2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• robotnyk
    nfoban is benne van, hogy egy régebbi csapatból alakult, plusz a rövidítés is egyezik stílusra (FLT, DLT)
  • Alblink
    :D,Thank you
  • Zsolo007
    Nemtudom hogy ez egy működő crack e, de ha igen akkor a starforce 3 már a végét járja, vagy ha így jobban tetszik: de ha igen akkor ez az SF3 halálhörgése :)))(ez utóbbi kevésbé magyaros, csak a halálhörgés-death song tetszik)
  • Alblink
    vagysi hulyeseget mondtam ezt egy gyerek irta:D.de amugy mit jelent ha tudja valaki.
  • Alblink
    Erre en is kivancsi lennek,nforce-on most igy all:don't know if it's a true crack, but if it is then starforce 3 is singing its death song
    ez mit jelent?
  • Eisenhower
    HM állítólag DARKLIGHT = FAIRLIGHT
  • Davidsned
    Akkor nforce-on mér nem nukeolták??
  • Alblink
    hat ez kar,na mindegy egy szep napon majd ezt is feltorik:D
  • Eisenhower
    06/04/2005 Cossacks II: Napoleonic Wars .nuke. Darklight [2 CDs]
  • Eisenhower
    isonews-on már nuke-olva van
  • bon
    Az nforce forumán azt irják, hogy rossz a crack.
  • Alblink
    dejo en leszedem remelem most mar jo lesz a tores,irjon valaki infot ha tud valamit errol az uj verziorol.
  • bon
    Remélem jó a törése.
  • PLaci #1496
    ÚJ RELASE AZ NFORCE-ON!!
  • Zsolo007
    Nemigaz, hogy még mindíg ez a hülye crack téma megy.......ráadásul még a banner alatti szöveg is megtévesztő.......Breki!
  • Breki33
    demár mondani soxor
  • PLaci #1493
    Crack lenni szar, demóvá alacsonyít gém, starforce (lenni másolgatásvédelem) létezni hiba, mit így kijátszani :)
  • DONGUBA
    nem erteni mirol beszel...mi van crackel?
  • Breki33
    Cossacks 2 - Napoleonic Wars [English][Clone][2CD]

csak ilyet látok
  • PLaci #1490
    Hoppá!

Ez nincs meg valakinek?

nforce.nl
  • Breki33
  • Breki33
    * *
    * Cossacks 2: Napoleonic Wars *German* v.1.0 *
    * *

INSTRUCTIONS:

1) Install COssacks 2, run it und reboot when you are asked for

2) Run sfdrvrem.exe, but don't reboot. Run sfdrvup.exe (The error message is normal). Now run sfdrvpatch.exe and choose the file sfdrv01.sys in c:\windows\system32\drivers and patch it. (This files are taken from Carbon's patch for Second Sight)

3) Reboot

4) Run Cossacks 2 and reboot again

5) If you haven't one, make an image of CD2 with Alcholo 120% (Profil: Normal CD). Replace the resulting .mds file with the one from this release (CAUTION: The .mds and .mdf must have the same name, e.g. CD2.mds and CD2.mdf) (Thanks for the .mds file to OperatorD @ www.copybase.ch)

6) Use StarForce Nightmare 1.12 to disable CD and NODE.

7) Mount the image of CD2 with Alcohol and run Cossacks 2. Have fun!

by Xion

P.S.: Sorry for my very bad English ;)
  • Breki33
    Ne csaináld már Milan-os leirtok mi van a Crack-el

viszont most kijött egy ilyen

Cossacks 2 v1.0 [GERMAN] No-CD/Fixed Image

• Breki33
    Itt látjátok a bannert ugye?
  • Zsolo007
    NEm is neked raktam be :))))
  • DONGUBA
    Bazze nekem semmi gondom vele....feltettem megcrackeltem inditasnal ujrainditotta a gepet es megy rendesen
  • Zsolo007
    #859ben le lett írva elég részletesen, de mivel az már régen volt most bemásolom ide az egész HSZt:

Nemigaz Breki kérlek te mind házigazda szólj a moderátoroknak hogy rakjanak ki egy óriási őpiros feliratot a banner helyére a következőkkel: NINCS CRACK!!!! ILYEN NEHÉZ EZT FELFOGNI? NINCS, NEM IS LESZ, NE KÉRDEZGESSÉTEK!!!!!

