miért tűnt el?
  • VonX
    #265


    Elsõ alkalommal rendezzük meg a Gravity happy hardcore partit. A helyszín a margitszigeti Cha-cha-cha Terasz (Atlétikai Centrum fedett része), ami korábbi rendezvényekkel már bizonyított! A hangzást extra mélyládák fogják teltebbé tenni. A zenei „csemegék” mellett friss gyümölcs, valamint a büfé elfogadható étel- és italárakkal várja a látogatókat.

    A bulit Denoiser, a hardstyle hazai pionírja indítja egy energikus hardstyle szettel. Õt Protonic követi, aki korábbi fellépéseirõl jól ismert saját happy hardcore és rave számait és remixeit fogja CDJ-szett formájában prezentálni. Tõle Enok veszi át a pultot, aki a legújabb és régebbi energikus happycore zenéket fogja pakolni. BlasterNOX, a Neorave partik fõszervezõje következik a lemezjátszók mögött, akitõl a rave legjavát fogjuk hallani: az 1994 és 96 közötti oldskool klasszikusokat. Joey, a székesfehérvári HighHatCity bulik házigazdája a tempót kissé emelve az oldskool hardcore világába kalauzol, akit Folli vált a korongoknál, hasonló stílussal és energiával!

    Helyszín: Cha-cha-cha Terasz (Atlétikai Centrum), Budapest, Margitsziget
    Dátum: 2006. március 25.
    Belépõ: 1200 Ft
    Megközelíthetõ: a 4-6-os villamossal, 26-os busszal valamint az éjszakai 906-os és 923-as buszokkal. A margit-hídi szigeti bejárónál kell leszállni és a sorompónál balra letérni. Figyelem! A szigeten parkolási lehetõség nincs, ezért az autósoknak célszerû a Margit-híd pesti vagy budai hídfõjénél parkolóhelyet keresniük.

    A party 10 órakor kezdõdik, kapuzárás reggel 5-kor lesz. A ruhatár használata kötelezõ (ára: 150 Ft).