Pókember 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én még nem láttam a filmet, de a hétvégén megnézem, már nagyon várom, vártam a 3. részt. Az elsõ kettõ is nagyon tetszett, szóval biztosra veszem, hogy a 3. is nagyon jó lett.

Egyébként nagy Pókember rajongó vagyok, bár a képregényt nem olvastam és nem is akarom (inkább film mint képregény fan vagyok) mivel nekem a Pókember mint karakter szimpatikus és kedvencem, nem nagyon érdekel, hogy a film miben tér el a képregénytõl és "kevés akció" meg stb. Aki látta az 1. és 2. részt és tetszett neki (a sztori és a látvány) annak minden bizonnyal be fog jönni a 3. is, mert az tuti az elsõ két részben elkezdett sztori folytatása lesz.

Szerintem a többség nem a Pókember eredeti képregény-sztori miatt megy el és nézi meg a filmet (megkockáztatom a mozinézõk 70 %-a nem is olvasta azt) hanem kíváncsi a "Pókember" mint szuperhõs legújabb kalandjaira és ezt a számok is alátámasztják, ugyanis világszerte bevételi szinten már meghaladta a 400 milliós határt (!mindezt 7 nap alatt! a "300" ezt durván két hónap alatt értel el pedig az sem egy gyenge film) ami nem alacsony nézõszámra utal így 1 hét leforgása alatt.

Véleményem szerint a Pókember mint film (eddig trilógia) minden téren (szereplõk, látvány, sztori) egy nagyon kiváló és izgalmas alkotás.

Teljes mértékben egyetértek!

Shiwo
ettõl függetlenül sztem simán beteszik folytatásba.. oszt majd kitalálnak valami kifogást, hogy miért is él..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bucser
megtaláltam hamut a fejem,re Brock felrobban

-> ergo áll az állításom

Raimi egy fos rendezõ....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

külföldi fórumokon is megtalálod az infot

BUDA > miskolc.

Amikor odadobja a szimbiótára a bombát, és brock utána ugrik, akkor van 1 nagy robbanás, de ezt a mozis minõségen nem lehet látni.

Bucser
De hol lehet tisztán látni a csontvázat? ahogy a földön fekszik vagy ahogy lég vagy ahogy leesik? nem értem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Üdv Mindenkinek!!! hát nem is tudom mivel kezdjem, talán azzal hogy régi Spidy függõ vagyok erre kb 14 éves koromban döbbentem rá a német RTL-es mesefilmek után ;-) ami már simán több mint 10 éve volt azóta is rendszeresen gyûjtögetem a képregényeket és filmeket.... és bár tudom egy 2 órás filmben nehéz visszaadni azt az érzést amikor képregényt olvas az ember (és miért is kellene) de az eddigi Spidy filmek (1,2) egész jók lettek még ilyen szempontból is DE EZ A 3.RÉSZ ez valami nevetségesre sikeredett függetlenül attól hogy rajogó vagy esetleg egy véletlenül betévedt nézõ szempontjából nézi az ember... Nem tudom hogy lehetett ennyire elszúrni ezt a 3. részt és most hiába jön mindenki a bevételi rekordok döntögetési ténnyel akkor is úgy fos ez a rész ahogy van teljesen eltolták a szereplõk jellemét az akciórészek gyengék és kidolgozatlanok az egész úgy tûnik mintha egy szappanopera rendezõ hozta volna össze az egészet áááááááá rendesen le sem tudom írni miért csalódtam akkorát hogy talán soha többet nem nézem + ezt a részt. Még senkivel nem beszéltem akinek teccett volna :C remélem a 4. rész sokkal jobb lesz.....
mondtam!

mondom én :|

BUDA > miskolc.

sigmavirus1
Ja, ott szált el a csontváza szerencsétlennek, én 2x beûltem rá moziban, mindkétszer simán kivehetõ volt, szal nem képzelgés.😊

Viva La Virus1!!!

vannak ilyen penge szerû bombák is.

Van többféle bomba, van olyan ami csak robban, és van olyan amit az 1ben a zöld manó használt, amitõl csontváz lesz mindenki, ezt használta venom ellen is.Én is láttam a moziban és ott tisztán lehet látni a csontvázat, de a mozis verzióban, amit le lehet tölteni azon nem látszik.

Bucser
Fényképezõgép😊 De minden hülye tudja, hogy le is tölthetõ a film😊 Büszkén megvallom letöltöttem és abból lehet képet menteni😊

CSONTVÁZ nincs. (kb 30-szor néztem vissza) csakis egy tócsa ami a szétfõtt sült szimbióta maradványa... szerintem csak egy darabja maradt ott a többi eltûnt.

Ismétlem gondoljátok tovább... Harry egy arcsérüléssel túlélte, hogy a Feje mellett robbant az a szar. Majd Pont Venom nem tud kitérni elõle???

NE MÁR.. Akkor Raimi még annál is fosabb rendezõ mint eddig gondoltam...

hogy mutassa? 😄

BUDA > miskolc.

