2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
nem fog 22+33-tól magasabbra menni! nekem legalábbis nem ment 1900 katona gyilkosság után! a másik meg: Akkoriban biztos nitroglicerinnel és salétromos fekete lőporral töltött gránátokat használtak -ami eléggé kemény tűzijátékot okozhatott az emberiségnek és épületeiknek 

ha valakire rádobtak egy ilyen kis játékot, az biztos, hogy nem tudta volna elmesélni a többieknek, hogy milyen érzés lehetett ez neki! Meg van olyan ágyú a játékban, ami, mikor kilövi a golyót, földreesik, gurul(közben kinyírja az elé kerülő dolgokat), és utána felrobban!

-
SZU #1870 Most nyírtam ki a gépet hardon skirmisben az angolokkal is, majd a franciákkal is.
-A francia nehéz gránátos lovas 20-at üt, 200-at lő, 300-as élete van!!
-A -"- -"- dragonyos meg 25-öt üt, 150-et lő, 400-as élete van!
-8 féle lovasuk van! Most így már a franciák a kedvenceim nekem is! =)
Skirmisben durvábban adagolja a közelharci sebzésbónuszt a harcedzetteknek. Itt lazán volt olyan francia lovasom, akik 14+25-öt ütöttek. Meg olyan gránátosom, akik még csak 560-at öltek, de már 22+33-at sebeztek közelről. Mi lenne, ha megélnék itt is a 2000 killt? 8)
Szomorú, hogy az ellenfél Fortressét, ami elvileg a legnagyobb védmű a játékban, egy század gránátosom elintézte minmális veszteségekkel, 12+1db gránát felhasználásával... Azért ez gáz... -
igazad lehet:)) -
:DDDDDDDD -
SZU #1867 Szerintem meg biztosan hadicselből. Odanéznek a franciák, "Néda! Ott van egy ütegünk az janicsárok mögött. Micsoda buli lesz ez! Gyorsan indítsunk rohamot, hogy legyen idejük tölteni!" Aztán a nagy meglepi, hogy nem a janicsárok hátába megy a kartács... =] -
jó dolog ez a szpojler! -
amúgy a cossackos népek biztos hagyományőrzők! azért viselik az ellenség ruháit. Az elesett katonák emlékére?... biztosan!... -
az a kár, h naon lassú gáma! egy 15 minutum, mire behozza a menüt és még 10 perc mire élesben megy majd a game! Pedig a konfigom: 2GHz proci, ati radeon 9550 videocard(128Mb), memory: 512Mb, mi kell még?? meg még asus alaplap ! -
Az én viccem az, hogy nézz meg pausében egy úton haladó ágyút! -
fura egy dolog! -
SZU #1860 Meg adódtak némi viccek is, most pl.: a törökökkel játszok. Minden beszédhangjuk ugyanaz, ami még a brit kampányban volt. =7 Meg ha elfoglalok egy ellenséges ágyút, a kezelőszemélyzet, bár nekem dolgozik, de az eredeti egyenruhát veszik fel. Mondjuk épp franciát. =P
-
SZU #1859 Nah! Legyűrtem a törököt is. Felajánlotta az uniót, amint az olasz csizmáról kipenderítettem őket. Elfogadtam, mert már uncsi volt =).
Ja! Kaptam a ruszkikkal megint egy újféle lovast az utolsó előtti csatában. Ez a 7. Na! Ez eddig a legkeményebb. Rosszul írtam le a múltkor, a nehéz lovasnak, csak 20 a közelharci sebzése, de ügye 100-at lő 2x a pisztolyokkal. Nos a Fekete tengeri kozákoknak 400-as életük van, 25-öt ütnek, 140-et lőnek puskákkal. Szal ők eddig a legjobbak.
A nagy hadjárat végén, a legelső lovas kozákjaimnak 1804 killje volt, az egyik legelső muskétásomnak 1900, a többinek szinte mind 700 feletti volt. Összességében 4-en érték el az 1000 felettit =).