Mellesleg megjegyzem úgytűnik senki sem ismeri a keresőt.

Kiírni nem szabad nem fog menni, ha ki lehetne az benn elenne az NFOban (bár RWre lehet próbálkozni hátha bejön)

A sorrend pedig ezerszer le lett írva: de még 1x utóljára leírom, többet nem fogom...

1. Tudvalévő hogy fel van cserélve a két CD tehát ami után az van írva hogy CD1 az a CD2 tehát a másikról telepítesz.

..........::::::::::::::INDULJ ÚJRA!:::::::::::................

2. Ha ez megvan akkor futatsd ezt: sfdrvrem.exe de ne indítsd újra a gépet!!!!
    utána ezt: sfdrvup.exe ez ad egy 1072-es hibát ez nem baj!
    végül ezt: sfdrvpatch.exe a fájl itt található amit creckelni kell: Windows/System32/Drivers

............:::::::::::::MOST LEHET ÚJRAINDÍTANI:::::::::::::...................

3. Elindítod a gémet, mind1 hogy mondja e hogy indulj újra mindenképp indulj újra (nem fog futni csak simán indítsd el)

.................:::::::::::::::::INDULJ ÚJRA:::::::::::.....................

4. Ha megvan a starforce nightmare akkor abban a következő gombokat nyomod meg:
    disable CD, disable node, disable ch2 (amennyiben 2-es csatornán van a cd-d)

Ezután rakd be CD2-t és indítsd azt írja az NFO hogy kér kódot, nekem nem kért...
    természetesen legújabb daemon tools szükséges minden emuláció bekapcsolva...

ÉS gémelj!

UI.: természetesen minden alkalommal amikor játszani akarsz le kell tiltani az SFNben a fentebb írt dolgokat.

UI2.: Én így csináltam ha így nem megy nálad van a hiba!
  • HentmaN
    Hali! Lehet hogy leírtátok már előbb de leírná valaki vagy mondana egy honlapot ahol meg lehet nézni vagy el lehet olvasni hogy hogyan lehet elindítani a cossacks 2 mert nekem folyamatosan azt írja ki hogy rebootoljak!
    Megtenné valaki hogy leírja hogyan lehet elindítani!

Thanks! Thanks! Thanks!
  • Breki33
    Amúgy tényleg működik az editor tegnap kipróbáltam
  • Breki33
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • DONGUBA
    en siman feltettem a clonos verziot megcrackeltem es megy
  • PLaci #1478
    Mint írtam, lehúztam a kábelekről a CD/DVD meghajtókat, SFN-el csak a "node"-ot kapcsoltam ki.
  • Jokk
    Akkor mit használsz hellyette? :)
  • PLaci #1476
    #1466, nekem SFN-el nem műxik...
  • wolfblade
    CSá szoval az a probléám hogy itt a crackelt game és ha letiltom a ch2-t a SFNightmare-rel akkor meghal a gép bejön a KÉKHALÁL. Nem tudom mi lehet a baj minden haveromnak működik.A cd-t és a node-ot simánle tudom tiltani.+ protection systemben nem fogadja el a serial-t.
  • Lupis
    Jól elbújtatták:D
  • Zsolo007
    WoW :))) Ez érdekes, ki fogom próbálni
  • Breki33
    Where is the map editor?

Main Menu <----CTRL+CLICK ON THIS

Click inside the red circle where it says MAIN MENU
  • Breki33
    na az ötös pálya már csak három óra volt kezdek fejlődni

bár az ágyukkal még mindig gondjaim vannak

illetve a hadimérnökkel mikor ilyen kis célkereszt van nemigazán tudom mire jó
  • PLaci #1470
    lol