• xoxo009
    #267
    TOP SECRET

    Az agy irányítása halk hangokkal és szuperszámítógépekkel


    Az agyátalakító eljárás egy tudatalatti vezető technológián alapul: a Halk Hang Terjesztő Spektrum (SSSS), amit néha "S-quad"-nak vagy "Squad"-nak hívnak. Dr Oliver Lowery (Norcross, Georgia) fejlesztette ki és az Amerikai Szabadalmi Hivatalnál 5,159,703-as számon jegyezték be "Halk Tudatalatti Bemutató Rendszer" néven 1992 október 27-én. Részlet a szabadalomból:

    "Egy halk kommunikációs rendszer, amelyben kiáramlás nélküli vezetők a nagyon alacsony, vagy nagyon magas hangtartományban esetleg az ultrahang frekvenciatartományban felerősítik, vagy módosítják frekvenciájukat a kívánt értelemmel és akusztikusan vagy vibrációval terjesztik az agyba általában hangosbeszélőkkel, fülhallgatókkal vagy piezoelektromos átalakítóval. A módosított vezetőt azonnal valós időben lehet sugározni, vagy akár rögzíteni és tárolni mechanikus, mágneses vagy optikai médiumon a későbbi vagy ismételt lejátszáshoz."

    A Silent Sounds Inc. írása szerint mostmár az is lehetséges, hogy szuperszámítógépek segítségével emberi érzések EEG jeleit analizáljuk és lemásoljuk majd tároljuk ezeket az "érzelem jelző halmazokat" egy másik számítógépen és kívánság szerint "halkan előidézzük és megváltoztassuk az emberek érzelmi állapotát".

    A Silent Sounds Inc. állítása szerint csak a pozitív érzelmek irányában érdekeltek, de a katonaság nem korlátozott. Nyilvánvaló, hogy ez az Amerikai Nemzetvédelmi Minisztérium egyik projektje.

    A Silent Sounds Inc. elnöke Edward Tilton ezt írja az S-quad-ról egy 1996. december 13-án írt levelében:

    "Minden vázlat titkosítva lett az amerikai kormány által és nem hozhatjuk nyilvánosságra a pontos részleteket... ...kazettákat és CDket készítünk a német kormánynak, de még a volt Szovjetunió államainak is! Tesszük mindezt az amerikai kormány engedélyével. A rendszert a Sivatagi Vihar hadműveletben (Irak) sikeresen alkalmazták."

    Az "Indukált alfától thetáig terjedő biológiai visszacsatolási halmazmozgás" címet viselő grafikus illusztráció ami az íráshoz tartozik, "#AB 116-394-95 nyílt" jelzést kapott és ez a "világ leghatékonyabb és legérzékenyebb elektroencefalográf (EEG) gépének" kimeneti eredménye. Az erősítése 200 000-szeres, amíg a használatban lévő EEG gépek kb. 50 000-szeres erősítésre képesek. Egy program irányítja a "számítógépek leggyorsabbja" által, ami hangnullázó technológiát használ, mint a nukleáris tengeralattjárók érzékelő rendszere, melynek segítségével hatalmas távolságokból érzékelhetőek kis objektumok.

    Azért kell ilyen magas technológiát használni, hogy fel tudjuk térképezni és ki tudjuk mutatni az agyhullámok mozgó halmazait. Az illusztráció egy átlagember EEG jeleit mutatja, amit a bal és jobb agyféltekéből egyszerre vettek fel. A két agyféltekéből vett minták eltérőnek tűnnek, de valójában ugyanazok (ha leszámítjuk a jobb és bal agyfélteke normális eltérését)

    AZ ÉRZELMEK KLÓNOZÁSA

    Ezeknek a számítógéppel gyorsított EEGk használatával a tudósok meg tudják határozni és el tudják különíteni az agy alacsony hullámhosszú "érzelem jelző halmazait", szintetizálni és tárolni tudják őket egy másik számítógépen. Más szóval az agyhullám minták finom eltéréseit tanulmányozva, miközben a célszemély egy speciális érzelmet él át, a tudósok képesek felismerni az agyhullám minta kísérő jelenségeit és mostmár reprodukálni is tudják ezeket. "Ezeket a halmazokat ezután a Silent Sound® vezető frequenciájára helyezik és halkan előidézik ugyanazt az alap érzelmet egy másik emberben!"

    A RENDSZER MŰKÖDÉSE

    Többről van itt szó mint egy egyszerű tudatalatti hangrendszerről. Rengeteg szabadalmaztatott technológia létezik, amelyeket a megfelelő frequenciára hangolva különböző hatásokat érhetünk el.

    Kétféle módszer létezik. Egyik az agyba irányított mikrohullám, de ez csak rövid távú működést tesz lehetővé. A másik módszer, amint már feljebb leírtam, az egyszerű rádió és televízió frequenciákat használja.

    Az eljárásnak határtalan pozitív felhasználási területe létezik, a negatívról nem is beszélve. Habár az tény, hogy a hangokat műszerek nélkül észlelni lehetetlen, ezért a technika felelőtlen használata komoly veszélyforrást jelenthet.

    Sokkal általánosabb használatban a SSSS rendszert a hanggal való irányításban is segíthet, így például biztonsági rendszerekben. Nem beszélve arról, hogy a boltokban, bevásárló központokban szóló zene hordozhatna magában egy rejtett jelet, ami a bolti lopásról "beszélné" le az embereket.

    A szabadkereskedelmi felhasználásban ez a technológia mint relaxációs, meditációs kazetta jelenhetne meg. Akár még a tanulásban is segíthetne. Gondoljuk csak el milyen jó lenne, ha nincs kedvünk a tanuláshoz, csak berakjuk a CDt a lejátszóba és máris ellenállhatatlan vágyat érzünk hozzá.

    Az orvosi felhasználásban segíthetne a pszichiátriai és pszichoszomatikus problémákkal küzdő betegeken. A technológia azonban csak a teljesen jó hallású embereken segíthet.


    folyt. köv.