NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
#859ben le lett írva elég részletesen, de mivel az már régen volt most bemásolom ide az egész HSZt:
Nemigaz Breki kérlek te mind házigazda szólj a moderátoroknak hogy rakjanak ki egy óriási őpiros feliratot a banner helyére a következőkkel: NINCS CRACK!!!! ILYEN NEHÉZ EZT FELFOGNI? NINCS, NEM IS LESZ, NE KÉRDEZGESSÉTEK!!!!!
Mellesleg megjegyzem úgytűnik senki sem ismeri a keresőt.
Kiírni nem szabad nem fog menni, ha ki lehetne az benn elenne az NFOban (bár RWre lehet próbálkozni hátha bejön)
A sorrend pedig ezerszer le lett írva: de még 1x utóljára leírom, többet nem fogom...
1. Tudvalévő hogy fel van cserélve a két CD tehát ami után az van írva hogy CD1 az a CD2 tehát a másikról telepítesz.
..........::::::::::::::INDULJ ÚJRA!:::::::::::................
2. Ha ez megvan akkor futatsd ezt: sfdrvrem.exe de ne indítsd újra a gépet!!!!
utána ezt: sfdrvup.exe ez ad egy 1072-es hibát ez nem baj!
végül ezt: sfdrvpatch.exe a fájl itt található amit creckelni kell: Windows/System32/Drivers
............:::::::::::::MOST LEHET ÚJRAINDÍTANI:::::::::::::...................
3. Elindítod a gémet, mind1 hogy mondja e hogy indulj újra mindenképp indulj újra (nem fog futni csak simán indítsd el)
.................:::::::::::::::::INDULJ ÚJRA:::::::::::.....................
4. Ha megvan a starforce nightmare akkor abban a következő gombokat nyomod meg:
disable CD, disable node, disable ch2 (amennyiben 2-es csatornán van a cd-d)
Ezután rakd be CD2-t és indítsd azt írja az NFO hogy kér kódot, nekem nem kért...
természetesen legújabb daemon tools szükséges minden emuláció bekapcsolva...
ÉS gémelj!
UI.: természetesen minden alkalommal amikor játszani akarsz le kell tiltani az SFNben a fentebb írt dolgokat.
UI2.: Én így csináltam ha így nem megy nálad van a hiba!