system könyvtár). Gépet ezek után újra kell indítani.
3. Ha bejött a windows, akkor akkor el kell indítani a SF_Anti_File_System_Blocker-t, majd megnyomni a start SFAFSB gombot (a játék végén a stop gombot a leállításához). Ezután a Starforce Nightmare 1.12-vel disable cd és node gombot megnyova letitjuk az optikai meghajtókat.
4. Indítjuk a Cossaks 2-t és...
5. Ha meguntuk a játékot, akkor kiléps után enable node és cd (majd exit gomb). Legvégül stop SFAFSB és jobb felső x.
A SFAFSB programot és a Starforce Nightmare 1.12-t mindig így el kell indítani a játék előtt, majd ugyanúgy ezekből visszafele kilépni.
Röviden ennyi. Nálam az nfo-ban lévő kódot sem kérdezte, ha jól emlékszem.
Bővebben a belinkelt fórumban lehet olvasni ezen módszerről. :)
itt