Bucser
HOL??? MUTASD!

Különben azt mondom, hogy.....

NI!!!

Pheaper
ki az avenom?😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Volt ott csontváz!!

Pontosan!

-a

-a

Az imdb-na szépen lepontozták a kezdeti 8.3-ról 6.9-re<#hehe>

zoliii
Pókember 4Csak hogy ne legyen vita a pókember 4-rõl hogy lesz e vagy sem.

Bucser
Nem csontváz volt ott hanem a szimbióta egy darabja ami még mozgott.(hol láttál csontvázat?)

hát az a csontváz a robbanásban erõsen arra emlékeztet hogy meghalt 😛

BUDA > miskolc.

Bucser
De igen. De ki mondta, hogy elszublimált vagy felrobbant Venom? Brock beugrott a szimbiótáért a csövek közé az rágyógyult innentõl Venomnak ugyanolyank épességei vannak mint Spidermannek így símán megmenekülhetett... (ahogy azt Spidey is hányszor tette már robbanások elõl?) ÉS mivel fekete így a sötétben el tudott tûnni.

Ja szerintem ha lenne 4. rész Venom már nemlehet benne , mert Broccal együtt Venom!!! Majd benne lesz Méregfog vagy hogyis hívták??

na de venom azért venom mert brockban él a szimbióta, nem? :c

BUDA > miskolc.

Elképzelehtõ, mivel Venom nem pusztult el a harmadik részben, mert a dokinál(vagyis Parker egyetemi tanáránál, mindegy), aki megvizsgálta maradt egy pici darab! Ezt mindenki elfelejti...!

én a Commander vagyok én

Shiwo
nem az lenne az elsõ "különös feltámadás" se a pókemberben, se a filmek történelmében

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

venom aligha

BUDA > miskolc.

zoliii
nekem már meg van a pókember 3 bár elég ratyi a minõsége na mind1.A pókember 4-dik része 2009-re várható amiben a fõgonosz nem más mint Venom és Mészárszék lesz.

ZS90
jaja ez nekem is feltûnt, elvileg Brock a Pókembert utálja, mert kicseszett vele egy párszor, Parkerrel lényegében semmi baja, itt meg pont fölcserélték...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

persze Raimi rendezésében 😊

A gonosz halottban is Ash az a fazon.

Amoonre17
Hali valaki belinkelne egy címet ahonnan le lehet tõlteni a feliratot a filmhez.

Biztos hogy az vagy akinek gondolod magad???

Bucser
Nem Xena meg Hercules mániás a film rendezõje és írója hanem õ volt annak a borzalomnak a kiagyalója és éveken át a mûvelõje.... Kíváncsi vagyok, hogy Lucy Lawless vagy Kevin Sorbo mikor tûnik fel....

Bucser
Jáaa és még a sokadik Hiba. Brock nem Parker halálát kívánta egyik univerzumban sem hanem Pókemberét... És csak a szimbiótától tudta meg, hogy Parker=Pókember mert a szimbióta viszi az emlékeket a hostról.

de nagy lenne már ha a pókica 6 -ba kinyírná fõgonoszként pókot😛😄<#gun><#violent><#boxer><#falbav><#banplz>

sb1
Biza, az x-men ben is nyírta a füvet becsülettel :-)

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Stan Lee szinte az összes marvel filmben benne van, nem csak a Pókemberben

jaja az meg a xena meg a hercules meg ezekbe az otvar sorozatokba volt benne::Ehe!!

télleg nektek feltûnt hogy tiszta xena meg hercules maniás a film rendezõje??
ugye ott volt a pincér ,meg a fõszerkesztõ /j.j/ munkatársa aki javaslatokat tett a szalagcímekre!!
na az meg IOLES spanja volt!!!
heh te tudok

sb1
Igen és egyre nagyobb szerepet kapott a filmben<#nyes>
Az egyben még csak egy pillanatra mutatták, a 2-ben már elránt egy leomló fal elõl egy kisgyereket, míg a háromban már meg is szólal!!!
Lehet, a 6-ban már õ lesz a fõgonosz???<#buck>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

STAN LEE a 1 -be és a 2 -be is benne volt?hm? Én nem emlékszemré, de biztos😊 de az a csávóka is nagy aki a pincért játszotta😄 Lehet megkéne nézni megint a 3 -mat?😛😛😛 Nekem NAGYON BEJÖTT ODA VÁG!!!

sb1
Minden részben feltünik pár másodpercre...

jah amikor olvassa a fényújságon pókem. hogy megkapja a város kulcsát odamegy hozzá 1 vén szivar és azt mondja hogy mibõl lesz a cserebogár vagy ilyesmi és na az az ember STAN LEE!!!

Inkább nevezzük Venomnak az szebb és nemhaét meg benne lesz a 4.ben is.
báttyó02
:?SAF:?:?SD:?ASdas

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Akkor min chatelsz? Meg ne rohogj hanm ha nem tudsz jobbat mondani inkabb ne is irj