NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• SZU
    Nah! Legyűrtem a törököt is. Felajánlotta az uniót, amint az olasz csizmáról kipenderítettem őket. Elfogadtam, mert már uncsi volt =).

Ja! Kaptam a ruszkikkal megint egy újféle lovast az utolsó előtti csatában. Ez a 7. Na! Ez eddig a legkeményebb. Rosszul írtam le a múltkor, a nehéz lovasnak, csak 20 a közelharci sebzése, de ügye 100-at lő 2x a pisztolyokkal. Nos a Fekete tengeri kozákoknak 400-as életük van, 25-öt ütnek, 140-et lőnek puskákkal. Szal ők eddig a legjobbak.

A nagy hadjárat végén, a legelső lovas kozákjaimnak 1804 killje volt, az egyik legelső muskétásomnak 1900, a többinek szinte mind 700 feletti volt. Összességében 4-en érték el az 1000 felettit =).

Tényleg kár, hogy a morálon és a közelharci sebzésen kívül nem növekszik mondjuk az effektív (sárga, vagy piros) lőtávjuk, vagy a sebzésük, esetleg a védelmük. Ráadásul, hiába van mondjuk 8-900-as moráljuk, rájuk is él a 70%-os szétfutás. Azaz, bármennyi is a morál, ha az egység 70%-a meghal, fut a többi. Így volt olyan eset, hogy az 1100 katonát kiírott századom (azaz, majdnem 10 kerek gyalogosszázadot öltek meg, ki tudja mennyit futamított meg...) létszáma lement 50 körülire. Hiába pihentek, meg áldották a papok, hiába volt még 2-300 moráljuk, egy nyamvadt 12fős, a szétfutás határán lévő lovasegység megriasztotta őket, mert a sortüzük megölt még vagy 7-8 katonát...