Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Nem, nembaj, csak nem volt kedvem magyarázni, de Breki elmondta meg ha gondolkodzs te is rájössz az angolt meg hagyjuk 😊

Jah csak szeretem elõbb megérteni a dolgokat, hogy miért teszem õket. Ez baj??

\"Hard to see, the dark side is.\"

Alap dolog??? Pl. channel=csatorna vagy mire gondolsz???
Most nem ugrott be hirtelen h secondary chanell és akkor mindjárt nem tom az alapokat??
<#lookaround>

Breki33
nekem uncsi
Zsolo007
Mit nem szeretsz a programozásban?

Breki33
nem abból hogy be tudom kapcsolni a számitógépet :-)

Elvileg egyik programozói de azt nem szeretem
Zsolo007
Nem ezt nem neked írtam, csak nem választottam külön, de pill és meglesz 😊

UI.: Angolból van két diplomád? 😊

Breki33
hmm?

ez biztos nekem akartad irni? :-)

NEkem két diplomám van ebbõl P
Zsolo007
Igen jól gondolod, a topic szintjéhez viszonyítva értettem....

#1613: Amúgy ez jó hogy ahhoz képest sokat tudsz hogy nem is tanulod. elég relatív dolog, és amint látom alap dolgok hiányoznak (de nem akarlak kirtizálni 😊, és persze ne legyen igazam! 😊 )

Breki33
annyit még hozzá hogy ugye nem ugyanakkora az elérési ideje az eszközöknek
Zsolo007
Ne kérdezzgesd hanem fogadd el! <#nevetes1><#nevetes1>

Wincsiket az elsõdlegesre, Cdket a másodlagosra....

(sõt igazából úgy jó ha a wincsi egyedül van az elsõdlegesen....)

Nem kezdem el magyarázni, fogadd el és kész <#vigyor3>

Nembírom elképzelni, inkább mond!

Nem tom mire gondoltok komolyan, de amit kérdeztem az nfo-ban sem volt benne.
😊

Breki33
képzeld el az adat útját.......
Amúgy akkor most mért is kellene egy csatornán lenniük az optikai meghajtóknak??😊

Breki33
a topic szintjéhez visszonyítva érti

az pedig elég magas P
Mér nem vágom?? 😊 Igaz, h nem tanulok angolul, de ahhoz képest sokat tudok. 😊

Zsolo007
Hát nemtudom, kapcsold ki mindkettõt elvileg nem okozhat problémát a wincsinél, de az igazság az hogy ez a két csatorna nem véletlen van különválasztva, szerintem érdemes lenne a sima DVD olvasót átkötni secondary-ra 😊

UI: Angolt biztosa nem nagyon vágod 😊

Very thx! Segítettél 😊 A primary meg secondary -val tisztában voltam, csak a channelt hozzárakva már nem tudtam mirõl van szó 😊
Nálam viszont az a speciális helyzet áll fen, hogy a primary ide slave-en és secondary ide master-en is van (elõbbi sima dvd olvasó, utóbbi író).
Ezesetben a ch 1-et és 2-t is ki kell kapcsolni? (akkor viszont elmegy midnen nem?)

Zsolo007
Jujj bocsi az én hibám is 😊 bocsáss meg csak ebben a topicban már nagyon elegem van abból hogy több szó esik a crackrõl mint a játékról. Mégegyszer bocsi.

A channel 2 az az IDE secondary channel ugye? Gondolom számtech aléapok megvannak 😊 tehát az ami Scondary IDEre van kötve (általában CDk) ezért kell ezt tiltani SFNben...

És hogy hogy tudod megnézni? Több mód is van rá:

1. Leszeded a ház burkolatát elõkapod a kézikönyvét az alaplapnak és megnézegeted a vezetékeket. (gondolom nem te raktad össze a géped, mert ha így lenne ezt nem kédeznéd..)

2. Mikor bekapcsolod a gépet ráfeküdsz a del gombra hogy belépj a biosba (amennyiben award biosod van ha nem akkor lehet az f1-el lehet belépni..) és ott körülnézve esetleg a kézikönyv sergítségévelk meg fogod találni azt a pontot ahol az elsõdleges és a másodlagos csatornára kötött dolgok vannak

3. MIkor bekapcsolod lemennek az alapellenõrzések, és közvetelenül a vindóz bootolása elõtt megjeléenik egy táblázat, mikor ez bekövetkezik ráfekszel a pause gombar és megnézed a táblázatot uyganis az is írja hogy mi van az elsõdlegesen és a másodlagoson.

Remélem segítettem 😊

Télleg és szted mér??? Azért mert pl volt h napokat vártam és egy hsz nem jött a kérdésemre, magyarul mindenki aki akart az játszott vele, így eléggé elnéptelenedett a fórum. Eléggé értelmetlen a hozzászólásod, inkább visszaolvashattál volna, h kihúzz engem a sz**-ból.