Tényleg kár, hogy a morálon és a közelharci sebzésen kívül nem növekszik mondjuk az effektív (sárga, vagy piros) lőtávjuk, vagy a sebzésük, esetleg a védelmük. Ráadásul, hiába van mondjuk 8-900-as moráljuk, rájuk is él a 70%-os szétfutás. Azaz, bármennyi is a morál, ha az egység 70%-a meghal, fut a többi. Így volt olyan eset, hogy az 1100 katonát kiírott századom (azaz, majdnem 10 kerek gyalogosszázadot öltek meg, ki tudja mennyit futamított meg...) létszáma lement 50 körülire. Hiába pihentek, meg áldották a papok, hiába volt még 2-300 moráljuk, egy nyamvadt 12fős, a szétfutás határán lévő lovasegység megriasztotta őket, mert a sortüzük megölt még vagy 7-8 katonát... -
kösz SZU!! -
a haveromnak geforce 6 van, neki gané a smoke, nekem ATI Radeon 9550 és nekem tök zsivány! öt perc útán is ott lebeg a füst, meg elég élethű -
SZU #1856 Asszem Loud Of Laughing, hangos nevetés -
a 2-ben a füst az nagyon májer! hót jó! -
A 'LOL' amúgy mit jelent?? sokat látom a fórumokon, de még nem ugrott be, hogy mi lehet.
-
az 1-ben béna volt a víz is! pixelcseppek voltak benne! -
szeretem ezeket a szmájlikat!
-
faz te?:o -
A faszén megköti az ammóniagázt!
-
a pika ilyen nagy feje van, mint a filmekben, miko két ember van a kaputoronynál és a pikájukat keresztbe teszik, tudjátok...!na olyan a pika
-
a cossack 1 az egy gané -
Amúgy a pika az egy dárdafajt! a home guardoknak inkábbkaróra szerelt szuronyaik vannak! elég csóró
-
igen, és az ágyuk is nagyon durván ujratöltöttek, pillanatok alatt. -
SZU #1845 Szerintem is jobb, mint az egy. Ott hömpölygő emberáradatok küzdöttek egymás ellen , s a muskétásokat, ha kifejlesztetted maxra, majdem automatafegyverrel lőttek...
Nuxa
A pikás az a Home Guard lenne. Csak pikájuk van. Pika = hosszabb lándzsa.
A kis kardos muksók meg jatagánosok, de nekik nem tudom a rendes nevüket.
Majd nekiállok skirmiselni is, ha lenyomtam a törököt. Majd talán este. -
na a hétvégén sztem belevágok ebbe a wandooba. lesz ami lesz, nagyon remélem hogy menni fog, mert az egyel is regeteget játszottam, de ez helyböl odaveri az eslö részt
-
www.wanadoo.atw.hu -
ha mindent úgy csinálsz ahogy leírtam menni fog (mennie kellene
)
-
én a wanado-ról töltöttem le! a többit már leírtam, lentébb olvass! -
amúgy nem kell hozzá sp2! -
ja -
a TESCO-ban talán olcsóbb! -
ááá 8k az még sok:D
nemazér, megér annyit, és nekem is megérné, ha lenne most erre 8k-m:DD -
láma! a cdgalaxison(itt) 8000ft és ebben benne van a szálítási költség! a megrendeléstől számítva 24 órán belül meg is kapod!pá
-
mármint melyik egység az? -
mennyibe kerül megvenni?
mert nem tom feltenni, nincs sp2-öm, és nem megy igy ahogy kéne, kb 3szor probáltam.:(
ha nem sok, megveszem -
aMúgy melyik az a pikás? -
A skirmish az kemény dolog!Te aztán tapasztalt vagy!(úgy mint én:))
-
SZU #1831 Ja, s többször is úgy nyertem csatát, hogy nekem már 0 volt a kaja, folyamatosan haltak az embereim, alig maradt 4-5 századom, a szenem is elfogyott, szinte csak elvétve tudtam lőni (hiába foglaltam el vagy 4 várost, ami szenet ad, lassabban hozzák, mint ahogy ellövöm).