• HUmanEmber41st
    #256
    Alan Hale-nek teljesen igaza van
    Hiszem, ha látom.
    Ennyi erővel a gömbvillám is igen hihetetlen jelenség. Fizikailag nem is létezhet. Én nem is hinném el, ha ilyen tény-ember lennék.
    DE ! Sok ember látott UFO-t. Akkor egy (sok) tudósnak így kellene okoskodnia: tegyük fel, hogy van gyorsabb utazási mód a fénynél. Mondjuk a gondolat sebessége. Hogyan lehetne elérni ? A mi Univerzumunkban a fény a leggyorsabb. Lépjünk ki akkor ebből az Univerzumból! ( mintha a víz alól a levegőbe emelkednénk.. kisebb közegellenálás= nagyobb sebesség ugyanannyi erővel) Nos ez hogyan lehetséges?
    Aki erre azt mondja, hogy ilyen nem létezik, akkor ennyi erővel mondhatjuk azt is, hogy a levegőnél nehezebb tárgyak nem repülhetnek, vagy az első gőzmozdonyok idejében bizonygatták: 60 km/h sebesség felett meghalnak az emberek (a sebességtől..).
    Biztosan van valami módja a fénysebességnél gyorsabb utazásnak. Ezt kell kitalálni, nem azon "sírni", hogy még nem láttam UFO-t, így nem is hiszem el, hogy létezhet c-nél
    nagyobb utazási sebesség.
    És ez az egész összefügg az antigravitációval, hiszen az UFO-k 0 idő alatt gyorsulnak és állnak meg, lebegnek mindenféle látható hajtómű nélkül.
    De melyik kormány vagy egyetem ad erre a kutatásra pénzt? Valami részeredményt ugye fel kellene mutatni.. és akkor hátha...