Ahh, hibáztam, rossz hozzászólást adtam meg most látom (valami már nagyon nem volt rendben 😊, sry!
#1586!!! (Egyébként a másik az nem is az én hozzászólásom volt, de mind1.)
Azzal már rég tisztában voltam, h nincs crack szal így a hsz-od felesleges volt (bocs még1x, az én hibám).
#1586!!!

Ha tényleg egy hónapja küzdesz vele,akkor nem,szerintem nem éri meg.Ha ennyi idõ alatt az egész rohadt interneten,meg itt ebben a topicban nem találtál választ a kérdésedre,akkor sztem még azt a szót is felejtsd el,hogy PC,nemhogy játékok.
Zsolo007
Nem én nem másra válaszoltam...arra válaszoltam. Nézted már hogy mi van az orosz és a német "crackben"? Én most megtettem és mit találtam? A német "crack" valójában nem más mint azok az SF3kitakarító fájlok amik a clonecds indításhoz kellenek, csak német a leírás...

Az orosz "crack" meg a demo crack.....

Mégegyszer elmondom hogy ezen nincs mit küzdeni SFNnel nagyon faszán mûxik a dolog.
Cracket meg ne várj mert nem lesz!!!

Én ezt nemhiszem el. Megadom a hozzászólás számát, erre tök másra válaszolsz. Lassan 1 hónapja küzködök már ezzel. Sztetek megéri??

nekem is

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

hali, tudna vki adni egy eredeti engine.exe-t és protect.dll-t? megpróbálnám úgy megberhelni, mert a darklightos van és nemnagyon szeretném újra letölteni. pls vki

Bosszú keze hosszú attól leszel rosszú\'!

Zsolo007
Istenem mond miért nem tudja a nép használni a keresõt, vagy legalább olvasni??

A darklight verzióban lévõ crack nem jön, demo szintre alacsonyítja a játékot, csak a clonecd verzió mûködõképes...

meg van __d_a_r_k_l_i_g_h_t__ verzio de csak a 2 tanulo misiont enged pedig
mindent meg csináltam nem engedi Europát támadni segitsetek?

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Zsolo007
Értettem Breki, elnézést 😛

Breki33
Breki ha lehet P
Zsolo007
Jah, akkor viszont nem tudom miért nincs multi, sorry

Koszi csak egy a baj nem is krekkeltem
neke malapbo lelindult ...... :Í
Zsolo007
Hát akkor én és breki valószínûleg afrikaiak, vagy kínaiak vagyunk, mert nekeünk valahogy jó az SFNes megoldás....

A cracet meg felejtsd el ember.

Faszom, ha ittvagytok mér nem lehet válaszolni??? #1580
Hm???

Zsolo007
Több oka is van 😊 ha nem tetszik akkor ne játsz vele....szerintem nem célja hogy meggyõzzön arról hogy jó játék, mert ugye ízlések és pofonok..

És hányas számú hozzászólásban írtad? Nem mintha még fent lenne a játék nálam. Már a demo alapján is harmatgyenge volt.

Zsolo007
Talán azért mert a demo cracket használod....ha esetleg elfelejtenéd a krekket és a valahol lejjebb leírt útmutató szerint raknád be lenne...

Sziasztok
Meg tudnatok mondani hoyg tudok multiba jatszani cossacks 2-vel mert valamiert nem aktiv az a menupont a jatekba 😞
Hm... és merre látható?

Breki33
de ezt már annyiszor leírtuk
Hm, hát így lehet hülyén hangzik, de a cossacks 2 topicjában vagyunk nem?? 😊
A leírásban az sfnightmare-el amit ki kell kapcsolni.

Breki33
tessék???????
Továbbra is az a kérdésem: hogy tudom megnézni, h mi van a chanell 2-n??

Breki33
én írtam

leis írtam miért

sztem nagyon jó játék

csak idõigényes
Nem tudom ki írta a topic alcímét, de kiptóbáltam a gamecopyworldos orosz no-cd fixed-ed (csak német és orosz crack van a siteon) és nem mûködik vele a játék.
Bár a demó alapján ez talán nem is olyan nagy baj...

Az idõk folyamán megtanultam hogy nincs olyan játék amiért érdemes lenne kiadnia az embernek 10.000 Ft-ot a megtakarított pénzébõl. Van vagy 25 eredeti játékom, de megfogadtam, hogy több nem lesz. Az utolsó a Silent Hunter 3 volt.

reménytelen
Van. 7990 Ft-ért sok helyen megveheted, és nincs vele gond! <#crazya>
Breki33
nem az hogy nem mûködik, de tökéletesen csak a lejebb irt modszerrel megy crackel nem
Most akkor mi a helyzet a crackel? A gamecopyworldon csak orosz meg német verzióhoz van crack, emberi nyelvûhöz nincs. A darklightos tényleg nem mûködik. A starnightmare-es megoldás meg nem fehér embernek való.
Van megoldás?