Új fejlesztőktől
-
Kancsalborz #612 Szex-el reklámoztak egy játekot, uramisten, még sosem történt ilyen...XD
Mint egyébként mondtam én is forgatom a szemem ezektől, nem véletlenül irtam én is iróniaval erről, de úgy hogy napi szinten látod hogy az újonnan megjelenő -de főleg online játékok- jelentős részét az arcodba rakott ringó mega csöcsű, kétcentis, a lyukakon kívül mást nem takaró ruhában alig rejtetten valami szexpóz formációban leledző felakadt szemű nyáladzó p#csával (vagy ezek tetszőleges variációjával) reklámozzák...
Vagy pl. az "akarmilyencom"-okhoz a teljesen "törvényszerűen" hozzátartozó totál alulöltözött cosplay lányok jelenléte a -sokszor láthatóan fiatalkorú- közönség legnagyobb örömére, stb, stb...
Persze mehetnének máshová is az "erőforrások", de ezek célzottan mennek erre, látom nem vagy naív és tudod miért. Így van, hogy egy tizenéves ráránthasson...XD
És főleg sokszor rákattintson.
Félre ne értsd, ez szerintem is szánalmas, és moralizálhatunk ezen egy jót, csak ez meg a BG3-fórum, és szerintem nincs itt semmi különös látnivaló, nem ők kezdték ezt, és nem is ez lesz az utolsó ilyen "reklám".
Kiknek már épp nem pelyhedzik a p#cse/nunija vagy nincsenek problémái a párkereséssel, azoknak a játék egyéb aspektusai ennél jóval jóval érdekesebbek, és a játék is végigjátszható anélkül símán, hogy az általad említettek bármelyikét akár csak érinteni kellene...
Persze, hogy jól van-e ez így, (Nincs.) az egy másik kérdés, de ez nem ide tartozik szerintem. ;)