2007-ben a mozikban!
  • baddeni
    Üdv Mindenkinek!!! hát nem is tudom mivel kezdjem, talán azzal hogy régi Spidy függő vagyok erre kb 14 éves koromban döbbentem rá a német RTL-es mesefilmek után ;-) ami már simán több mint 10 éve volt azóta is rendszeresen gyűjtögetem a képregényeket és filmeket.... és bár tudom egy 2 órás filmben nehéz visszaadni azt az érzést amikor képregényt olvas az ember (és miért is kellene) de az eddigi Spidy filmek (1,2) egész jók lettek még ilyen szempontból is DE EZ A 3.RÉSZ ez valami nevetségesre sikeredett függetlenül attól hogy rajogó vagy esetleg egy véletlenül betévedt néző szempontjából nézi az ember... Nem tudom hogy lehetett ennyire elszúrni ezt a 3. részt és most hiába jön mindenki a bevételi rekordok döntögetési ténnyel akkor is úgy fos ez a rész ahogy van teljesen eltolták a szereplők jellemét az akciórészek gyengék és kidolgozatlanok az egész úgy tűnik mintha egy szappanopera rendező hozta volna össze az egészet áááááááá rendesen le sem tudom írni miért csalódtam akkorát hogy talán soha többet nem nézem + ezt a részt. Még senkivel nem beszéltem akinek teccett volna :C remélem a 4. rész sokkal jobb lesz.....